Η πύλη του Ρεθύμνου στο διαδίκτυο

Ρέθυμνο GOODnet.gr φόρουμ. Το ηλεκτρονικό καφενείο του Ρεθύμνου..!

Ρέθυμνο Οδηγός Αγοράς και Κατάλογος Επιχειρήσεων νομού Ρεθύμνου

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 27 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Εξυπηρέτηση στο Δημόσιο... ορίστε;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 02, 2007 8:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Αντιδήμαρχος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Ιουν 22, 2007 11:58 am
Δημοσ.: 2796
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
:shout: Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) θα μπορούν να υποβάλλουν στο εξής οι πολίτες καταγγελίες που αφορούν στην εξυπηρέτησή τους από δημοσίους υπαλλήλους, όπως υποθέσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς και καθυστέρηση των υποθέσεών τους.
Ο πολίτες, θα μπορούν μέσω των ΚΕΠ να καταγγέλουν τους υπάλληλους του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου για ανάρμοστη συμπεριφορά και για αδικαιολόγητη άρνηση εξυπηρέτησής τους.
Επιπλέον, θα μπορούν να απευθυνθούν στα ΚΕΠ σε περιπτώσεις καθυστερημένης διεκπεραίωσης υποθέσεων τους, όπως επίσης και σε κάθε περίπτωση άρνησης συνεργασίας των υπηρεσιών του Δημοσίου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στα ΚΕΠ και στο τηλέφωνο 1564.

Για να δούμε τι θα γίνει από δω και στο εξής στις δημόσιες υπηρεσίες! Θα αλλάξει κάτι ή ''τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου'' ; (Δε λέω για σένα, μην αγχώνεσαι!) :dh:

Βάζω το θέμα αυτό μιας και δημοσιεύθηκε όπως το βλέπετε και θα ήθελα να παρακολουθώ την εξέλιξή του! Αργότερα θα σας πω και ιστορίες ''Δημοσίου'' :war:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Εξυπηρέτηση στο Δημόσιο... ορίστε;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 03, 2007 8:56 am 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Φεβ 16, 2007 4:47 pm
Δημοσ.: 1085
Τσουντάνης Γαβριήλ έγραψε:
Για να δούμε τι θα γίνει από δω και στο εξής στις δημόσιες υπηρεσίες! Θα αλλάξει κάτι ή ''τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου'' ; (Δε λέω για σένα, μην αγχώνεσαι!) :dh:

Είπα και ‘γω. :thinking:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 03, 2007 11:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Αντιδήμαρχος
Άβαταρ μέλους

Φοβάμαι ότι θα ρωτάμε τους δημοσίους υπαλλήλους το ονοματεπώνυμό τους και δε θα μας λένε!!! :armscrssed:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 03, 2007 11:49 am 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Δεν θα σου λένε μεν οι κοπρίτες, αλλά η δουλειά σου θα γίνεται αυτόματα στο πι και φι από τους ευθυνόφοβους.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 03, 2007 12:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Αντιδήμαρχος
Άβαταρ μέλους

Πάω λοιπόν στο Μηχανολογικό πριν από καιρό και ρωτάω ''ποιος είναι υπεύθυνος για την περίπτωση τάδε;'' Α, λείπει η κυρία για εξωτερικές δουλειές του γραφείου!, μου απαντούν. ''Ευχαριστώ'', λέω, ''πότε μπορώ να περάσω για να τη βρω εδώ;''
Πριν πάρω απάντηση μπαίνει μια κυρία φορτωμένη με τσάντες ψώνια από τη λαϊκή και άλλα διάφορα, παπούτσια... ''Αυτή είναι'', μου λέει ο νεαρός, ''τυχερός είσαι!'' ''Αυτές είναι εξωτερικές δουλειές του γραφείου;'' σκέφτηκα, αλλά δε μίλησα μην τη τσατίσω και δεν έβρισκα άκρη μετά με την υπόθεση μου ούτε σε μια βδομάδα! Τέλος πάντων πλησιάζω να τη ρωτήσω και αρχίζει: '' Καλά δε βλέπεις ότι είμαι λαχανιασμένη και καταϊδρωμένη;'' Και συνεχίζει μονολογώντας: ''Τόσο πολύ βιάζεστε τέλος πάντων όλοι; Απαπα, πως έχουμε μπλέξει με αυτούς Θεέ μου!''
Πείτε μου τώρα πως έπρεπε να αντιδράσω: :thinking: Μου είχε πει και ο νεαρός ότι ήμουν τυχερός! :x

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 03, 2007 1:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Αντιδήμαρχος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Ιουν 06, 2007 1:07 pm
Δημοσ.: 1207
Μα και εσύ νομίζω ότι είσαι περίεργος τύπος. Αντί να συμμεριστείς τον κόπο της κυρίας να κουβαλήσει τα ψώνια της και να της προσφέρεις έναν κρύο καφέ, έναν χυμό βρε παιδί μου, πας και της λες για δουλειά. :roll:
Δείξε ένα ανθρώπινο πρόσωπο στον σκληρά εργαζόμενο δημόσιο υπάλληλο που μοχθεί καθημερινά να αντιμετωπίσει τόσους και τόσους περίεργους που περνάνε από την υπηρεσία του/της και ζητάνε τα πιο παράλογα πράγματα.
Πάλι καλά να λες που δεν τα πήρε στο κρανίο να αρχίσει να βρίζει :evil:
Τυχερός, όντως είσαι πολύ τυχερός :idea: Δίκιο είχε που σου το είπε. :smile:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 03, 2007 1:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργός Πολίτης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Ιουν 22, 2007 9:47 am
Δημοσ.: 211
Δεν έπρεπε βρε αγενέστατε να έχεις πάει στην λαϊκή να την βοηθήσεις να κουβαλήσει τα ψώνια;;; :slap: Τι ανατροφή πήρες πια; Θα σου κάνει την χάρη έτσι και αλλιώς να ξοδέψει λίγο από τον πολύτιμο και ακριβοπληρωμένο :king: (για την δουλειά που κάνει) χρόνο της για να ασχοληθεί μαζί σου… ΠαλιοΝΤΕΝΤΙΜΠΟΙ! :afana:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 03, 2007 5:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Πολίτης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Ιουν 08, 2007 2:42 pm
Δημοσ.: 153
Η αλήθεια είναι οτι έχουμε χάσει την μπάλα λιγάκι με τις δημόσιες υπηρεσίες...:basketball:
Το θέμα είναι οτι αυτή η συμπεριφορά είναι αποδεκτή στις περισσότερες από αυτές....
Αντίθετα σε όλες τις ιδιωτικές εταιρίες ή γραφεία πάει ανάποδα!
Αν ένας/μια δημόσιος υπάλληλος έρθει στο δικό σου ιδωτικό γραφείο Γαβριήλ για δουλειά και εσύ του/της πεις:
''Περίμενε να τελειώσω τον καφέ μου και το τσιγάρο μου'' :dh: (έχει συμβεί άπειρες φορές σε υπηρεσίες)...τί θα έκανε? Δεν θα έλεγε περίπου τα εξής: ''Δε φτάνει που θέλω να σου δώσω τα ωραία μου λεφτά και εσύ με αγνοείς? Αντε γειά!'':nerv:
Και εκεί νομίζω οτι είναι το πρόβλημα κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι νομίζουν οτι δεν τους πληρώνει ο κάθε ένας από εμας που πηγαίνει σε αυτούς για τη δουλειά του, επειδή δεν βγάζουμε εκείνη την ώρα τα λεφτά από την τσέπη να τους τα δώσουμε. Αυτούς τους πληρώνει το κράτος....αλλά από ποιανού την τσέπη?
Βέβαια το άλλο θέμα είναι οτι δεν υπάρχει ούτε στο παραμικρό έλεγχος για την ποιότητα, ποσότητα, παραγωγικότητα κτλ των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο 'μηχανισμός' είναι τόσο καλά σχεδιασμένος ώστε να ζούν οι περισσότεροι στη σιγουριά του ''ότι και να κάνω είμαι μόνιμος!''.
Πηγαίνετε όμως υπάλληλοι σε μια ιδιωτική εταιρία και αν δεν πιάσετε τους στόχους και τα νούμερα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να δείτε πόσο γρήγορα έρχεται η αντικατάσταση! Και η ουρά της αναμονής είναι τεράστια!
Προσωπικά δεν νομίζω οτι θα γίνει κάτι με τα ΚΕΠ τώρα...Άντε και έγινε μια καταγγελία για κάποιο υπάλληλο...μετά τι? Θα του κοπεί απλά το 'δικαίωμα' για βόλτα στη λαική εν ώρα δουλειάς ή θα τον στείλουν κατευθείαν στο πειθαρχικό? Μετά από πόσες καταγγελίες για το ίδιο άτομο θα γίνεται κάτι? Αναφέρονται αυτά πουθενά στην ανακοίνωση?
Έδώ πρέπει να υπάρξει έλεγχος από έναν αρκετά τρομαχτικό μπαμπούλα για να γίνει κάτι!! :war:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 03, 2007 8:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Αντιδήμαρχος
Άβαταρ μέλους

Loulou έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι έχουμε χάσει την μπάλα λιγάκι με τις δημόσιες υπηρεσίες...:basketball:
Το θέμα είναι οτι αυτή η συμπεριφορά είναι αποδεκτή στις περισσότερες από αυτές....
Αν ένας/μια δημόσιος υπάλληλος έρθει στο δικό σου ιδωτικό γραφείο Γαβριήλ για δουλειά και εσύ του/της πεις:
''Περίμενε να τελειώσω τον καφέ μου και το τσιγάρο μου'' :dh: (έχει συμβεί άπειρες φορές σε υπηρεσίες)...τί θα έκανε? Δεν θα έλεγε περίπου τα εξής: ''Δε φτάνει που θέλω να σου δώσω τα ωραία μου λεφτά και εσύ με αγνοείς? Αντε γειά!'':nerv:
Και εκεί νομίζω οτι είναι το πρόβλημα κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι νομίζουν οτι δεν τους πληρώνει ο κάθε ένας από εμας που πηγαίνει σε αυτούς για τη δουλειά του, επειδή δεν βγάζουμε εκείνη την ώρα τα λεφτά από την τσέπη να τους τα δώσουμε. Αυτούς τους πληρώνει το κράτος....αλλά από ποιανού την τσέπη?
Βέβαια το άλλο θέμα είναι οτι δεν υπάρχει ούτε στο παραμικρό έλεγχος για την ποιότητα, ποσότητα, παραγωγικότητα κτλ των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο 'μηχανισμός' είναι τόσο καλά σχεδιασμένος ώστε να ζούν οι περισσότεροι στη σιγουριά του ''ότι και να κάνω είμαι μόνιμος!''.
Πηγαίνετε όμως υπάλληλοι σε μια ιδιωτική εταιρία και αν δεν πιάσετε τους στόχους και τα νούμερα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να δείτε πόσο γρήγορα έρχεται η αντικατάσταση! Και η ουρά της αναμονής είναι τεράστια!
Προσωπικά δεν νομίζω οτι θα γίνει κάτι με τα ΚΕΠ τώρα...Άντε και έγινε μια καταγγελία για κάποιο υπάλληλο...μετά τι? Θα του κοπεί απλά το 'δικαίωμα' για βόλτα στη λαική εν ώρα δουλειάς ή θα τον στείλουν κατευθείαν στο πειθαρχικό? Μετά από πόσες καταγγελίες για το ίδιο άτομο θα γίνεται κάτι? Αναφέρονται αυτά πουθενά στην ανακοίνωση?
Έδώ πρέπει να υπάρξει έλεγχος από έναν αρκετά τρομαχτικό μπαμπούλα για να γίνει κάτι!! :war:

Πριν από μερικά χρόνια, (πως περάσαν...!), βρισκόμουν στην Αυστρία. Είχα λοιπόν ένα μικροατύχημα στη δουλειά και πήγα μια μέρα στο γραφείο που θα μου έδινε την αποζημίωση για τις μέρες που δεν δούλεψα κλπ... Μπαίνοντας στο γραφείο, νόμιζα ότι έκανα λάθος γιατί ο χώρος ήταν τόσο μεγάλος και άνετος που σε μπέρδευε. Δεν είχε γραφεία σκόρπια παρά μόνο στην πίσω πλευρά της τεράστιας ημικυκλικής υποδοχής στα οποία δεν χρειαζόταν να πας. Η εξυπηρέτηση γινόταν μόνο μπροστά. Βλέπω λοιπόν μέσα στην υποδοχή περίπου 8-10 άτομα ΟΡΘΙΑ να κοιτούν προς το μέρος μου με χαμόγελο σαν να περίμεναν να τους ρωτήσω εναγωνίως. Σα χαζός ένιωσα που καθυστέρησα τόση ώρα κοιτάζοντας γύρω γύρω και δεν είχα προχωρήσει!
Για να μην τα πολυλογώ εξυπηρετήθηκα, χωρίς υπερβολή, άριστα από έναν κύριο, (μέσω υπολογιστή έγιναν όλα, ακόμα και τα χρήματα μπήκαν σε λογαριασμό μου στην τράπεζα!), με τον οποίο γνωριστήκαμε και τον ρώτησα κάποια πράγματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το ότι όλοι ήταν όρθιοι στην υποδοχή. Τον ρώτησα λοιπόν ''γιατί όλοι όρθιοι και πως αντέχετε;'' Και τι μου απάντησε απορημένος; ''Μα γίνεται να έρχεται κόσμος εδώ και να περιμένει όρθιος κι εγώ να κάθομαι;'' '' έχεις δίκιο'' λέω κι έφυγα.
Τα συμπεράσματα δικά σας! :xmmm:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 04, 2007 2:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Αντιδήμαρχος
Άβαταρ μέλους

Ξέχασα μια λεπτομέρεια! Πριν φύγω μου έδωσαν να συμπληρώσω ένα μικρό ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις για το αν εξυπηρετήθηκα, από ποιον, σε πόση ώρα, κλπ κλπ... Το ερωτηματολόγιο το έβαζες σε φακελάκι που σφράγιζε και το έριχνες σε ένα κουτάκι στην έξοδο.

Όπως έμαθα αργότερα με βάση τις απαντήσεις οι εργαζόμενοι βαθμολογούνταν για την εργασία τους!!!

Όπως και στην Ελλάδα!!! :whistling: Μίλησε κανείς;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 04, 2007 5:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

:ahh: Βρε κουτό, μην ψαρώνεις. Αυτό είναι για το εξωτερικό όπου δεν ξέρουν εάν ο υπάλληλος κάνει σωστά την δουλειά του. :playcar: Στην Ελλάδα έχουμε ξεφύγει πλέον. Δεν υπάρχει αμφιβολία για κάτι τέτοιο. Είναι φως φανάρι το πράγμα. ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ! :coffee:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 05, 2007 10:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Αντιδήμαρχος
Άβαταρ μέλους

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μπορεί να πας σε καμιά υπηρεσία που έχεις γνωστό/φίλο/συγγενή... και να εκπλαγείς με την εξυπηρέτηση!
Δίπλα σου τυγχάνει να είναι κάποιος από το πρωί για την ίδια περίπτωση και δε βρίσκει άκρη!!! :thinking:
Είναι πολύ άσχημο σας διαβεβαιώ! :oops:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 12, 2007 8:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργός Πολίτης

Εγγραφη: Τετ Ιουν 06, 2007 8:09 pm
Δημοσ.: 457
Αυτό το έργο είναι η καθημερινότητα μου. Έχουν δεί τα μάτια μου.....
Έχουν ακούσει τα αυτία μου....Μία μόνο μικρή ιστορία από τις πολλές θα σας γράψω. Προκύπτει κάτι και πρέπει να κάνω μία δουλειά στη ΔΟΥ η ώρα 12:45 όταν φτάνω μπροστά στην υπάλληλο κοιτάζει τα χαρτία που κρατάω και έκπληκτη με ρωτάει...Χαλούμι κρατάς; ...Όχι της απαντάω...Είναι μεσημέρι και πεινάω...απαντάει.Σταματάω την συναλλαγή με το κοινό.Χωρίς κάν να κάνει τον κόπο να ρωτήσει τι θέλω.Εγώ έχω μείνει άφωνη. Μετά από λίγα λεπτά επιστρέφει και με ρωτάει τι δουλεία θέλω να κάνω.Της εξηγώ (ήταν υπόθεση πραγματικα λίγων λεπτών) θα έρθεις αυριο μου λέει...Και ασφαλώς τα μάζεψα και πήγα την επόμενη ημέρα. :angrygirl:

Και σας ρωτάω τι βαθμολογία θα βάζατε;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 12, 2007 8:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργός Πολίτης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Ιουν 22, 2007 9:47 am
Δημοσ.: 211
Εγώ θα της έλεγα, "Σου έχω φέρει ένα σαλάμι!" :safe: ... Φάτω με όποιον τρόπο θέλεις. :xar-xar:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 17, 2007 12:06 am 
Χωρίς σύνδεση
Επισκέπτης

Εγγραφη: Τρί Ιουν 05, 2007 12:29 am
Δημοσ.: 10
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Τσουντάνης Γαβριήλ έγραψε:
Loulou έγραψε:

Πριν από μερικά χρόνια, (πως περάσαν...!), βρισκόμουν στην Αυστρία. Είχα λοιπόν ένα μικροατύχημα στη δουλειά και πήγα μια μέρα στο γραφείο που θα μου έδινε την αποζημίωση για τις μέρες που δεν δούλεψα κλπ... Μπαίνοντας στο γραφείο, νόμιζα ότι έκανα λάθος γιατί ο χώρος ήταν τόσο μεγάλος και άνετος που σε μπέρδευε. Δεν είχε γραφεία σκόρπια παρά μόνο στην πίσω πλευρά της τεράστιας ημικυκλικής υποδοχής στα οποία δεν χρειαζόταν να πας. Η εξυπηρέτηση γινόταν μόνο μπροστά. Βλέπω λοιπόν μέσα στην υποδοχή περίπου 8-10 άτομα ΟΡΘΙΑ να κοιτούν προς το μέρος μου με χαμόγελο σαν να περίμεναν να τους ρωτήσω εναγωνίως. Σα χαζός ένιωσα που καθυστέρησα τόση ώρα κοιτάζοντας γύρω γύρω και δεν είχα προχωρήσει!
Για να μην τα πολυλογώ εξυπηρετήθηκα, χωρίς υπερβολή, άριστα από έναν κύριο, (μέσω υπολογιστή έγιναν όλα, ακόμα και τα χρήματα μπήκαν σε λογαριασμό μου στην τράπεζα!), με τον οποίο γνωριστήκαμε και τον ρώτησα κάποια πράγματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το ότι όλοι ήταν όρθιοι στην υποδοχή. Τον ρώτησα λοιπόν ''γιατί όλοι όρθιοι και πως αντέχετε;'' Και τι μου απάντησε απορημένος; ''Μα γίνεται να έρχεται κόσμος εδώ και να περιμένει όρθιος κι εγώ να κάθομαι;'' '' έχεις δίκιο'' λέω κι έφυγα.
Τα συμπεράσματα δικά σας! :xmmm:

:!: :!: :!: :shock: :shock: :shock:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 27 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Ρέθυμνο GOODnet.gr forum - φόρουμ συζητήσεων & ανταλλαγής απόψεων Ρεθύμνου Κρήτης.

Θέματα φόρουμ: Γενικά προβλήματα, παράπονα, ιδέες, προτάσεις, γεγονότα, σχόλια, δρώμενα, νέα, ειδήσεις & ανακοινώσεις που αφορούν το Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Χανιά, Άγιο Νικόλαο & την Κρήτη γενικότερα.
Συζητήσεις για την κοινωνία, εκπαίδευση, τουρισμό, αγροτικά, κτηνοτροφικά, οικονομία, αγορά, καταστήματα, μικρές αγγελίες, αγορές, πωλήσεις, ενοικιάσεις, πολιτική, οικολογία, περιβάλλον, επιστήμη & τεχνολογία, σπορ, αθλήματα, αθλητισμός, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλεϊ, υγρό στοίβο, πόλο, ανακύκλωση, μόλυνση & προστασία του περιβάλλοντος, φύση, βιολογικά & παραδοσιακά τρόφιμα, τεχνολογικά & επιστημονικά θέματα, Σχόλια & παρατηρήσεις για την Πολιτική ζωή, Πολιτικούς, πολιτικά δρώμενα ρεθύμνου κρήτης. οικονομία, ευκαιρίες, Πουλάω, αγοράζω, ενοικιάζω, ψάχνω ή προσφέρω εργασία, ευκαιρίες καριέρας & δουλειάς, ανταλλάζω, συλλέγω καινούργια μεταχειρισμένα Ρέθυμνο, Κρήτη Ελλάδα, κίνδυνοι τοπικής περιφεριακής κρητικής ανάπτυξης, επενδύσεις, τοπική αγορά & οικονομική δραστηριότητα, Τοπικά Κοινωνικά προβλήματα, προκαταλήψεις, ήθη και έθιμα, πολιτιστικά & πολιτισμικά νέα, κοινωνική & πολιτιστική δράση, ομάδες πολιτών, ομάδες άσκησης κοινωνικής πίεσης, εκδηλώσεις, πολιτισμική δημιουργία & κριτική. Εκπαιδευτικά & μορφωτικά θέματα, προβλήματα, ιδέες, δράση & δυνατότητες βαθμίδες Εκπαίδευσης.

GOODnet.gr - η πύλη του Ρεθύμνου στο διαδίκτυο.