ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση «Πρόσωπα και προσωπεία του 21ου αιώνα»

06-02-2018 09:08
Έκθεση «Πρόσωπα και προσωπεία του 21ου αιώνα»

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Η Έκθεση «Πρόσωπα και προσωπεία του 21ου αιώνα» σε επιμέλεια Μαρίας Τσουκνάκη, εγκαινιάζεται την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου. Ώρες επίσκεψης: 9.30 -13.00 και 19.00 -21.30. Είσοδος ελεύθερη.
Για επισκέψεις σχολείων και ξενάγηση: 6946269342
Διοργάνωση: Σύλλογος καλλιτεχνών για την προώθηση της τέχνης κατARTι, Δήμος Χανίων και ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

Λίγα λόγια για την έκθεση: Το πρόσωπο αλλά και το προσωπείο της ανθρώπινης φύσης σε μια εποχή έντονης ανθρωπιστικής κρίσης και στην αρχή ενός αιώνα όπου καθημερινά διακυβεύονται αξίες, ιδανικά και κοινωνικά κεκτημένα αιώνων.
Το πρόσωπο του ανθρώπου που ακόμα ψάχνει την ταυτότητά του, που ακόμα ταλανίζεται ανάμεσα στο αληθινό και το ψευδές, στο όνειρο και τον εφιάλτη, στην αθωότητα και τη διαστροφή, στην πρόοδο και την καταστροφή.
Το προσωπείο πίσω από το πρόσωπο ή αλλιώς το πολλαπλό είδωλο ενός πλάσματος που συνεχίζει να αναμετριέται με τη φύση με στόχο τόσο να την κατανοήσει και να την ερμηνεύσει όσο και να την υποτάξει, να την ξεπεράσει.
Οι 21 καλλιτέχνες που συμμετέχουν εξερεύνησαν με ποικίλους εκφραστικούς τρόπους την πολυδιάστατη ανθρώπινη φύση όπως αυτή αντανακλάται στο ανθρώπινο πρόσωπο.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Έρη Αγρίου, Αρίστος Γρηγοριάδης, Φλώρα Διαμαντή, Στέλλα Δρυγιαννάκη, Στέλιος Καλογεράκης, Κώστας Καλφούντζος, Χρυσή Καραδάκη, Γιώργος Κωσταντίνου “Stop Mare mortum” (Πρόσωπα της Μεσογείου), Κοσμάς Λιλικάκης, Λαμπρινή Μποβιάτσου, Ισμήνη Μπονάτσου, Γιώργος Πετράκης, Χρύσα Σκεπετζή, Κατερίνα Τσεμπελή, Αλεξάνδρα Τσιτσιντά, Αλέκα Τσιρώνη, Μαρία Τσουκνάκη, Φωτεινή Χαμιδιελή, Δήμητρα Χριστινάκη, Barbara Stammel (Ισπανία), Sylvain Borsatti (Γαλλία).

Η έκθεση είχε αρχικά παρουσιαστεί από την 1η ώς τις 15 Οκτωβρίου του 2017 στο πλαίσιο του 28ου Αναγεννησιακού Φεστιβάλ Ρεθύμνου σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΡ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop.

Γυμνάσιο Επισκοπής Ρεθύμνου.

Σχολικά νέα, εργασίες & projects μαθητών, προκηρύξεις.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

Triopetra Villas Crete

Holiday villas in Triopetra, Rethymno Crete.Families holidays in villas with private swimming pools & kids playgrounds.

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα sunspices.gr

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικά, συνταγές, μείγματα, αρωματικά φυτά, είδη ζαχαροπλαστικής, τροφές πουλιών & αφεψήματα.

Coolholidays.gr Rethymno

Rethymno Excursions, Rent a Car, Activities in Rethymno, Crete. Airplane & Boat tickets in Rethymno. Money Exchange, Accommodation

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Ανατολή Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης