Εμπόριο & Αγορές Κρεοπωλεία

Κρεοπωλείο, Κυριακόπουλος

Περιγραφή:  Αγνά - ποιοτικά - ντόπια κρέατα, αλλαντικά, τυροκομικά & άλλα παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, μοσχάρι παραγωγής μας
Τηλέφωνα: 2831026352, 2831040988
Φαξ: 2831026836
Διεύθυνση: Πατριάρχου Αθηναγόρα 1 & Αντισμ. Βασιλάκη 3, Ρέθυμνο 74100
URL: 
 
ΡΕΘΥΜΝΟ GOODnet.gr Ρέθυμνο ειδήσεις νέα ενημέρωση Οδηγός Αγοράς Φόρουμ Forum - σελίδες πελατών GOODnet.
 
Κρεοπωλείο Κυριακόπουλος ποικιλία ντόπιων και κρητικών προϊόντων
Κρεοπωλείο Κυριακόπουλος ποικιλία ντόπιων και κρητικών προϊόντων

Κρεοπωλείο Κυριακόπουλος Ρέθυμνο - Αγνά, ποιοτικά κρέατα κάθε μέρα!

 

Το κρεοπωλείο Κυριακόπουλος με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές και με οδηγό την πολυετή εμπειρία στο χώρο του κρέατος, σας προσφέρει αγνά και ποιοτικά κρέατα κάθε μέρα.

 

Στο Κρεοπωλείο μας επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ντόπιων & κρητικών προϊόντων όπως: τυροκομικά, αλλαντικά και παραδοσιακά προϊόντα.

 

Η επιχείρησή μας διαθέτει αγρόκτημα υπαίθριας εκτροφής μοσχαριών με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Αγ. Τριάδας Ρέθυμνο. Ακολουθώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και με αγάπη απέναντι σε αυτό που κάνουμε, παράγουμε για εσάς αγνό μοσχαρίσιο κρέας το οποίο διαθέτουμε σε όλη την Κρήτη.

 

Το κρεοπωλείο Κυριακόπουλος με ισχυρή παρουσία στο χώρο του κρέατος σας προσφέρει ντόπιο & αγνό κρέας καθώς και επιλεγμένα κρητικά προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή σε πολύ λογικές τιμές.

 

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των κρεάτων μας και την άψογη εξυπηρέτησή. Θα μας βρείτε στα Μυσσίρια, Πατριάρχου Αθηναγόρα 1, Ρέθυμνο και στο δεύτερο κατάστημά μας στην οδό Αντισμηνάρχου Βασιλάκη 3, Ρέθυμνο.

 

Κρεοπωλείο Κυριακόπουλος ποικιλία ντόπιων και κρητικών προϊόντων
 
  Κρεοπωλείο Κυριακόπουλος, Μοσχάρια παραγωγής μας  
 
Κρεοπωλείο Κυριακόπουλος, αγρόκτημα υπαίθριας εκτροφής μοσχαριών Κρεοπωλείο Κυριακόπουλος, αγρόκτημα υπαίθριας εκτροφής μοσχαριών Κρεοπωλείο Κυριακόπουλος, σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Αγ. Τριάδας Ρέθυμνο
 
  Κρεοπωλείο Κυριακόπουλος, πώληση χοντρική λιανική  
     

Συνολο Καταχωρήσεων: 49
Συνολο Κατηγοριών: 1