Εμπόριο & Αγορές Αρτοποιεία & Ζαχαροπλαστεία

Μελίτο - Ζαχαροπλαστείο

Περιγραφή:  Τούρτες - Γλυκά - Πάστες - Παγωτό. Τούρτες για κάθε περίσταση, γενεθλίων - παιδικές - γαμήλιες - βαπτίσεων.
Τηλέφωνα: 2831050335
Φαξ: 2831050353
Διεύθυνση: Κουρμούλη 5 Ρέθυμνο 74100
URL: 
 

Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής, πρατήριο άρτου
Ρέθυμνο, Ζαχαροπλαστείο Μελίτο, Patisserie Melito, Rethymno

Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής
Γκούτζος Νίκος
Κουρμούλη 5 Ρέθυμνο 74100
Τηλέφωνο: 2831050335 Fax: 2831050353


Ζαχαροπλαστείο Μελίτο – Patisserie Melito

 

Οι γλυκές γεύσεις του ζαχαροπλαστείου – patisserie Μελίτο στο Ρέθυμνο, θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας σε τούρτες - γλυκά - πάστες - παγωτά & Κρητικά παραδοσιακά γλυκίσματα.
Η ποικιλία από τα σοκολατάκια - κεράσματα & σιροπιαστά γλυκά θα σας βάλουν σε πειρασμό αλλά και δίλλημα για το ποιά θα είναι η επιλογή σας.

 

Στο ζαχαροπλαστείο Μελίτο σεβόμενοι την παράδοση σε συνδυασμό με την τεχνολογία του σήμερα, δημιουργούμε για εσάς ξεχωριστές γλυκές γεύσεις, για να απολαμβάνετε πάντα φρέσκα γλυκά από τα πιο αγνά υλικά.

 

Στο κέντρο του Ρεθύμνου, το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής Μελίτο προσφέρει άριστη ποιότητα & φιλική εξυπηρέτηση. Δημιουργούμε γλυκούς πειρασμούς, από σοκολάτα με γνήσια κουβερτούρα, σιροπιαστά γλυκά, τοπικά παραδοσιακά γλυκά του Ρεθύμνου & της Κρήτης καθώς & προϊόντα άρτου.

 


Αναλαμβάνουμε κάθε σας κοινωνική εκδήλωση, δημιουργώντας τις πιο γλυκές & ξεχωριστές γεύσεις με τούρτες γενεθλίων, παιδικές, γαμήλιες, βαπτίσεων, κ.α.

 

Το ζαχαροπλαστείο Μελίτο στο Ρέθυμνο Κρήτης, σας περιμένει για να σας προσφέρει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: Την απόλαυση ενός γλυκίσματος.

 

τοπικά παραδοσιακά γλυκά, Ρέθυμνο παγωτά, Ρέθυμνο

Συνολο Καταχωρήσεων: 81
Συνολο Κατηγοριών: 1