Τεχνολογία & Πληροφορική Μηχανογράφηση & Μηχανοργάνωση

ODY PC Systems, Μπαστάκης Οδυσσέας

Περιγραφή:  Επισκευή και εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop, tablet και κινητών. Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Τηλέφωνα: 2831032021 | 6945537616
Φαξ: 
Διεύθυνση: Χαρ. Λιανδρή Ατσιπόπουλο, Ρέθυμνο 74100
 

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς της ομάδας www.laptop.com.gr oι οποίοι είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν συμβουλές και την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας άμεσα!
Με την 15ετή εμπειρία μας στο χώρο και την υψηλή τεχνογνωσία μας στον κλάδο της πληροφορικής, είμαστε σε θέση να σας προφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επισκευή Η/Υ, laptop, tablet και smartphone.
H αλυσίδα laptop.com.gr δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών από το 2005.


Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων στις πιο προσιτές τιμές.
Προσαρμόζουμε τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό.
Η πολυετής πείρα μας επιτρέπει να προσφέρουμε λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας.
Με παροχές όπως η άμεση τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας, οι αγορές και πωλήσεις υπολογιστών, οι επισκευές παντός τύπου φορητού υπολογιστή καθώς και η εγκατάσταση δικτύων, καλύπτουμε τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης ή ιδιώτη.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε: Desktops και laptops - refurbished και καινούρια - tablets, σκληρούς δίσκους εσωτερικούς και εξωτερικούς, για laptop και για desktop, HDD και SSD. Κάρτες γραφικών, ακουστικά, ηχεία, USB hubs, card readers, επεξεργαστές, τροφοδοτικά, μνήμες όλων των τύπων, καλώδια, UPS, ποντίκια, πληκτρολόγια ασύρματα και ενσύρματα, USB sticks και κάρτες μνήμης microSD, routers, wifi extenders, wifi κάρτες δικτύου, αξεσουάρ κινητών, φορτιστές για laptop, tablet, smartphone, τσάντες για laptop, οθόνες, αναλώσιμα εκτυπωτών, servers κλπ.

Συνολο Καταχωρήσεων: 36
Συνολο Κατηγοριών: 1