ΓΝΩΜΕΣ

Μπορούμε, ξέρουμε και θέλουμε να αλλάξουμε το Δήμο Μυλοποτάμου

23-05-2019 08:39
Αντώνης Βολτυράκης
Μπορούμε, ξέρουμε και θέλουμε να αλλάξουμε το Δήμο Μυλοποτάμου

«Μπορούμε , ξέρουμε και θέλουμε να αλλάξουμε το Δήμο Μυλοποτάμου» . Τον Μυλοπόταμο της τεράστιας Ιστορίας και της παράδοσης από τη μινωική εποχή μέχρι και σήμερα.

Τον Μυλοπόταμο της ανεξάντλητης αγροτικής και κτηνοτροφικής κληρονομιάς.

Τον Μυλοπόταμο της λαϊκής τέχνης και της αρχιτεκτονικής.

Τον Μυλοπόταμο του μοναδικού φυσικού κάλλους και του περιβάλλοντος με την ανεξάντλητη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας.

Τον Μυλοπόταμο της γνήσιας πατροπαράδοτης κρητικής φιλοξενίας, της φυσιολατρίας και της προοπτικής του εναλλακτικού τουρισμού.

Τον Μυλοπόταμο της τοπικής γαστρονομίας, της μοναδικής κουλτούρας και του σεβασμού στον πολιτισμό.

Τον Μυλοπόταμο των σπηλαίων, των μνημείων, των ναών και των αρωμάτων.

Τον Μυλοπόταμο των δυναμικών ανθρώπων και των περήφανων κοινωνιών.

Τον Μυλοπόταμο που όλοι αγαπάμε και γι’ αυτό όλοι θέλουμε να τον κάνουμε καλύτερο. Όχι μόνο για το σήμερα. Αλλά πολύ περισσότερο για το αύριο. Για το μέλλον. Για τα παιδιά μας.

Τον Μυλοπόταμο που διαθέτει ανεξάντλητες δυνατότητες και προοπτικές. Αλλά σήμερα βρίσκεται σε τέλμα στασιμότητας. Που μας πληγώνει. Μας στενοχωρεί. Μας ντροπιάζει. Και κυρίως, δεν μας αξίζει. Και μπορεί να αλλάξει.

Ο Μυλοπόταμος δικαιούται μια νέα ευκαιρία. Ένα νέο δρόμο. Μακριά από πεπαλαιωμένους τρόπους σκέψης και ανακυκλωμένες αντιλήψεις.

Ο Μυλοπόταμος έχει ανάγκη από καινοτόμες ιδέες. Από αποτελεσματικές προτάσεις. Από φρέσκιες νοοτροπίες. Από νέα πρόσωπα.

Ο Μυλοπόταμος έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους. Που διαθέτουν τη βούληση να προσφέρουν. Και μπορούν να προσφέρουν κάτι καινούριο.

Ο Μυλοπόταμος έχει ανάγκη από ένα νέο όραμα. Από έναν νέο τρόπο λειτουργίας. Από μια διαφορετική νοοτροπία. Περισσότερο προσιτή στον άνθρωπο και τις καθημερινές του ανάγκες. Περισσότερο παραγωγική στις νέες ιδέες. Με γνώμονα την προστασία και την ανάδειξη των πολιτιστικών θησαυρών του τόπου. Που θα μας επιτρέψουν να κρατήσουμε κοντά μας τους νέους ανθρώπους. Και να δημιουργήσουμε νέες οικονομικές δυνατότητες. Στους τομείς του τουρισμού. Και στην αξιοποίηση του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουμε.

Όσοι σήμερα βρισκόμαστε εδώ και στελεχώνουμε τον συνδυασμό «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο» του Γιώργου Παπακωνσταντή, επιθυμούμε μόνο να προσφέρουμε – στον βαθμό και στον τομέα που μπορεί ο καθένας – στον τόπο και τους ανθρώπους του. Πάντα με γνώμονα το όφελος της κοινωνίας.

Επιδιώκουμε να φέρουμε την αλλαγή σε μια Δημοτική Αρχή που δείχνει ότι έχει ολοκληρώσει το έργο που μπορούσε να προσφέρει. Έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές της.

Όσοι και όσες στελεχώνουμε τον συνδυασμό «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο» του Γιώργου Παπακωνσταντή είμαστε άνθρωποι αυτού του τόπου. Πονάμε αυτόν τον τόπο. Και θέλουμε να τον δούμε να εισέρχεται σε μια νέα πορεία στοχευμένης ανάπτυξης και συλλογικής προόδου.

Πάν’ απ’ όλα είμαστε άνθρωποι με ενθουσιασμό και μεγάλη όρεξη για πολλή δουλειά. Προεξάρχοντος του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιώργου Παπακωνσταντή.

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και ζητώ την υποστήριξή σας την Κυριακή 26 Μαΐου.

Γράφει ο Αντώνης Βολτυράκης, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μυλοποτάμου με τον συνδυασμό «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αγαθόνικος Θεοπρέπιος, Θεοπρεπής, Θεοπρεπία, Θεοπρεπή