ΓΝΩΜΕΣ

Να κλείσει η ΕΡΤ;

14-09-2018 09:52
Νίκος Μολδοβανίδης
Να κλείσει η ΕΡΤ;

-Τι μπορεί να ανακαλύψει κανείς στο ίντερνετ. Μαργαριτάρια και σκουπίδια. Ψευτικες ειδήσεις, αλλά και λαβράκια. Ξέρετε το διαδίκτυο είναι μαρτυριάρικο.

Όλοι θυμόμαστε τον Σαμαρά που σε ένα βράδυ έριξε μαύρο στην ΕΡΤ. Ξαφνικά ο κόσμος ανακάλυψε την ΕΡΤ και τη διαπλοκή της. Δεν είδε τα χρέη που μας άφησε και τους 2000 υπαλλήλους. Όχι, έχασε, λέει τα ντοκιμαντέρ, που πράγματι είναι σπουδαία. Πληρώθηκαν όλοι, έφυγαν, είχαμε και τους διάσημους πλέον «νεκρούς» της Ερτ και τους έστησαν και μνημείο. Ποιοι νεκροί, μη με ρωτάτε.

-Εδώ η Ελλάδα και ο νεοέλληνας αμφισβητεί τους νεκρούς του Πολυτεχνέιου, αλλά για τους αντίστοιχους της ΕΡΤ είναι σίγουρος. Ας είναι. Ένα λάθος του Σαμαρά που την έκλεισε και δεύτερο που την άνοιξε ξανά. Σε κτήριό της μάλιστα λειτουργεί και η ΕΡΤ OPEN ένας παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει πρόγραμμα για κάτι περίεργες φυλές. Σε κτήριο δημόσιο, με μηχανήματα δικά σας και δικά μου και έξοδα από τη φορολόγησή μας.

-Βρέχει έξω και τι ανακάλυψα στο τουίτερ. Ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αλαφογιώργος δημοσίευσε το παρακάτω: «καλά τα λέει ο σύντροφος Κοτρώτσος. Πόσο κοστίζουν οι μικτές που παρουσιάζει στην ΕΡΤ; Ποιος τα παίρνει; Πόσα το μήνα; Έρχονται ελεγκτές».

Όπου Κοτρώτσος ένας άλλος δημοσιογράφος, ο Σεραφείμ, που παρουσιάζει και αυτός στην ΕΡΤ την «Επόμενη Μέρα». Δεν άφησε αναπάντητο το τουίτ του Αλαφογιώργου και έστειλε το παρακάτω: «Έχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες... Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι...».

-Αντί να σταματήσουν κάπου εκεί, συνέχισε ο πρώτος σε ύφος που δέιχνει την αγάπη και τη συναδελφικότητα της ΕΡΤ: «Σύντροφε Σεραφείμ, έχω τα χαρτιά από τη διαύγεια. Δεύτερη πρόταση εκπομπής μου απορρίφθηκε λόγω κόστους λέει. Εσωτερική παράγωγη. Μηδαμινά πράγματα.

Εσύ όμως πλουσιοπάροχος. Χαιρετίσματα στον Νίκο. Εισαγγελείς μήπως ακούνε;». Τώρα ως Νίκο μάλλον δεν εννοούσε εμένα. Υποθέτω τον Νίκο Παππά που είναι υπουργός σε κάτι, αλλά δεν θυμάμαι. Τελευταία, τον άκουσα να μιλάει για το διάστημα και τα ΟΥΦΟ. Για να προλάβει καταστάσεις σαν έμπειρος δημοσιογράφος προειδοποίησε: «Και να μην τολμήσει ο Νικόλας να ''φάει'' τον Φώτη Παπούλια γιατί έρχονται χειρότερα».

- «Καλώ τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα, να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία». «Επανακαλώ τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα, να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα», «να ανοίξουν οι λογαριασμοί των υπευθύνων κύριε Ασπρογέρακα». Αυτά ήταν τα τελευταία του τουίτ πριν το επικό....

-«ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ». Όλα αυτά με τα χρήματα των φορολογουμένων και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους διαβεβαιώνει πως δεν θα απολυθεί κανείς..
Καλή μας τύχη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ