ΓΝΩΜΕΣ

Σύνθεση και Ενότητα για το Ρέθυμνο!

22-05-2019 00:38
Κωνσταντίνος Βαμβουκάκης
Σύνθεση και Ενότητα για το Ρέθυμνο!

Συμπολίτες μου,

αυτό που προέχει για το Ρέθυμνό μας, είναι η Σύνθεση και η Ενότητα.

Η επιλογή που θα κάνουμε με την ψήφο μας την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 θα καθορίσει το αύριο της πόλης μας.

Αν ενεργήσουμε και ψηφίσουμε αξιοκρατικά, εκμεταλλευόμενοι το πνεύμα του Κλεισθένη, πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν στα αυτοδιοικητικά δεδομένα της πόλης μας

Αν καταφέρουμε σε μια μελλοντική αναθεώρηση να προσθέσουμε και τη δυνατότητα ανάκλησης τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ένα πραγματικά δημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας.

Η ανεξάρτητη ομάδα μας είναι η κατάλληλη για να γυρίσει το Ρέθυμνό μας σελίδα.

Με πολύ δουλειά  και με ανεξάρτητη - υπερκομματική νοοτροπία που δεν θα μεταφέρει τις επιδιώξεις των κομμάτων στην τοπική κοινωνία, αλλά τις ανάγκες και τις επιδιώξεις της τοπικής κοινωνίας στα κόμματα.

Πιστεύω ότι:

- Πρέπει και μπορώ να προσπαθήσω, να αποκτήσει το Ρέθυμνο το δικό του Καράβι.

- Πρέπει και μπορώ να αναδείξω στα δημοτικά όργανα τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τα θέλω, όλων των συμπολιτών μου, του αστικού, περιαστικού και περιφερειακού ιστού του μητροπολιτικού δήμου μας. 

Οι κάτοικοι των 47 οικισμών του δήμου μας έχουν το δικαίωμα να ζητούν ίση μεταχείριση  και ισόρροπη ανάπτυξη με το κέντρο της πόλης μας.  

Ζητώ τη συμμετοχή και τη βοήθεια των κατοίκων των οικισμών μας για να γίνει μια αποτύπωση των αναγκών τους και να τεθούν οι προτεραιότητες με στόχο, την ολοκληρωμένη διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

- Πρέπει και μπορώ να προσπαθήσω, για την μόνιμη υδροδότηση μέσω του δικτύου της ΔΕΥΑΡ και του μικρότερου οικισμού του δήμου μας.

- Πρέπει και μπορώ να προσπαθήσω,  να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη θέσεων στάθμευσης που είναι σημαντικότατο πρόβλημα, για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες.   Σαν πρώτο μέτρο, θα μπορούσε τα δύο πάρκινγκ της νομαρχίας και των δικαστηρίων να ανοίγουν για τους πολίτες τα απογεύματα που δε λειτουργούν οι υπηρεσίες. 

- Πρέπει και μπορώ να προσπαθήσω, για την διαμόρφωση συγκοινωνιακών δικτύων μεταξύ των οικισμών και της πόλης με στόχο την εξυπηρέτηση όλων των οικισμών, μέσω της αστικής συγκοινωνίας.

- Πρέπει και μπορώ να προσπαθήσω, να αποκτήσει το Ρέθυμνο παιδικές χαρές και χώρους δραστηριοτήτων για παιδιά και εφήβους.                                                                                                                 

- Πρέπει και μπορώ να προσπαθήσω, να αποκτήσει το Ρέθυμνο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.                                                                                                                                                   

- Πρέπει και μπορώ να προσπαθήσω, για την διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού, προοπτική που μπορεί να δώσει τεράστια αναπτυξιακή ώθηση στο Ρέθυμνο.        

- Πρέπει και μπορώ να προσπαθήσω, για τη διαχείριση των αδέσποτων του δήμου μας.        

- Πρέπει και μπορώ να προσπαθήσω, για δωρεάν ενέργεια από τα σκουπίδια για να εξοικονομήσουμε χρήματα για το δήμο και τους οικισμούς μας. 

Για όλα τα παραπάνω, μα και άλλα πολλά που μαζί θα βρούμε στην πορεία,  ζητώ την Στήριξη και την Εμπιστοσύνη σας!

Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη ομάδα Ενεργών Πολιτών που θα πάρει την τύχη της πόλης και του δήμου μας στα χέρια της!

Όλοι μαζί για το Ρέθυμνό μας και τους κατοίκους του!

Στο χέρι μας είναι να κάνουμε το Δήμο Ρεθύμνης,  Δήμο Ενεργών Πολιτών!

Όλοι μαζί μπορούμε!

O Κωνσταντίνος Εμμ. Βαμβουκάκης είναι Μηχανικός Αεροσκαφών – Επιχειρηματίας και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» και υποψήφιο Δήμαρχο το Σταύρο Βουρβαχάκη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αγαθόνικος Θεοπρέπιος, Θεοπρεπής, Θεοπρεπία, Θεοπρεπή