Εκδηλώσεις

Οι εκδρομές του Ορειβατικού Συλλόγου

Τετάρτη 07/11 ΕΩΣ Δευτέρα 12/11

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου έχει προγραμματίσει τις εξής διαδρομές:
Α) ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ Τετάρτη βράδυ – Δευτέρα πρωί, 7 - 12 Νοεμβρίου
Τα Βαρδούσια είναι μια οροσειρά με απόκρημνες κορυφές που εναλλάσσονται με μεγάλα λιβάδια και είναι από τα λίγα βουνά της Ελλάδας με αλπικό χαρακτήρα.
Η πρόσβαση θα γίνει από το χωριό Αθανάσιος Διάκος του νομού Φωκίδας (1000μ.) και η διανυκτέρευση στο καταφύγιο του ΠΟΑ. Θα δούμε τη θέα από την ψηλότερη κορυφή τον Κόρακα (2495μ). Θα ανέβουμε επίσης στις κορυφές Αλογόραχη (2.265μ.) και Σούφλες.
Στην επιστροφή μας στον Πειραιά θα επισκεφτούμε το Λιδωρίκι την τεχνητή λίμνη του Μόρνου και τη Ναύπακτο, θα περάσουμε από την γέφυρα στην Πελοπόννησο και θα κάνουμε και μια στάση στο Ξυλόκαστρο.
Β.Δ. : 4, Αρχηγός : Μαρία Βλάσση, τηλ. : 6936939768
Β) ΣΤΡΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΖΙΛΑΚΑ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ, Κυριακή 11 Νοεμβρίου
Μία μοναδική περιπατητική διαδρομή, τη Στράτα του Αζίλακα, έχει αναδείξει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουρνά. Η διαδρομή ξεκινά από το εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννη στο χωριό του Κουρνά όπου μπορεί κάποιος να αφήσει το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια ξεκινά ένας αγροτικός δρόμος που ανεβάζει τον περιπατητή ψηλά σε ένα ύψωμα με πανοραμική θέα στον κόλπο του Αλμυρού, στο χωριό του Κουρνά, τη Γεωργιούπολη, τον Καβρό. Ακολουθεί η ρεματιά και η έναρξη του μονοπατιού που για δύο ώρες περίπου σε φέρνει μέσα στο δάσος από αζίλακες. Η διαδρομή είναι άριστα σηματοδοτημένη από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και αποζημιώνει με το παραπάνω τον επισκέπτη.
Β.Δ. : 1, Ω.Π. : 4, Αρχηγοί : Μαρία Μελιδόνη - τηλ. : 6944866783, Μαρία Σταγάκη - τηλ. : 6936163599

 

Go back

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Φωτογραφική (ν)τροπολογία
Του Γιώργου Παπακωνσταντή, υποψήφιου δημάρχου Μυλοποτάμου
Ο Μυλοπόταμος αξίζει πολύ περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ