Εκδηλώσεις

Παρουσίαση Βιβλίων " Ξεκλείδωσε τα Μυστικά της Αυτοθεραπείας "

Τετάρτη 20/02

 

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, διοργανώνεται στο βιβλιοπωλείο Κλαψινάκης  Διάλεξη – Παρουσίαση Βιβλίων των βιβλίων της Dr. Δήμητρας Τυλλιανάκη, «Ξεκλείδωσε τα Μυστικά της Αυτοθεραπείας » , για να γνωρίσουμε πως θα ξεκλειδώσουμε τις δυνάμεις αυτοθεραπείας που υπάρχουν μέσα μας, ώστε να προάγουμε και να διαφυλάξουμε την υγεία μας.

Προλογίζει η φαρμακοποιός κα Μαρινάκη Μαρία.

Βιβλιοπωλείο Κλαψινάκης - Ηγ. Γαβριήλ 59 (έναντι Δημοτ. Πάρκου)

Είσοδος Ελεύθερη.

Η ολιστική-ομοιοπαθητικός ιατρός Dr. Δήμητρα Τυλλιανάκη με αφετηρία την αγάπη της για την Φύση και την πίστη της στην πνευματικότητα του ανθρώπου, μας διδάσκει μέσα από τα δυο αυτά εξαιρετικά βιβλία της, πώς θα κάνουμε πράξη με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο την σοφή ρήση του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη «Η Τροφή σου είναι το Φάρμακό σου».

Μια ολιστική προσέγγιση που επίσης μας μυεί με ιδιαίτερο τρόπο, στην καθοριστική επίδραση των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, στην υγεία των οργάνων του σώματός μας, στην ευεξία, την διάθεση και την συμπεριφορά μας, κάτι που η κβαντική φυσική και οι νευροεπιστήμες έχουν πλέον παραδεχθεί.

Τα βιβλία της Dr. Δήμητρας Τυλλιανάκη, είναι αφιερωμένα σε όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι που οδηγεί στην υγεία, σωματική, ψυχική και πνευματική. Διαβάζονται ευχάριστα χάρη στην φροντισμένη μορφή τους, όπου η γνώση γίνεται εικόνα και διευκολύνεται η βαθύτερη κατανόηση, αφυπνίζοντας μέσα μας την πίστη στις αρχέγονες δυνάμεις που ο καθένας μας διαθέτει.

Ο Ιπποκράτης πρέσβευε ότι όλες οι αρρώστιες ξεκινούν από το έντερο. Στις ημέρες μας οι παθήσεις του εντέρου, όπως δυσκοιλιότητα, ευερέθιστο έντερο, τυμπανισμός, νόσος Crohn, καντιντίαση, αιμορροΐδες κ.λ.π και τα αυτοάνοσα νοσήματα, όπως ινομυαλγία, ρευματοειδής αρθρίτιδα, χασιμότο, ψωρίαση, διαβήτης, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.λ.π έχουν γίνει επιδημία!

Μπορούμε άραγε να ξεφύγουμε, να διαφύγουμε αλώβητοι;

Η απάντηση έρχεται ως δώρο μέσα από τις επιμελημένες σελίδες των βιβλίων της Dr. Δήμητρας Τυλλιανάκη.

- Η ανάθεση της εκτύπωσης των βιβλίων αυτών στο ΚΕΘΕΑ απετέλεσε συνειδητή επιλογή της συγγραφέως Dr. Δ. Τυλλιανάκη, ώστε η καταβληθείσα δαπάνη εκτύπωσης να βοηθήσει το Κέντρο στο κοινωνικό έργο του.

Go back

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Θεόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Ντόρα, Θόδωρος, Θοδώρα, Θοδωρής, Θοδωράκης, Θώδης, Θώδος, Δώρης Χλόη, Κλόη Τελώνου και Φαρισαίου - Αρχή Τριωδίου