Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού για ενήλικες στο TheGarage

Πέμπτη 15/11

This event is repeated every 7. day until 13-12-2018.

Το TheGarage συνεργάζεται για 2η χρονιά με την Ελένη Τόνια Κοντογιάννη σε ένα σεμιναριακό κύκλο για το Θεατρικό Παιχνίδι ως μέσο απελευθέρωσης και δημιουργίας (4 δίωρες συναντήσεις).

Το Θεατρικό Παιχνίδι ως μέσο απελευθέρωσης και δημιουργίας και ως πολύτιμο εκπαιδευτικό εργαλείο. Ανάμεσα σε κοινωνίες ανθρώπων που έχουν ξεχάσει τον άνθρωπο, αναζητάμε μια βιωματική προσέγγιση με στόχο τη βαθύτερη ανθρώπινη επικοινωνία μέσω των συναισθημάτων. Η ευαισθητοποίηση της ομάδας, η απελευθέρωση της φαντασίας, η απαλλαγή από καθορισμένους κανόνες συμπεριφοράς, η επικοινωνία, η δυναμική και η αλληλεπίδραση, θα μας οδηγήσουν στην αναπαραγωγή των ρόλων που το κάθε μέλος,σε κάθε παιχνίδι, θα υιοθετεί. Η διαδικασία αυτή μας θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας μέσα από το ρόλο και μέσα από τη διαδικασία της θεατρικής πράξης.
Από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και για 4 Πέμπτες στις 21.00-23.00
Συμμετοχή: 35 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6932492752 ή στο inbox της fb σελίδα του TheGarage.
Η Ελένη-Τόνια Κοντογιάννη είναι Θεατροπαιδαγωγός και Εμψυχώτρια ομάδων, με ειδίκευση και μεγάλη εμπειρία σε εκπαιδευτικά προγράμματα Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού. Εργάζεται με ομάδες παιδιών σε όλα τα εξελικτικά στάδια, από την προσχολική ηλικία ως το Λύκειο, και με ομάδες εκπαιδευτικών, φοιτητών σε παιδαγωγικά τμήματα, ηθοποιών, ψυχολόγων, ειδικών σε ανθρωπιστικά επαγγέλματα και, γενικότερα, όλων όσων ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δημιουργική τους έκφραση, την επικοινωνία και την μάθηση. Πτυχιούχος Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης και του τετραετούς Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου - Θεατρικού Παιχνιδιού του Λ.Κουρετζή. Μακροχρόνια είναι η ενασχόλησή της με το Θεατρικό Παιχνίδι, το Θέατρο, την εμψύχωση ομάδων, την δημιουργία παιδικών παραστάσεων και Βιωματικών Δρώμενων. Επίσης έχει διδάξει Θεατρική Αγωγή σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και Θεατρικό παιχνίδι στο Διδασκαλείο Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα σεμινάρια Θεάτρου, Θεατρικού Παιχνιδιού, Εμψύχωσης Ομάδων, Δραματοθεραπείας και Αφήγησης Παραμυθιού, ενώ επίσης έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και Ευρωπαϊκά προγράμματα. Στις συνεργασίες της συγκαταλέγονται :το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Δημοτικό Θέατρο Ρεθύμνου, o θεατρικός οργανισμός «Μνήμη», το Μουσικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου, Δημοτικά Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, Ι.Ε.Κ και Ν.Ε.Λ.Ε Ρεθύμνου, Κ.Ε.Κ και ΚΕΕ Ρεθύμνου και Χανίων, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, ο Σύλλογος Καλλιτεχνών ΚΑΤΑΡΤΙ, στον οποίο είναι ιδρυτικό μέλος, διάφορες θεατρικές ομάδες και πολιτιστικά σχήματα.

Go back

Γνώμες

Γεώργιος Δ. Μιχαηλίδης
Τι σημαίνει «Ρέθυμνο - Ενεργοί Πολίτες»
Νίκος Μολδοβανίδης
Ζήτημα δεύτερον
Νίκος Μολδοβανίδης
I feel sorry for Greece

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Νίκη