Εκδηλώσεις

Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά 8-12 ετών στον Τεχνοχώρο Τζεπέτο

Παρασκευή 01/02

This event is repeated every 7. day until 15-03-2019.

Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά 8-12 ετών θα ξεκινήσει στον Τεχνοχώρο Τζεπέτο την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και θα γίνεται κάθε Παρασκευή 17:00 - 18:00
Δηλώσεις συμμετοχής - Πληροφορίες: 6973310991
Σκοπός του εργαστηρίου, μέσα από τα ομαδικά θεατρικά παιχνίδια, το σωματικό θέατρο, τον αυτοσχεδιασμό, την δραματοποίηση και δημιουργία ιστοριών να δημιουργηθεί ένα κλίμα αποδοχής, σεβασμού και εμπιστοσύνης στη διαφορετικότητα του καθένα από τους συμμετέχοντες, ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν όλα τα εκφραστικά τους μέσα, να ενισχύσουν και να απελευθερώσουν τον συναισθηματικό τους κόσμο μαθαίνοντας να συνεργάζονται.
Μέσω της τέχνης του θεάτρου - μιας τέχνης ομαδικής, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, μιας τέχνης όπου το «ναι» κυριαρχεί του «όχι» για να υπάρξει εξέλιξη, τα παιδιά σεβόμενα την ομάδα, απολαμβάνουν το ταξίδι με οδηγό την φαντασία που απελευθερώνεται...
Σε αυτό το εργαστήρι, θα αναμείξουν και θα αναμιχθούν με διάφορες θεατρικές τεχνικές που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του, ώστε ως ομάδα πλέον με κοινό σκοπό, να αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου τη συν δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης.
Εμψυχώτρια:
Αποστολάκη Ελεάννα
Δηλώσεις συμμετοχής - Πληροφορίες: 6973310991
Τεχνοχώρος Τζεπέτο
Κατεχάκη και Χειμάρρας (πεζόδρομος Φορτέτζα), Ρέθυμνο.
Η Ελεάννα Αποστολάκη, είναι απόφοιτη της L.I.S.P.A. London International School of Performing Arts (Σωματικό Θέατρο – Σύστημα Lecoq / Λονδίνο 2006) και της Δραματικής Σχολής Ν.Ε.Θ. Γιώργου Αρμένη (2004). Σπούδασε επίσης στο Studio Θέατρο των Αλλαγών (2001) καθώς και στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου (1999).
Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας Τσόκαρα (www.tsokara.gr).
Από το 2006 εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός/performer, ενώ παράλληλα διδάσκει θεατρικό παιχνίδι σε μικρούς και μεγάλους, στην Αθήνα και στη Κρήτη.

Go back

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Παμφύλη, Παμφίλη Πάμφιλος Σέλευκος, Σελεύκα, Σελεύκη, Σελεύκεια