ΡΕΘΥΜΝΟ

Αίτημα για πέντε εκατομμύρια για την αποκατάσταση ζημιών στο Ρέθυμνο

01-03-2019 23:21
Αίτημα για πέντε εκατομμύρια για την αποκατάσταση ζημιών στο Ρέθυμνο

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙA -ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΟΠΠ -Η ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Της Αγγελικής Καλλέργη

 

Οι πρώτες εγκρίσεις στην Περιφέρεια για τα πολύ επείγοντα ήρθαν και για την πλήρη αποκατάσταση των καταστροφών-ζημιών από την θεομηνία στους πληγέντες Δήμους της Κρήτης θα γίνει διεκδίκηση δημόσιων και ευρωπαϊκών πόρων. Αυτά επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στη έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου που πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, της αντιπεριφερειάρχη, Μαίρης Λιονή, δημάρχων, αντιπεριφερειαρχών, εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε Ρεθύμνου με θέμα «Αποτίμηση καταστροφών στην Π.Ε Ρεθύμνου και συντονισμός για την αποκατάσταση τους από την θεομηνία» τονίστηκε από τον κ. Αρναουτάκη, τον κ. Ξανθό, και τους συμμετέχοντες, η συνεργασία όλων για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζημιών και την στήριξη των πληγέντων Δήμων του Ρεθύμνου που έχουν ήδη έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στο μεγάλο εύρος των καταστροφών στις υποδομές με έμφαση το οδικό δίκτυο αναφέρθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρια Λιονή ενώ έγινε φωτογραφική προβολή σε οθόνη μέρους των μεγάλων καταστροφών.

Στις καταστροφές και στην λήψη άμεσων μέτρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια, αναφέρθηκαν οι Δήμαρχοι των πληγέντων Δήμων, Ρεθύμνου, Αγ. Βασίλειου, Αμαρίου, Μυλοποτάμου κ.κ. Μαρινάκης, Ταταράκης, Μουρτζανός, Κόκκινος, ενώ παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ανωγείων Μ. Καλλέργης. Για την έγκαιρη κινητοποίηση και σημαντική βοήθεια των Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας, Σωμάτων Ασφαλείας, Εθελοντών, Στρατού, και όσων συμμετείχαν στην εξέλιξη του φαινομένου της θεομηνίας, έδωσαν δημόσια συγχαρητήρια, ο Υπουργός, ο Περιφερειάρχης, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ρεθύμνου, οι Δήμαρχοι, οι συμμετέχοντες Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Λεονταράκης Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Παρασύρης Παιδείας, Περιφερειακοί -Δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Ο Υπουργός Ανδρέας Ξανθός αναφέρθηκε στην συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, την Περιφέρεια, να τρέξουν το συντομότερο οι διαδικασίες αποκατάστασης, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και ο Περιφερειάρχης, και άλλοι εκπρόσωποι, τόνισαν τον κίνδυνο της κλιματικής αλλαγής, όπως και το φαινόμενο της αυθαιρεσίας με τα μπαζώματα ρεμάτων.

Στ. Αρναουτάκης: Εγκρίθηκαν ήδη 12 εκ. ευρώ για τα Χανιά και αναμένουμε άμεσα την έγκριση των πρώτων 5 εκ. ευρώ για το Ρέθυμνο

Από πλευράς άμεσων χρηματοδοτικών εγκρίσεων αποκατάστασης, ο κ. Αρναουτάκης είπε ότι ήδη για τα Χανιά έχουν εγκριθεί προς την Περιφέρεια τα πρώτα 12 εκατ. ευρώ, και για το Ρέθυμνο αναμένεται η έγκριση των πρώτων 5 εκατ. ευρώ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης σε δήλωση του στα ΜΜΕ στο Ρέθυμνο, ανέφερε:

«Έχουμε την κήρυξη τριών δήμων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τους δήμους Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου, Αγίου Βασιλείου. Πιο μπροστά έχει κηρυχθεί ο δήμος Αμαρίου άρα οι τέσσερις δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου εκτός των Ανωγείων είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Υπάρχει ανακοίνωση από την κα. Υπουργό για την παράταση των φορολογικών εκκρεμοτήτων και των ληξιπρόθεσμων που είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί είναι μέχρι τον Αύγουστο. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η καταγραφή όλων των προβλημάτων που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα και στο επαρχιακό δίκτυο και με τους Δημάρχους να κάνουμε ανά δήμο αναλυτική καταγραφή ποια είναι τα προβλήματα και πώς μπορούν να αποκατασταθούν. Εμείς ήδη έχουμε ζητήσει ένα ποσό των 5 εκατομμυρίων για την Περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου, ενώ ήδη έχουμε πάρει 12 εκατομμύρια για τα Χανιά για να ξεκινήσουν οι άμεσες παρεμβάσεις. Χρειάζεται ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός που με την καταγραφή όλων των προβλημάτων των έργων που πρέπει να γίνουν και τον τρόπο που πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν. Θα είμαστε σε συνεχή συνεννόηση μεταξύ των υπηρεσιών για το πώς μπορούν να τρέξουν γρηγορότερα οι διαδικασίες και να διεκδικήσουμε τους πόρους που χρειάζεται για να μπορούμε να είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι».

Ο Περιφερειάρχης αναφερόμενος στην πρώτη χρηματοδότηση της Περιφέρειας για την ΠΕ Ρεθύμνου, είπε: «Θεωρώ ότι την ερχόμενη εβδομάδα για το Ρέθυμνο θα έχουμε τα 5 εκατομμύρια από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Είναι για το «κουρταλιώτικο» φαράγγι, το επαρχιακό οδικό δίκτυο, αυτά τα χρήματα και οι δήμοι θα είναι σε μεταγενέστερη φάση που θα δώσουν τα δικά τους έργα μέσα από τα ολοκληρωμένα σχέδια που θα φέρουν στην Περιφέρεια, στα αρμόδια Υπουργεία».

 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην πρόθεση της Περιφέρειας να διεκδικήσει παράλληλα με τους δημόσιους και Ευρωπαϊκούς πόρους, ενώ εκτίμησε ότι το ύψος των ζημιών-καταστροφών σε Ρέθυμνο και Χανιά μπορεί να φτάσει και τα 150 εκ. ευρώ.

«Όπως υπολογίζω, κάθε μέρα που αποκαλύπτονται -καταγράφονται και νέες ζημιές το νούμερο αυτό θα είναι μαζί με Χανιά και Ρέθυμνο εκεί περίπου, αλλά θα το καταγράψουμε σε μια ολοκληρωμένη μελέτη. Έχω συνεννοηθεί με το αρμόδιο Υπουργείο και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να δούμε μετά την καταγραφή πως μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα μέρος» ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

 Εργασίες στον ΒΟΑΚ από Υπουργείο-Μελέτες από ΟΑΚ και Πολιτική προστασία

Στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα έργα αποκατάστασης στον ΒΟΑΚ από το αρμόδιο Υπουργείο, στις μελέτες του ΟΑΚ, ενώ ευχαρίστησε όλες τις υπηρεσίες για την συνεργασία.

«Πρέπει να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες την Αστυνομία την Πυροσβεστική τις τεχνικές μας υπηρεσίες την πολιτική προστασία γιατί πραγματικά όλοι οι άνθρωποι δούλεψαν άμεσα σε συνεργασία με τους Δήμους τους Δημάρχους». ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αρναουτάκης, και πρόσθεσε: «Ο κρατικός μηχανισμός δούλεψε και πρέπει να το πούμε ότι δεν ήταν μία εύκολη κατάσταση ήταν ίσως η δυσκολότερη που έχουμε βιώσει όλα τα χρόνια στην Περιφέρεια Κρήτης και για το νησί μας. Πάνω από όλα αυτό το οποίο ενδιαφέρει είναι να λυθούν τα προβλήματα όσο το δυνατόν συντομότερα. Το Υπουργείο Υποδομών ανέλαβε για το βόρειο οδικό άξονα να κάνει την κατασκευή όλων των έργων που χρειάζονται για τις καταπτώσεις και όλο το μήκος ειδικά από το Ηράκλειο μέχρι τα Χανιά, μέχρι το Σταλό».

 

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΕ

Αυτό που τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης είναι πως η υποστελέχωση των υπηρεσιών προκαλεί σοβαρή δυστοκία στην ολοκλήρωση της καταγραφής, αλλά και στην μετέπειτα οργάνωση των εργασιών που πρέπει να γίνουν. Και προτάθηκε το ΤΕΕ να συνδράμει ουσιαστικά με εξειδικευμένους μηχανικούς, πράγμα που εκ μέρους του ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΤΕΕ, Σπύρος Καλησπεράκής τόνισε πως θα γίνει.

«Η επούλωση των πληγών προφανώς θα έχει μία καθυστέρηση δεν μπορεί να γίνει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό να γίνει η σωστή ιεράρχηση για να προχωρήσουμε στις πρώτες ανακουφιστικές παρεμβάσεις και κατά την άποψή μου Αυτό που εκκρεμεί είναι μία σοβαρή αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν και του σχεδιασμού έγκρισης μελετών και χρηματοδότησής τους», σχολίασε ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ενώ από την πλευρά του ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης πρόσθεσε: «Ένα άλλο μεγάλο θέμα που ανέδειξε η αυτή η κρίση είναι η υποστελέχωση των υπηρεσιών και των δήμων και της περιφέρειας και της κρατικής μηχανής. Επιμένω και επαναλαμβάνω την παλιά μου πρόταση του ότι οπωσδήποτε πρέπει να υπάρξουν μέχρι να γίνουν οι μόνιμες προσλήψεις μηχανικών συνεργασίες με το τεχνικό επιμελητήριο στη βάση προγραμματικών συμφωνιών για να μπορούμε να έχουμε τεχνική βοήθεια από εξειδικευμένους μηχανικούς και να κάνουμε γρήγορα τεχνικά δελτία και να προχωρήσουμε στην αντιμετώπιση των ζημιών και στην επούλωση των πληγών».

Ο κ. Καλησπεράκης σημείωσε: «Εμείς τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε μηχανικούς κατάλληλων ειδικοτήτων που να βοηθήσουν τις υπηρεσίες και να συνδράμουν όσο μπορούν στις καταγραφές και σε ό,τι άλλο χρειαστεί. Απλά θέλουμε να παρατηρήσουμε δύο πράγματα. Ότι μάλλον η κακοκαιρία αυτή δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός που θα συμβεί ξανά μετά από 60 χρόνια, άρα πρέπει να δείξουμε μεγάλη σοβαρότητα όταν περάσει πια αυτή κρίση στις αυθαιρεσίες και στις αυθαιρεσίες που την δημιούργησαν γιατί θα το ξαναζήσουμε από ό,τι φαίνεται πολύ σύντομα και το δεύτερο που θέλουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι η ποιότητα παραγωγής έργων που όντως δημιουργεί πολλά προβλήματα δεν είναι τυχαίο ότι είναι υποβαθμισμένη. Μην ξεχνάτε ότι τα τελευταία χρόνια ζουν με δύο ταυτόχρονα φαινόμενα από τη μία ένα νόμο που έχει την έκπτωση ως μοναδικό κριτήριο ανάθεσης έργου και ταυτόχρονα υπηρεσίες υποστελεχωμένες που δεν μπορούν να επιβλέψουν σωστά την ποιότητα. Άρα μετά την κρίση πρέπει να μην ξεχάσουμε ότι η επόμενη κρίση θα είναι κοντά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

 

 

Ενημέρωση για την κυκλοφορία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Ρεθύμνου

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες ότι εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα σε πολλά σημεία των επαρχιακών οδών και πρέπει οι οδηγοί να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή.

Το τμήμα της Ε.Ο. 3, μετά το κέντρο «Θυμέλη» και μέχρι τη δεύτερη διακλάδωση για «Σωματά» (Υστερομινωικό Νεκροταφείο Αρμένων), εξακολουθεί να παραμένει κλειστό και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης. Η κυκλοφορία προτείνεται να πραγματοποιείται, είτε από την δημοτική οδό που διέρχεται μέσα από τον οικισμό Γάλλου-Σωματά ή είτε από την επαρχιακή οδό Ατσιπόπουλο-Άγιος Ανδρέας-Άνω Βαλσαμόνερο-Κάστελλος.

Η Ε.Ο. 14 «Ρέθυμνο-Αγία Ειρήνη-Ρουσσοσπίτι» εξακολουθεί να παραμένει κλειστή.

Η Ε. Ο. 25 «Πέραμα-Πάνορμο» κυκλοφορείται με προσοχή.

Η Ε.Ο. 6 από παλαιά Εθνική οδό μέχρι Καλονύχτη κυκλοφορείται με μεγάλη προ-σοχή, διότι τμήμα της λειτουργεί με ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Η Ε.Ο. 1 προς Επισκοπή-Μυριοκέφαλα έχει δοθεί σε κυκλοφορία.

Ο δρόμος για το Κουρταλιώτικο φαράγγι παραμένει κλειστός και η κυκλοφορία γίνεται από το φαράγγι Κοτσιφού.

Ο δρόμος Παλαίλημνος-Σαϊτούρες είναι ανοιχτός.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους δρόμους, ισχύουν οι προηγούμενες ανακοινώσεις.

 

 

Παράταση στην καταβολή βεβαιωμένων οφειλών για τους πληγέντες σε Ρέθυμνο, Άγιο Βασίλειο και Μυλοπόταμο

 

Σε συνέχεια των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί για τους πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών στην Κρήτη, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου υπέγραψε υπουργική απόφαση, με βάση την οποία:

Για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν την κύρια εγκατάσταση (έδρα) ή την κύρια κατοικία τους στους δήμους Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου της Περιφέρειας Κρήτης, προβλέπεται ότι:

Α) Η προθεσμία καταβολής στις ΔΟΥ των βεβαιωμένων οφειλών που έληξαν από 25.2.2019 έως σήμερα ή λήγουν στο διάστημα από 2.3.2019 έως 26.8.2019, παρατείνεται έως και 26.8.2019.

Για το ίδιο διάστημα και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, θα παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

Β) Η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων την 25.2.2019 οφειλών, των ανωτέρω προσώπων, αναστέλλεται μέχρι και την 26.8.2019.

 

 

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία στον Σταυρωμένο

 

Aποκαταστάθηκε μέρος της κυκλοφορίας στην περιοχή Σταυρωμένου. Συγκεκριμένα, «άνοιξε» το νότιο ρεύμα και ως εκ τούτου, διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Σταυρωμένο.

Έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση και παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, με σεβασμό στη σήμανση και στα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχαν κάνει τις κλοπές...επαγγελμα

Είχαν κάνει τις κλοπές...επαγγελμα

Σύλληψη δυο ατόμων 18 και 26 ετών στο Ρέθυμνο
Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου: Η φύση «οδηγός» για την προαγωγή της υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος

Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου: Η φύση «οδηγός» για την προαγωγή της υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος

ΠΛΗΘΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΥΓΙΗ ΠΡΟΤΥΠΑ
Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν και ενώνουν την κοινωνία για καλό σκοπό!

Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν και ενώνουν την κοινωνία για καλό σκοπό!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
Από τη Δευτέρα θα απομακρύνονται τα υλικά εκσκαφής στην Αγία Ειρήνη

Από τη Δευτέρα θα απομακρύνονται τα υλικά εκσκαφής στην Αγία Ειρήνη

Άμεση ήταν η απάντηση από την Π.Ε. Ρεθύμνου για το έργο στην Αγία Ειρήνη, για το οποίο υπάρχουν διαμαρτυρίες από κατοίκους ότι εκτελείται με αργούς ρυθμούς....
Ηλεκτροκίνητα πατίνια: ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα μόδα

Ηλεκτροκίνητα πατίνια: ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα μόδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ
Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου που έσωσαν πολίτες από τις πλημμύρες

Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου που έσωσαν πολίτες από τις πλημμύρες

Τους αστυνομικούς που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση έσωσαν πολίτες από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου στην Κρήτη, βράβευσε χθες ο Γενικός...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Βαρθολομαίος, Μπαρθόλομιου Τιτος, Τιτης, Τιτα, Τιτη