ΡΕΘΥΜΝΟ

12-01-2019 10:13
Ανακοίνωση για τη συμμετοχή των ευρωπαίων πολιτών στις εκλογές

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Oι ευρωπαίοι πολίτες που κατοικούν στο δήμο Αγίου Βασιλείου για να συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και στις ευρωεκλογές του έτους 2019 στην Ελλάδα, ασκώντας το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση δήλωση στο δήμο για την εγγραφή τους στους ειδικούς καταλόγους μέχρι 28/2/2019, προσκομίζοντας: ισχύον αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα ή διαβατήριο) και αποδεικτικό μονίμου κατοικίας ή διαμονής.
Όσοι από τους παραπάνω είναι ήδη γραμμένοι, δηλαδή ψήφισαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και ευρωεκλογές, δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση.
Επισημαίνεται ότι στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπεριλαμβάνονται οι πολίτες των κρατών μελών της ένωσης, δηλαδή Αυστρίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Δανίας, Εσθονίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιρλανδίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Ολλανδίας, Κύπρου, Λετονίας, Λιθουανίας, Λουξεμβούργου, Μάλτας, Ουγγαρίας, Πολωνίας, Πορτογαλίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας, Σλοβενίας, Σουηδίας, Τσεχικής Δημοκρατίας, Φινλανδίας, Κροατίας.
Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο εκλογών του δήμου τηλέφωνο 2832340219.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ: