ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανακοίνωση της κοινωφελούς μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ.

11-10-2018 11:15
Ανακοίνωση της κοινωφελούς μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ.

«Στόχος η διασφάλιση της πορείας της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. στο μέλλον»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΚΕΔΗΡ μετά την ολοκλήρωση του τριήμερου διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης και την παρουσίαση των πορισμάτων του έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στις 13.15 περίπου ολοκληρώθηκε ο κύκλος συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης, ο οποίος ξεκίνησε την  περασμένη Δευτέρα 8.10.2018.

Ως γνωστό, το απόγευμα της Δευτέρας έλαβε χώρα ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. ενώπιον δημοτικών παραγόντων και τοπικών μέσων ενημέρωσης, στην οποία  είχαν κληθεί οι ορκωτοί λογιστές κ. Χρυσανθοπούλου της ελεγκτικής Grant Thornton και κ. Νίκου της ελεγκτικής KSI GR προκειμένου, αφενός να παρουσιάσουν τα βασικά σημεία και συμπεράσματα των δύο ανεξάρτητων διαχειριστικών έλεγχων που διεξήγαγαν- κατόπιν σχετικής εντολής  τόσο από το Διοικητικό Σώμα της Επιχείρησης όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου-, και αφετέρου να δώσουν απαντήσεις και διευκρινίσεις στα μέλη του Δ.Σ.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν δύο διαδοχικές συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. κατά τις οποίες τα μέλη του Σώματος κατέθεσαν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, αντάλλαξαν απόψεις και αποφάσισαν μια σειρά από μέτρα στο επίπεδο μιας ουσιαστικής αναδιάρθρωσης της Επιχείρησης τόσο σε οικονομικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.  Η Πρόεδρος  ΔΣ κ. Μπιρλιράκη καθώς και σύσσωμα τα μέλη του Δ.Σ. συμφώνησαν και συνέκλιναν στην αδιαμφισβήτητη και αδήριτη ανάγκη να αποκατασταθεί η ισορροπία στην Επιχείρηση και, κυρίως, να προστατευθεί το τεράστιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που έχει επιτελέσει επί σειρά ετών. Τελικός στόχος ετέθη η διασφάλιση της πορείας της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. στο μέλλον με μια σειρά μέτρων που θα καλύψουν τα κενά, θα αποκαταστήσουν τα κακώς κείμενα και θα επιφέρουν μια ομαλή, διαφανή και σύννομη λειτουργία.

Επειδή κατά τη διάρκεια των τριήμερων διαδοχικών συνεδριάσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ., οι οποίες υπήρξαν πολύωρες, πολυδιάστατες και πολυσήμαντες, συσσωρεύτηκε ασυνήθιστα μεγάλος όγκος πρακτικών που δημιουργεί μια απαιτητική και χρονοβόρα καταγραφή των βασικών σημείων τους, η Κ.Ε.ΔΗ.Ρ θα προχωρήσει σε νεώτερη ανακοίνωση των αποφάσεών της αμέσως μόλις αυτό καταστεί δυνατόν./  Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κλειδί» η εκπαίδευση για την προστασία από τις φυσικές καταστροφές

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Τελευταίο αντίο στον Γιώργη Αγγελιδάκη

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ρεθύμνης

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κατέθεσαν προσωρινά τις πινακίδες των επαγγελματικών εκπαιδευτικών οχημάτων!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ...
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει ώθηση στην επιχειρηματική  εκμετάλλευση του αθλητισμού

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει ώθηση στην επιχειρηματική εκμετάλλευση του αθλητισμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Άννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Άννα Μαρία, Ανέζα, Ανεζούλα, Ανεζίνα, Ανεζινιώ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ