ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανδρέας Βροντάκης: «Θέλουμε να έχουμε ισχυρή φωνή στην Βουλή»

20-06-2019 09:00
Ανδρέας Βροντάκης: «Θέλουμε να έχουμε ισχυρή φωνή στην Βουλή»

Με στόχο την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής, την αύξηση των ποσοστών του και την δημιουργία μίας ισχυρής φωνής στην Βουλή, ο υποψήφιος βουλευτής στο Ρέθυμνο, Ανδρέας Βροντάκης είναι και πάλι παρών και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση

Ο κ. Βροντάκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις 26 Μαΐου, μίλησε στον Team FM και κατέστησε σαφές ότι στην προεκλογική περίοδο θα φροντίσει να συνομιλήσει με τους κατοίκους του Ρεθύμνου και να αφουγκραστεί τα προβλήματα τους. 

  • Ποιος είναι ο στόχος αυτής της μάχης για το Κίνημα Αλλαγής;

Ο βασικός μας στόχος είναι η αύξηση των δυνάμεων του ΚΙΝ.ΑΛ., η συσπείρωση του κόσμου, που έστρεψε κάποια στιγμή, πιστεύοντας κάποιες λαϊκίστικες συμπεριφορές από την σημερινή κυβέρνηση ότι θα έδινε λύσεις στα αδιέξοδα που είχαν δημιουργηθεί την περίοδο 2012-2014, έπεσε θύμα μίας αυταπάτης και τιμωρήθηκε ένας χώρος χωρίς να αξίζει αυτού του είδους την τιμωρία.

Ο στόχος ακόμα είναι η ενότητα του χώρου, που στο νομό μας πολλοί την θεωρούν πολύ σημαντική. 

  • Πιστεύετε ότι θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση ή θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας;

 Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, φαίνεται ότι θα υπάρχει μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, ένα γεγονός που εμείς θέλουμε όσο το δυνατόν να μας δώσει ο κόσμος τη δυνατότητα με την ψήφο του να έχουμε μία ισχυρή φωνή μέσα στο Κοινοβούλιο, ώστε να κατευθύνουμε τα γεγονότα, την πολιτική, τους νόμους σε μία σωστή κατεύθυνση. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στο πρόγραμμα τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν θέσεις, που τις έχει καταθέσει από τον Ιανουάριο του 2019 με το πρόγραμμα στο κοινοβούλιο το Κίνημα Αλλαγής, και αρπάζουν τώρα κάποιες προτάσεις και τις εντάσσουν στο δικό τους πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα που κατατέθηκε από τον Ιανουάριο του 2019 ήταν και σωστό και κοστολογημένο και εφικτό για την χώρα.

  •  Το διακύβευμα για το Ρέθυμνο ποιο είναι;

Μετοίκησα το 1965 με την οικογένεια μου και δυστυχώς ούτε τότε υπήρχε πλοίο, ούτε σήμερα. Ένας τόπος για να μπορέσει να αναπτυχθεί το πρώτο και κύριο που πρέπει να έχει είναι η δυνατότητα μετακίνησης. Όλοι οι νομοί της χώρας υποδέχονται σχολεία για εκδρομές, οι δικές μας περιπτώσεις είναι ελάχιστες. Αυτό είναι λοιπόν ένα θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα. Στο θέμα της ανάπτυξης και της οικονομίας της πόλης: συνδέεται άμεσα με τον τουρισμό, πρέπει λοιπόν να δημιουργήσουμε διαφορετικού είδους τουρισμού από αυτόν που έχουμε συνηθίσει. Ο τόπος μας είναι κατάλληλος για εναλλακτικό τουρισμό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες μορφές τουριστικής ανάπτυξης και αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα βάλουμε στην πρώτη γραμμή.

  • Σε ό,τι αφορά τα εθνικά μας θέματα, ποια είναι η άποψη σας;

Πιστεύω ότι η Τουρκία δημιουργεί μία τεχνητή ένταση στην περιοχή, κυρίως λόγω των εκλογών που έχουν στο δήμο της Κωνσταντινούπολης την Κυριακή. Οι χειρισμοί από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης. Κατά την γνώμη μου, πριν την φανφαρώδη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ, θα έπρεπε να έχει συγκλιθεί το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να υπάρχει μία ενιαία στάση και επιτέλους να καταλάβει ο Ερντογάν ότι η περιοχή δεν είναι τα σύνορα της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά είναι τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό πρέπει να γίνει με κάθε τρόπο κατανοητό στην Τουρκία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Ξανθός

Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Ξανθός

Τον τομέα που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στον ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Ξανθός κατά την κατανομή των υπευθύνων που έγινε χθες από τα...
Η πανηγυρις του ιερου ενοριακου ναου Αγιας Μαρινης Κούφης

Η πανηγυρις του ιερου ενοριακου ναου Αγιας Μαρινης Κούφης

Το τραπέζι του Κρητικού γάμου!

Το τραπέζι του Κρητικού γάμου!

Το τραπέζι του Κρητικού γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για την επιτυχία ενός γαμήλιου γλεντιού....
Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα  Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα το ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, παρουσία και του...
Ενδυνάμωση του έργου της Πυροσβεστικής

Ενδυνάμωση του έργου της Πυροσβεστικής

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ *Επισημάνσεις στο ΣΤΟ για μεγάλη προσοχή από τους πολίτες...
Δύσκολη χρονιά για τα τουριστικά καταστήματα του Ρεθύμνου

Δύσκολη χρονιά για τα τουριστικά καταστήματα του Ρεθύμνου

Τι λένε ιδιοκτήτες στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Διός, Δίας Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά Μακρίνα