ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανδρέας Ξανθός: « Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα δώσουμε αυτή τη μάχη»

15-06-2019 08:12
Ανδρέας Ξανθός: « Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα δώσουμε αυτή τη μάχη»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ  ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΛΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

  • «Με ποιο πολιτικό σχέδιο θα προχωρήσουμε τα επόμενα χρόνια» το κρίσιμο δίλλημα των εθνικών εκλογών

«Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα δώσουμε αυτή τη μάχη, θα υπερασπιστούμε τις αξίες αλλά και την αξία της αριστεράς» επεσήμανε χθες από το Ρέθυμνο ο Υπουργός Υγείας , βουλευτής Ρεθύμνης του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός.

Ο κος Ξανθός στην ομιλία του στη διάρκεια της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία που πραγματοποιήθηκε χθες  στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, εγκαινιάζοντας και επίσημα της έναρξη της προεκλογικής περιόδου στο Ρέθυμνο, με την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου.

Ο Υπουργός Υγείας έστειλε μήνυμα ενότητας από το Ρέθυμνο επισημαίνοντας πως για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, του προοδευτικού χώρου και της αριστεράς: «μετά το σοκ από την ήττα των ευρωεκλογών ,υπάρχει και συνειδητοποίηση της κρισιμότητας των βουλευτικών εκλογών, πείσμα και  αποφασιστικότητα να δώσουμε με συλλογικότητα αυτή τη μάχη και να υπερασπιστούμε τις αξίες και την αξία της αριστεράς, όχι μόνο μέσα στην περίοδο της κρίσης αλλά και μετά την έξοδο από το μνημόνιο, σε μια περίοδο που υπάρχει μια προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας».

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 50% ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο ο κος Ξανθός μίλησε για ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο σε ποσοστό 50% σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του 2015 τονίζοντας πως στόχος είναι «η ευπρόσωπη παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό, με εκπροσώπηση από όλα τα κοινωνικά στρώματα» Ο κος Ξανθός πρόσθεσε: «Οι υποψήφιοί μας έχουν και μια γεωγραφική διασπορά έτσι ώστε να μπορούν να εκπροσωπήσουν όσο γίνεται πιο αυθεντικά τις ανάγκες και τους πολίτες του Νομού μας».

«ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΔΙΚΑΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» 

Ο Υπουργός Υγείας μιλώντας για το κρίσιμο δικύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, τόνισε πως στη διάρκεια μιας προεκλογικής περιόδου η οποία θα είναι σύντομη, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει: «ισχυρό πολιτικό αφήγημα το οποίο οφείλει να το παρουσιάσει με πειστικό τρόπο στους πολίτες, να επιμείνει στην παρουσίαση της μεγάλης εικόνας και στην εθνική σημασία που είχε η πετυχημένη προσπάθεια να βγει η χώρα από τα μνημόνια και την κρίση»

Ο ίδιος μίλησε για το «στοίχημα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «να κλείσει τον κύκλο της χρεοκοπίας, των μνημονίων και των μέτρων λιτότητας» και υποστήριξε πως το βασικό επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άλλο από το ότι «αυτοί που τα κατάφεραν στα δύσκολα, εκεί που οι άλλοι είχαν αποτύχει , αυτοί δικαιούνται με ψηλά το κεφάλι, με αξιοπρέπεια να ζητήσουν ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Ο κος Ξανθός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ήττα των ευρωεκλογών τονίζοντας ωστόσο πως το αποτέλεσμα αυτό «είναι υπό προϋποθέσεις αναστρέψιμο» και πρόσθεσε «εάν αμφισβητηθεί η παράσταση νίκης και η εικόνα μιας απόλυτης κυριαρχίας της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές».

Ταυτόχρονα, ο κος Ξανθός εκτίμησε πως «ήδη έχει αρχίσει να μειώνεται η διαφορά , να βελτιώνεται το ποσοστό συσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ», ωστόσο τόνισε πως είναι προφανές «ότι θα υπάρχει ένα σκληρό δίλλημα στο οποίο οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν».

«ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ»

Το δίλλημα αυτό είναι, όπως πρόσθεσε, «προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η κοινωνία και η χώρα, με ποιο πολιτικό σχέδιο θα προχωρήσουμε στα επόμενα χρόνια» ενώ έθεσε το ερώτημα: « Με ένα προοδευτικό πολιτικό σχέδιο που θα δίνει σημασία στη δίκαιη ανάπτυξη , στο κοινωνικό κράτος , στην προστασία της εργασίας, την ενδυνάμωση των δημοκρατικών θεσμών και την εξάλειψη παθογενειών του παρελθόντος ή με ένα συντηρητικό πολιτικό σχέδιο το οποίο θα επιδιώξει την παλινόρθωση στις παλιές και χρεοκοπημένες συνταγές που οδήγησαν την χώρα στα βράχια και την κοινωνία στα παρατεινόμενα δεινά της οκταετούς μνημονιακής διακυβέρνησης»;

Ο κος Ξανθός υπογράμμισε πως οι «άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι προοδευτικοί πολίτες θα καταλάβουν τι ακριβώς διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές και θα δώσουν συσπειρωμένοι και με αποφασιστικότητα αυτή την εκλογική μάχη».

Έμφαση έδωσε ο Υπουργός υγείας στην «προγραμματική αντιπαράθεση» από πλευράς του  ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τις κάλπες , αφού όπως τόνισε εκεί έχει «πολιτική υπεροχή». Στέλνοντας το μήνυμά του στους πολίτες που ενδεχομένως έδωσαν στις πρόσφατες εκλογές «τιμωρητική ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, να στοχαστούν , να θυμηθούν και να συγκρίνουν».

O συντονιστής της ΝΕ Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βλαστός στην ομιλία του στη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τονίζοντας πως το διακύβευμα των εκλογών είναι κρίσιμο. Ο κος Βλαστός  υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Καλούμε τον κόσμο να θυμηθεί που ήταν η Ελλάδα που παραλάβαμε το 2015, τι καταφέραμε τα τελευταία χρόνια σε κάθε τομέα και τι πρόκειται να κάνουμε από δώ και πέρα χωρίς σκληρή μνημονιακή εποπτεία. Ας αναλογιστεί ο ελληνικός λαός ότι αν καταφέραμε τόσα πολλά σε μνημονιακό πλαίσιο, πόσα περισσότερα μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτό».

Τα ονόματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο

Ανδρέας Ξανθός, γιατρός ΕΣΥ, Υπουργός Υγείας, Βουλευτής Ρεθύμνου

Εμμανουέλλα Μαθιουδάκη Νοσηλεύτρια, Διευθύντρια ΚΗΦΗ Μυλοποτάμου, Πρόεδρος Εργαζομένων ΚΗΦΗ Ελλάδος

Χρυσούλα Μανουσάκη Πτυχιούχος Μηχανικός

Δήμος Κλάδος Νέος Επιχειρηματίας, Αγρότης, νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μυλοποτάμου

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Πολιτικά παιχνίδια
Νίκος Ανδρουλάκης
Ψήφος κατά της οπισθοδρόμησης
Νίκος Μολδοβανίδης
Με 1 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τμήματα Τυροκομίας GRANT

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τμήματα Τυροκομίας GRANT

Χ. Στρατιδάκης: “Μοιραζόμενοι τα χρήματά μας φτωχαίνουμε, μοιραζόμενοι τις ιδέες μας πλουτίζουμε!»

Χ. Στρατιδάκης: “Μοιραζόμενοι τα χρήματά μας φτωχαίνουμε, μοιραζόμενοι τις ιδέες μας πλουτίζουμε!»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΛΟΓΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ»...
Το Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου στην Zalamea de laSerena της Ισπανίας!

Το Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου στην Zalamea de laSerena της Ισπανίας!

Η καλλιέργεια της συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων συνεχίστηκαν και διευρύνθηκαν. Εξάλλου, αυτός είναι ο τρόπος για να αποδοθεί μέσα από...
Πιθανότατα στις 22 Ιουλίου η έναρξη των δρομολογίων του Olympus

Πιθανότατα στις 22 Ιουλίου η έναρξη των δρομολογίων του Olympus

Η εικόνα ντροπής και οι ευθύνες μας

Η εικόνα ντροπής και οι ευθύνες μας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο μεγάλος πόλος της προοδευτικής παράταξης»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο μεγάλος πόλος της προοδευτικής παράταξης»

Ο Ανδρέας Ξανθός για το κεντρικό αποτέλεσμα, τα ποσοστά του Ρεθύμνου, αλλά και για τον Βασίλη Κικίλια...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μαρίνα, Μαρίνος