ΡΕΘΥΜΝΟ

Άννα Σταματεράκη: «Eλάφρυνση των φορολογικών βαρών και απλοποίηση της καθημερινότητας»

05-07-2019 10:40
Άννα Σταματεράκη: «Eλάφρυνση των φορολογικών βαρών και απλοποίηση της καθημερινότητας»

H ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Με έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μέσα από την μείωση της φορολογίας και της γραφειοκρατίας , με βασική προτεραιότητα τα μεγάλη ζητήματα του Ρεθύμνου βλέπει την επόμενη ημέρα η υποψήφια βουλευτής Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία Άννα Σταματεράκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΤΕΑΜ FM η κα Σταματεράκη αναφέρθηκε στις προσδοκίες που εκφράζουν οι πολίτες προσβλέποντας με ελπίδα στο μέλλον αλλά και μια σειρά από ζητήματα που πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα για το Ρέθυμνο.

Είστε υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές Εκλογές . Η όλη εικόνα και η αίσθηση στον κόσμο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία έρχεται. Εσείς τι εισπράττετε στην επικοινωνία σας με τον κόσμο;

Αυτό που εισπράττω είναι ότι ο κόσμος μας κοιτάζει με μεγάλη ελπίδα. Ελπίζει για ένα καλύτερο αύριο και ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου να μην τους διαψεύσω.

Ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο, έχει όμως και κάποια δεδομένα αυτή τη στιγμή τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν σε ό,τι αφορά το οικονομικό αποτέλεσμα.

Αυτό είναι το κυρίαρχο, διότι η φορολαίλαπα που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια είναι ασύλληπτη. Τουλάχιστον οι ελεύθεροι επαγγελματίες το έχουμε βιώσει πολύ έντονα. Κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν περισσότερη ελάφρυνση των φορολογικών βαρών και η διευκόλυνση της καθημερινότητας , λιγότερη γραφειοκρατία και καλύτερη αντιμετώπιση στις υπηρεσίες και όλα όσα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Πράγματα απλά που δυστυχώς στην Ελλάδα είναι δυσνόητα σε αντίθεση με άλλες χώρες.  Πρέπει να απλοποιήσουμε τη ζωή μας κυρίως σε επίπεδο γραφειοκρατίας ,εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία που σήμερα μας βοηθάει σε μεγάλο βαθμό.

Στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο τι άλλες προτεραιότητες θα βάζατε σε μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ;

Ο ΒΟΑΚ για εμένα είναι η πρώτη προτεραιότητα. Το βίωσα και προσωπικά αλλά πλέον κατανόησα απόλυτα το μέγεθος της επικινδυνότητας και της έλλειψης ασφάλειας που υπάρχει. Ειδικά για το Ρέθυμνο που δεν υπάρχει άλλη πύλη εισόδου , αναγκαστικά ο ΒΟΑΚ είναι ο μόνος δρόμος που έχουμε και μπορούμε να χρησιμοποιούμε.

Άλλες προτεραιότητες είναι σίγουρα το Αστυνομικό Μέγαρο που είναι σε άθλια κατάσταση και πλέον πρέπει να γίνει κάτι με αυτό το κτήριο και να προχωρήσει. Το διυλιστήριο στο Γιαννούδι, η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ρέθυμνο –Σπήλι- Αγία Γαλήνη και  η ισόρροπή ανάπτυξη στους οικισμούς μας. Είναι τα βασικά ζητήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν την επόμενη ημέρα.

Υπάρχει η προοπτική της συνεργασίας; Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί αυτοδυναμία,  όμως αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό, πιστεύετε ότι υπάρχουν δεδομένα όπου μπορούν να υπάρξουν συνεργασίες;

Αυτό θεωρώ ότι εξαρτάται από τον αντισυμβαλλόμενο που λέμε. Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι με τον Αλέξη Τσίπρα δεν μπορεί να συνεργαστεί αλλά ίσως με άλλες δυνάμεις θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία διότι η ακυβερνησία δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη χώρα μας. Αν προτάξουν το Εθνικό συμφέρον και το καλό της χώρας μας θα πρέπει να συνεργαστούν και θα πρέπει να υπάρξει  καλή διάθεση και από τα δύο μέρη.

Τα εθνικά ζητήματα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο; Έχει γίνει πολύ συζήτηση και μας απασχολεί και εμάς στην Κρήτη που έχουμε κυρίαρχο ρόλο και στο ενεργειακό σκέλος.

Έχει κυρίαρχη θέση η Κρήτη και πάντα είναι ένα φιλέτο για τις γύρω περιοχές όπως λέω. Τα Εθνικά θέματα είναι άμεσης προτεραιότητας για την επομένη κυβέρνηση και θα πρέπει να υπάρξουν προσεκτικοί χειρισμοί.

Η Άννα Σταματεράκη τι στόχο έχει στις εκλογές αυτές;

Κατεβαίνω για να βοηθήσω μια κατάσταση με ό,τι δυνάμεις έχω μικρές  η μεγάλες. Είμαι μια γυναίκα της διπλανής πόρτας που έχει μάθει να αγωνίζεται και να μην το βάζει κάτω. Γι’ αυτό ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μας και ας γίνει το καλύτερο για τον τόπο μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχαν κάνει τις κλοπές...επαγγελμα

Είχαν κάνει τις κλοπές...επαγγελμα

Σύλληψη δυο ατόμων 18 και 26 ετών στο Ρέθυμνο
Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου: Η φύση «οδηγός» για την προαγωγή της υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος

Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου: Η φύση «οδηγός» για την προαγωγή της υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος

ΠΛΗΘΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΥΓΙΗ ΠΡΟΤΥΠΑ
Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν και ενώνουν την κοινωνία για καλό σκοπό!

Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν και ενώνουν την κοινωνία για καλό σκοπό!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
Από τη Δευτέρα θα απομακρύνονται τα υλικά εκσκαφής στην Αγία Ειρήνη

Από τη Δευτέρα θα απομακρύνονται τα υλικά εκσκαφής στην Αγία Ειρήνη

Άμεση ήταν η απάντηση από την Π.Ε. Ρεθύμνου για το έργο στην Αγία Ειρήνη, για το οποίο υπάρχουν διαμαρτυρίες από κατοίκους ότι εκτελείται με αργούς ρυθμούς....
Ηλεκτροκίνητα πατίνια: ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα μόδα

Ηλεκτροκίνητα πατίνια: ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα μόδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ
Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου που έσωσαν πολίτες από τις πλημμύρες

Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου που έσωσαν πολίτες από τις πλημμύρες

Τους αστυνομικούς που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση έσωσαν πολίτες από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου στην Κρήτη, βράβευσε χθες ο Γενικός...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Βαρθολομαίος, Μπαρθόλομιου Τιτος, Τιτης, Τιτα, Τιτη