ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανταλλαγή απαντήσεων Κεφαλογιάννη – Μαρινάκη με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές

13-09-2018 19:45
Ανταλλαγή απαντήσεων Κεφαλογιάννη – Μαρινάκη με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Τι λέει ο ρεθυμνιώτης βουλευτής μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Ρεθύμνης

Διαβάστε ακόμα: Συνάντηση με Μητσοτάκη και όχι Αυγενάκη είχε κατά τα λεγόμενα του ο Γιώργος Μαρινάκης

Δεν αμφισβήτησε την συνάντηση του δημάρχου Ρεθύμνου, Γιώργου Μαρινάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο βουλευτής με αυτόν τον τρόπο απαντά στον Γιώργο Μαρινάκη, ο οποίος είχε …απαντήσει σε όσα είχε δηλώσει στην συνέντευξη του πρώτου στην Κρητική Επιθεώρηση, το GOODnet και τον Team FM και δηλώνει ότι «εκτιμούν λάθος όσοι, για να προωθήσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες, νομίζουν ότι θα ρίξουν την παραμικρή σκιά σε μια προσωπική πολιτική σχέση που έχει θεμελιωθεί σε ουσιαστικές βάσεις και διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος σε τοπικό επίπεδο».

Μάλιστα, αναφέρεται ειδικά στον γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και στην σχέση τους, με αφορμή τη συζήτηση που θέλει τον ηρακλειώτη βουλευτή και τον κ. Μαρινάκη να έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο στήριξης του σημερινού δημάρχου για την περιφέρεια, κάτι που αποκλείστηκε.

Αναλυτικά, ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρει:

«Κύριε διευθυντά,

Με αφορμή την απάντηση του κ. Δημάρχου, αναφορικά με τη ραδιοφωνική συνέντευξη που είχα την τιμή να σας παραχωρήσω την περασμένη Τρίτη, θα ήθελα να σας επαναλάβω τα εξής:

Ο κύριος Δήμαρχος, παρότι άριστος θεράπων της νομικής επιστήμης, επέλεξε σκοπίμως να διαστρεβλώσει την τοποθέτησή μου, για λόγους που καθένας μπορεί να αντιληφθεί. Ουδέποτε αμφισβήτησα, κατά την πρόσφατη ή παλαιότερη συνέντευξή μου, τη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. στις 14 Αυγούστου στα Χανιά. Πώς θα μπορούσα άλλωστε, αφού ο ίδιος επέλεξε να τη διαρρεύσει στα τοπικά μέσα και να τη διαφημίσει μετ’ επιτάσεως. Επειδή αντιλαμβάνομαι τη συμμετοχή στα κοινά μόνο ως αντιπαράθεση ιδεών, ιδεολογιών και νοοτροπίας και όχι ως προσωπικές αντεγκλήσεις, θα σταματήσω εδώ. Εξάλλου στη συνέντευξή μου δεν παρέλειψα να αναφερθώ και στον ίδιο για το θετικό στίγμα που έχει αφήσει στο Δήμο Ρεθύμνης.

Θα συμφωνήσω μαζί του σε ένα πράγμα: να αφήσουμε έξω από αυτή την ιστορία τον κ. Αυγενάκη, κάτι που εξάλλου δεν ξεκίνησε από εμένα. Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, σε όλους τους τόνους ότι εκτιμούν λάθος όσοι, για να προωθήσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες, νομίζουν ότι θα ρίξουν την παραμικρή σκιά σε μια προσωπική πολιτική σχέση που έχει θεμελιωθεί σε ουσιαστικές βάσεις και διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος σε τοπικό επίπεδο. Πρόκειται για μια μεθοδευμένη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων που στόχο έχουν να πλήξουν την ενότητα και το δημοκρατικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία της Νέας Δημοκρατίας.

Με το Λευτέρη συνδεόμαστε με πολύχρονη, προσωπική και πολιτική φιλία και αμοιβαίο σεβασμό, ενώ παράλληλα έχουμε συνεργαστεί άριστα σε μία σειρά από εκλογικές επιτυχίες, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Επιπλέον, από κοινού εργαζόμαστε για έναν στόχο: πώς να απαλλαγούμε από τη χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης και πώς να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύντομα Πρωθυπουργός της πατρίδας μας. Σε αντίθεση με τον κ. Μαρινάκη που είναι κορυφαίο στέλεχος σε ένα κόμμα του οποίου η Πρόεδρος δήλωσε πρόσφατα ότι θα διεξάγει διμέτωπο αγώνα εναντίον τόσο του κ. Τσίπρα όσο και του κ. Μητσοτάκη. Προσωπικά σε όλη μου την πορεία έχω επιλέξει το δρόμο της υπευθυνότητας και αυτό δεσμεύομαι να συνεχίσω να κάνω. Ας γίνει αντιληπτό σε όλους ότι η κοινωνία έχει ανάγκη από ξεκάθαρες κουβέντες και δεν την αφορούν οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες".

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Η περίπτωση Στεφανου Μάνου
Της ψυχολόγου Θεώνης Αθανασοπούλου
Για τη Μαριάννα!!!
Νίκος Μολδοβανίδης
Ηταν μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στην Καλλιθέα

Νέα βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στην Καλλιθέα

Μία ακόμα βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης ταλαιπώρησε τους πολίτες της Καλλιθέας.
Aλλάζει από αύριο Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο το σκηνικό του καιρού

Aλλάζει από αύριο Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο το σκηνικό του καιρού

Ματθαίος Ματθαιουδάκης του Λεωνίδα-ο λαμπερός αδάμας που φώτιζε τη ζωή μας

Ματθαίος Ματθαιουδάκης του Λεωνίδα-ο λαμπερός αδάμας που φώτιζε τη ζωή μας

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΡΙΒΟ ΘΕΙΟ –ΠΑΤΕΡΑ-ΦΙΛΟ-ΣΥΓΓΕΝΗ-ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΗ
Πάρτι με μουσικές 80’s και φέτος από το Metropolis

Πάρτι με μουσικές 80’s και φέτος από το Metropolis

Μια πετυχημένη συνταγή επέστρεψε στη νύχτα της πόλης. Βράδια με αναμνήσεις από το παρελθόν, μουσικές που αυτό επιδιώκουν και κόσμος που επέστρεψε σε αυτό που...
Διανομή τροφίμων Κοινωνικού Παντοπωλείου

Διανομή τροφίμων Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δεν χαρακτηρίστηκαν ούτε τώρα δυσπρόσιτα τα ορεινά σχολεία

Δεν χαρακτηρίστηκαν ούτε τώρα δυσπρόσιτα τα ορεινά σχολεία

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη & responsive ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Συνδρομητική υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με ποικιλία themes - templates & τεχνική υποστήριξη.

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα sunspices.gr

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικά, συνταγές, μείγματα, αρωματικά φυτά, είδη ζαχαροπλαστικής, τροφές πουλιών & αφεψήματα.

Your Cretan Local

Explore Crete like a local! Private tours & excursions in Crete. Activities in Rethymno, Chania, Heraklion & Lasithi, Crete. Custom & private tours & VIP services.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Ιφιγένεια Ματθαίος, Μαθαίος, Μαθιός, Ματθούλα, Μαθούλα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ