ΡΕΘΥΜΝΟ

Αντιπαραθέσεις στο Αμάρι και στο βάθος εκλογές

13-11-2018 08:46
Αντιπαραθέσεις στο Αμάρι και στο βάθος εκλογές

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΙΟ ΜΟΣΧΟΝΑ

Συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις στο Αμάρι, όπου η συντονιστική επιτροπή της νέας κίνησης, απάντησε στην δήλωση του προέδρου του Δ.Σ., Γαλάτιου Μοσχονά.
Η επιτροπή, αποτελούμενη από τους: Μανόλη Καλομενόπουλο, Αντώνη Καραμπάση, Κωστή Κουτελιδάκη, Μιχάλη Κωστάκη, Αδάμ Παραδεισανό, Στέλιο Τζωρτζάκη και Χαρίτο Χριστοδουλάκη, αναφέρει:
«Πριν λίγες μέρες ανακοινώσαμε την απόφασή μας για τη δημιουργία νέας Δημοτικής κίνησης, προκειμένου να παρεμβαίνει στα δημοτικά πράγματα με στόχο την ουσιαστική συμβολή της προώθηση και επίλυση αναπτυξιακών και άλλων θεμάτων που αφορούν την περιοχή.
Συγκροτήσαμε για αυτόν επταμελή συντονιστική επιτροπή για τα περαιτέρω.
Βύθισε τις επόμενες ημέρες δημόσια αντίδραση του κυρίου Γαλατίου Μοσχονά, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, που γράφει το πρωτοφανές ότι "δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ύπαρξης της κίνησης, διότι δεν γνωρίζετε ούτε τα του δήμου ούτε τα του Αμαρίου"!
Ακολούθως καταπιάνεται με πρώην αντιδήμαρχο μέλος της Δημοτικής ομάδας τους, ο κύριος Μουρτζανός διέγραψε αναίτια (κακή συμπεριφορά!) και με διάφορες ανακρίβειες όπως "δεν έπαιρνε βέβαια αποζημίωση ως αντιδήμαρχος διότι ήταν συνταξιούχος και ο νόμος δεν το προβλέπει" και με άλλες κυριολεκτικά κατινιές του επιτίθεται επειδή συμμετέχει στη νέα κίνηση.
Στην συνέχεια επαίρεται για την άριστη τάχα λειτουργία του δήμου και μάλιστα θεωρεί ότι για αυτό "εγκαταλείψαμε πρόωρα τις κατηγορίες για έλλειψη διαφάνειας στο δήμο".
Τέλος, αφήνει υπονοούμενα επειδή καθυστερούμε, λέει, να ανακοινώσουμε τον επικεφαλής της κίνησης και καταλήγει ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος.
Του απαντάμε σύντομα.
δικαίωμά του να είναι και πάλι υποψήφιος και να ξανά κατέβει στις εκλογές με την (απομένουσα) παράταξη Μουρτζανού. το ίδιο όμως δικαίωμα έπρεπε να θεωρεί ότι έχει και κάθε άλλος δημότης και κάθε άλλη παράταξη και δεν επιτρέπεται σε αιρετό με υψηλό αξίωμα δίπλα στο Δήμαρχο να γράφει αλαζονικά "εσείς δεν έχετε λόγο ουσιαστικής ύπαρξης". τέτοιες αντιδημοκρατικές φασίζουσες απόψεις δεν θα έπρεπε να περνάνε από το μυαλό κανενός.
Τώρα αν νομίζει ότι το αίτημα για διαφάνεια έχει εγκαταλειφθεί πλανάται. είναι Επίκαιρο Και επιτακτικό γιατί στο δήμο Αμαρίου ουδείς γνωρίζει π.χ πώς διανέμονται τα κονδύλια της Αμάρι ΑΕ, τι γίνεται με τις δημοπρασίες, τους οικονομικούς απολογισμούς του ετήσιου φεστιβάλ, τα "κριτήρια" του πλήθους των ρουσφετιών και τα λοιπά.
Όσο με την αγωνία του για τον επικεφαλής της νέας κίνησης Η επιτροπή μας Σύντομα θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη, τον επικεφαλής, τους συνδημότες που τον πλαισιώνουν κλπ με δημοκρατικές διαδικασίες, στην ανιδιοτελή προσπάθεια για ανάπτυξη της περιοχής από την δεινή θέση που έχει περιέλθει και με τις πολιτικές και πρακτικές της τωρινής Δημοτικής Αρχής.
τέλος, θα περίμενε κανείς ο κύριος Μοσχονάς που σαν αυθεντία αυτααναγορεύεται απόλυτος γνώστης "στα του Αμαρίου" και μας παραδίδει μαθήματα, να γνωρίζει ότι επεισόδια τραμπουκισμού και παλικαρισμού με αφορμή τις δημοτικές εκλογές, δεν υιοθετήθηκαν και δεν υπήρξαν ποτέ στα χωριά του Αμαρίου.
και για το πρόσφατο θλιβερό επεισόδιο στο χωριό του τον Μέρωνα, ας αναλογιστεί τις πιθανές ευθύνες».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος Λάζαρος, Λάζος