ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρναουτάκης: «Μέσα στο 2020 να δημοπρατηθεί το κλειστό Περάματος!»

06-06-2019 12:13
Αρναουτάκης: «Μέσα στο 2020 να δημοπρατηθεί το κλειστό Περάματος!»

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΛΥΒΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ

Ευχάριστες εκπλήξεις περιλάμβανε στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Περάματος αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Μυλοποτάμου στο άμεσο μέλλον. Ο κ. Αρναουτάκης πριν βρεθεί στην εκδήλωση συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινο και με το που πάτησε το πόδι του στο γήπεδο Περάματος επιθεώρησε ιδίοις όμασσι όλη την εγκατάσταση κάνοντας μάλιστα άμεσα παρέμβαση στον εργολάβο για βελτιώσεις στον συνθετικό τάπητα. Παράλληλα, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της στέψης της ΑΕΜ, ο Σταύρος Αρναουτάκης προχώρησε σε εξαγγελίες για περαιτέρω βελτιωτικές ενέργειες στο γήπεδο Περάματος, αλλά και πρόσβασης από τον κεντρικό δρόμο με κατασκευή γέφυρας από την πλευρά του ποταμού. Επιπλέον, επεσήμανε πως αμέσως μετά παίρνει σειρά το κλειστό γυμναστήριο Περάματος, εκφράζοντας την επιθυμία της περιφέρειας μέσα στο 2020 να δημοπρατηθεί, αλλά και τα γήπεδα Καλύβου και Αγγελιανών τα οποία επίσης έβαλε στο κάδρο.

Αναλυτικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σημείωσε στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση στέψης της ΑΕΜ. «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πρώτον βλέπω την ομάδα σας και πήρε το πρωτάθλημα. Κατά δεύτερο λόγο εμείς που κάνουμε τους πολιτικούς, αυτά που υποσχόμαστε δεν τα κάνουμε πράξη. Όμως χαίρομαι γιατί όταν πριν από 2 χρόνια υποσχεθήκαμε μαζί με τους συνεργάτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο να κάνουμε την αντικατάσταση του τάπητα, το σκέπαστρο και τον ηλεκτροφωτισμό, το κάναμε πράξη. Βγάλαμε τα χρήματα, δημοπράτησε ο Δήμος και σήμερα χαίρομαι ιδιαίτερα.

Βέβαια θέλει μία βελτίωση ο γήπεδο, ενημέρωσα ήδη τον εργολάβο για να έρθει να το κάνει γιατί δεν είναι όπως θα έπρεπε. Θα το κάνουμε όπως πρέπει και υποσχόμαστε απόψε ότι θα ολοκληρώσουμε όλα τα έργα του γηπέδου Περάματος και μετά θα προχωρήσουμε σε μία ακόμη υπόσχεση που είχα δώσει πάλι εδώ, στο κλειστό γυμναστήριο Περάματος Είναι μια αναγκαιότητα για τα παιδιά μας, είναι μια αναγκαιότητα για όλη την περιοχή και εμείς με την πίεση πάντα των συνεργατών μας και συναδέλφων στο Περιφερειακό Συμβούλιο να μπορέσουμε μέσα στο 2020, Δήμαρχε και από τη στιγμή που είναι έτοιμη και η μελέτη να δημοπρατήσουμε γιατί, είναι πολύ μεγάλο αναπτυξιακό έργο πολιτισμού για τον αθλητισμό, για τα παιδιά να κάνουμε και το κλειστό γυμναστήριο εδώ στην περιοχή. Και η διευθέτηση βέβαια που πρέπει να γίνει για την σύνδεση με τον κεντρικό δρόμο και τη γέφυρα που χρειάζεται. Από τη στιγμή που έρθουν οι μελέτες εμείς θα χρηματοδοτήσουμε αυτά τα έργα και να μπορούμε μετά από αυτό το έργο, μετά από την Κάλυβο και τα Αγγελιανά, ο Δήμος Μυλοποτάμου να έχει κοντά στα 7 γήπεδα, τα οποία χρηματοδότησε η Περιφέρεια Κρήτης. Γιατί εμείς πιστεύουμε στον αθλητισμό.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ήμουν καλός πρόεδρος στις Αρχάνες στον Γιούχτα και με έκαναν δήμαρχο μετά. Έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε τα παιδιά και γνωρίζει ένας πρόεδρος τι χρειάζεται να έχει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Αγαπητέ Μανώλη (σ.σ. Κουγιουμουτζή) συγχαρητήρια σε σένα και τους συνεργάτες σου. Είμαστε δίπλα σας, αυτό το όραμα που έχετε να το κάνετε πράξη και όπου πάει δήμαρχε. Πολλές φορές δεν έχει σχέση ο προορισμός, έχει το ταξίδι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τη 2η θέση η Εθνική με Θεοδοσουλάκη

Για τη 2η θέση η Εθνική με Θεοδοσουλάκη

ΠΕΤΥΧΕ 16 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Νέο «τεστ» για τον Ρεθυμνιακό

Νέο «τεστ» για τον Ρεθυμνιακό

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο Ρεθυμνιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Ποσειδώνα Γερανίου στο γήπεδο της Σοχώρας......
Φιλικών… συνέχεια

Φιλικών… συνέχεια

Ακόμα 5 φιλικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των Ρεθυμνιώτικων ομάδων......
Προ των πυλών ο 3ος Φυσιολατρικός Άμνιος Δρόμος

Προ των πυλών ο 3ος Φυσιολατρικός Άμνιος Δρόμος

ΩΣ ΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Νέα «μπαμ» από τον Ν. ΟΠΕΡ

Νέα «μπαμ» από τον Ν. ΟΠΕΡ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΑΓΡΙΠΛΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΝΑΡΗ
Στην κληρωτίδα της Α’ ΕΠΣΡ ο ΟΦΑ Αρμένων

Στην κληρωτίδα της Α’ ΕΠΣΡ ο ΟΦΑ Αρμένων

ΜΕ 14 ΟΜΑΔΕΣ Η Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12.00 ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Βαρθολομαίος, Μπαρθόλομιου Τιτος, Τιτης, Τιτα, Τιτη