ΡΕΘΥΜΝΟ

«Αρραγής και ενωμένη η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

12-07-2018 06:55
«Αρραγής και ενωμένη η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΟΥΡΦΟΥΛΑΚΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ
- Ποιες υποψηφιότητες διαφαίνονται σίγουρες για Περιφέρεια και Δήμο
- Πώς σχολιάζει τη βολιδοσκόπηση της ΝΔ στον Γ. Μαρινάκη για την Περιφέρεια
- Τι λέει για Θοδωρή Νίνο και Νίκο Μαλλιαρό και τι θα γίνει στο δήμο Ρεθύμνου

Μπορεί ακόμα να μην έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αφού ο Οκτώβριος του 2019 είναι πολύ πιθανό να γίνει Μάιος 2019 μετά την τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το σίγουρο είναι όμως ότι στις κομματικές παρατάξεις και στα στρατόπεδα των ενδιαφερομένων υποψηφίων έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για την συμμετοχή τους.

Στην Περιφέρεια Κρήτης, μόνη σίγουρη υποψηφιότητα είναι αυτή του νυν Περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα διεκδικήσει και πάλι το αξίωμα. Μετά τον κ. Αρναουτάκη, επί της ουσίας δεν υπάρχει κανένα άλλο δεδομένο και από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας δεν φαίνεται ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί το παραμικρό. Η βολιδοσκόπηση από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη της ΝΔ απέβη άκαρπη με τον κ. Μαρινάκη να μην σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Άλλωστε, σε ό,τι αφορά το δήμο Ρεθύμνου, όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Μαρινάκης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρει τους συνεργάτες, που θα μπορέσουν να τον πλαισιώσουν σε ένα φρέσκο και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, σε μία προσπάθεια να διαπιστώσει και ο ίδιος εάν θα μπορέσει να δημιουργήσει μία ομάδα, που θα ανταποκριθεί στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Τ.Α., όπως άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε πριν από λίγες ημέρες στην Κρητική Επιθεώρηση και τον Team FM.

Από την άλλη πλευρά, ο Θοδωρής Νίνος είναι βέβαιο ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου, άλλωστε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές εκείνος ήταν που κατάφερε να πάρει το συνδυασμό – που έστω και ανεπίσημα στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία – και να τον φτάσει ένα βήμα πριν από την εκλογή, αφού έχασε με μόλις 180 ψήφους από τον Γιώργο Μαρινάκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Πολλά, όμως, συζητιούνται σχετικά με το πιθανό ενδιαφέρον του μέλους της Π.Ε. της ΝΔ και στενού φίλου της Ντόρας Μπακογιάννη, Νίκου Μαλλιαρού, όπως ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί σε δημόσιες τοποθετήσεις του σε μέσα ενημέρωσης.

«ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός στη Νέα Δημοκρατία, δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Μανώλης Φουρφουλάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καν βολιδοσκόπηση του Γιώργου Μαρινάκη από στέλεχος της παράταξης για την Περιφέρεια Κρήτης.

Μιλώντας στον Team FM, ο κ. Φουρφουλάκης, υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε καμία τέτοια βολιδοσκόπηση, δεν ξέρω ποιος τα διακινεί αυτά τα σενάρια. Σας το λέω γιατί είμαι σε θέση να το γνωρίζω, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στην Αθήνα και είχαμε τη συνάντηση των προέδρων των ΝΟΔΕ και είχαμε συνάντηση και με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν ξέρω αν έχει γίνει καμία βολιδοσκόπηση, προφανώς δεν έχει γίνει, προφανώς θα το ξέραμε εδώ στο Ρέθυμνο», ενώ πρόσθεσε πως η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την ειδική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί και έχει ως επικεφαλής τη Ντόρα Μπακογιάννη. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ πρόσθεσε πως «η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα πάει και με άλλη πολιτική επιτροπή και με άλλο γραμματέα της Π.Ε., γιατί θα γίνει εκλογικό συνέδριο τον Δεκέμβριο, πριν δηλαδή τις εκλογές».

Έστειλε, δε, μήνυμα προς όλους όσοι θεωρούν την στήριξη του κόμματος δεδομένη πως «όποιος βγει και πει ότι κατεβαίνω, είτε υποψήφιος βουλευτής, είτε υποψήφιος περιφερειάρχης, είτε υποψήφιος δήμαρχος και πει ότι έχει τη στήριξη της ΝΔ, αυτομάτως είναι κομμένος. Άλλο πράγμα είναι, "θέλω να είμαι υποψήφιος σε οποιαδήποτε από τις εκλογικές αναμετρήσεις και επιθυμώ αν το κόμμα θέλει, να με στηρίξει" και άλλο ότι είναι δεδομένη η υποψηφιότητά μου.

Οτιδήποτε τηλέφωνα πέσουν ή σε ένα τραπέζι ρωτήσει κάποιος κάποιον, αυτό δεν έχει καμία αξία. Υπάρχει ειδική επιτροπή στην Αθήνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όλες οι υποψηφιότητες, που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, που εν δυνάμει μπορούν να αποτελέσουν υποψηφιότητες που μπορεί να ενδιαφέρουν τη ΝΔ, έχουν ήδη περάσει από τη συγκεκριμένη αυτή επιτροπή και έχουν εκτιμηθεί σε πρώτη φάση».

«ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ»

Στο μεταξύ, ο κ. Φουρφουλάκης έκανε μία δήλωση με νόημα λέγοντας πως … «οι προδότες των ψυχών της ΝΔ στο Ρέθυμνο τελείωσαν, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό το πράγμα.

Τα πράγματα έχουν εξομαλυνθεί πλήρως. Η ΝΔ και στους πέντε δήμους θα πάει με ενωτικά ψηφοδέλτια, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξουν θέματα αυτοπροβολής ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι δεδομένο», ενώ, σε ό,τι αφορά τη συζήτηση περί ενδιαφέροντος από τον Νίκο Μαλλιαρό, είπε: «Ο Νίκος Μαλλιαρός είναι ένας εξαίρετος φίλος και έχει μεγαλώσει στο χώρο της ΝΔ. είναι αδιανόητο για μένα γνωρίζοντας τον Νίκο, είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, όταν θα έρθει η ώρα να γίνει αυτό το πράγμα. Από εκεί και πέρα οι υποψηφιότητες του καθενός θα εκτιμηθούν όταν έρθει η ώρα και η στιγμή που θα γίνει αυτό. Δεν είναι μακριά, φαντάζομαι ότι αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, το πολύ μέχρι τον Σεπτέμβριο. Και η ΝΔ θα πάει αρραγής και ενωμένη σε όλη την εκλογική διαδικασία. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα ούτε από τον Νίκο Μαλλιαρό, ούτε από τον Θοδωρή Νίνο, ούτε από κανέναν άλλον».

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθαρισμός τάφρων και πρανών στην Π. Ε. Ρεθύμνης

Καθαρισμός τάφρων και πρανών στην Π. Ε. Ρεθύμνης

Στο πλαίσιο του έργου αυτεπιστασίας, που εκτελεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης...
Mια νέα χρονιά στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανωγείων

Mια νέα χρονιά στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανωγείων

ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017
Πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις για το ζήτημα του αλκοόλ

Πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις για το ζήτημα του αλκοόλ

Δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό της για το σοβαρό ζήτημα της κατανάλωσης αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες από τους νέους της Κρήτης η αντιπεριφερειάρχης...
Ενθουσίασαν οι λιλιπούτειοι χορευτές του Ομίλου Βρακοφόρων

Ενθουσίασαν οι λιλιπούτειοι χορευτές του Ομίλου Βρακοφόρων

Ενθουσίασαν το κοινό στη διάρκεια της εκδήλωσης της Grecotel, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Νίκος Δασκαλαντωνάκης αφιερωμένη στον Σύλλογο «Αγάπη», οι μικροί...
Εξηγήσεις για τα ακίνητα του Ρεθύμνου που εκχωρούνται στο υπερταμείο

Εξηγήσεις για τα ακίνητα του Ρεθύμνου που εκχωρούνται στο υπερταμείο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Συνεχίζεται ο αγώνας για τη Σχολή Ασωμάτων

Συνεχίζεται ο αγώνας για τη Σχολή Ασωμάτων

ΘΕΤΙΚΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη & responsive ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Συνδρομητική υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με ποικιλία themes - templates & τεχνική υποστήριξη.

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα sunspices.gr

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικά, συνταγές, μείγματα, αρωματικά φυτά, είδη ζαχαροπλαστικής, τροφές πουλιών & αφεψήματα.

Your Cretan Local

Explore Crete like a local! Private tours & excursions in Crete. Activities in Rethymno, Chania, Heraklion & Lasithi, Crete. Custom & private tours & VIP services.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Σαββάτιος, Σάββατος, Σαββάτης, Σαββατία, Σαββατίνα, Σαββάτα, Σαββάτη, Σαββάτω