ΡΕΘΥΜΝΟ

Χ. Τριποδιανάκη: Η ιδέα του CT STYLE PROJECT γεννήθηκε σε μια γυναικεία ντουλάπα!

05-07-2018 17:00
Χ. Τριποδιανάκη: Η ιδέα του CT STYLE PROJECT γεννήθηκε σε μια γυναικεία ντουλάπα!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ GOODnet ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΡΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ  

Η ντουλάπα είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό σκέλος στη ζωή της κάθε γυναίκας, αφού όλα όσα περιλαμβάνει αποτελούν ένα κομμάτι της προσωπικότητας και του στυλ της, ενώ συχνά διαθέτει και είδη που είτε χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας ή έχουν συναισθηματική αξία.

Ωστόσο, κάτι που το γυναικείο φύλο γνωρίζει καλά, είναι πως συχνά μια ντουλάπα μπορεί να μετατραπεί σε «άβυσσο» ή ακόμη και να εξαφανίζει ή να εμφανίζει «ως δια μαγείας ρούχα». Άλλες φορές πάλι γίνεται «πονοκέφαλος» αφού η οργάνωση μιας ντουλάπας, που απασχολεί έντονα κυρίως όταν αλλάζουν οι εποχές, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση …μια δουλειά για επαγγελματίες!

Και όμως… το CT STYLE PROJECT βρίσκεται πλέον στη διάθεση της κάθε γυναίκας που επιθυμεί να μάθει περισσότερα για τον τρόπο οργάνωσης της ντουλάπας της, τα στιλιστικά μυστικά που θα αναδείξουν την προσωπικότητά της αλλά και έναν πρακτικό τρόπο οργάνωσης των ρούχων. Η δημιουργός της πρωτότυπης επιχείρησης μιλάει στο GOODnet για την ιδέα, το εγχείρημα και τα βήματα για τη σωστή οργάνωση μιας ντουλάπας.

H πρωτότυπη ιδέα ανήκει στην 26χρονη Ρεθυμνιώτισσα Xριστίνα Τριποδιανάκη, απόφοιτο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας που διαθέτει τρεις διπλωματικές εξειδικεύσεις στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων, Human Resources Development και Tourism Marketing & management. Η ίδια ασχολήθηκε επαγγελματικά με άλλους κλάδους, ωστόσο αυτό που την κέρδισε ήταν να στρέψει το βλέμμα στο πάθος της στο αντικείμενο που αποτελούσε το ταλέντο της.

«Είχα μια έφεση στο να ασχολούμαι με την μόδα και ήταν μια κρυφή αγάπη» επισημαίνει η ίδια. H Χριστίνα Τριποδιανάκη μετέτρεψε το πάθος της σε επάγγελμα, ενίσχυσε τις γνώσεις της κάνοντας επιπλέον σπουδές Fashion Business Studies & Management και δημιούργησε το CT STYLE PROJECT, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε γυναίκα που θέλει να οργανώσει το χώρο της και να αναβαθμίσει το στυλ της.

«Η ΙΔΕΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ»

Αν και το πάθος, το ταλέντο και η ενασχόλησή της με τον κλάδο προϋπήρχαν, η «ιδέα» να μετατραπεί σε επαγγελματική κίνηση γεννήθηκε σε μια ντουλάπα, αναφέρει η ίδια και εξηγεί: «Βοηθούσα μια φίλη μου να οργανώσει την ντουλάπα της. Διευθετήσαμε τα ρούχα, κάναμε εκκαθάριση, όσα δεν χρειαζόμασταν τα δώσαμε σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη και αφού ολοκληρώσαμε τη διαδικασία και μείναμε ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα, γεννήθηκε η ιδέα και σταδιακά άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά».

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Το εγχείρημα είναι τολμηρό, σε μια εποχή που αντίστοιχες υπηρεσίες στην Ελλάδα είναι λιγοστές -σε αντίθεση με άλλες χώρες της Ευρώπης- και η πολυετής οικονομική ύφεση έχει δείξει τις επιπτώσεις της στην επιχειρηματικότητα. Η Χριστίνα όμως παίρνει το ρίσκο και επισημαίνει: «Σκέφτηκα απλά. Ότι θα κάνω αυτό που αγαπάω ή τώρα ή ποτέ. Άλλωστε όταν πιστεύεις ότι είσαι καλός σε κάτι είναι σίγουρο ότι θα το πετύχεις».

«ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ»

Η ίδια πρόσθεσε πως η δύσκολη περίοδος που διανύει η χώρα αποτελεί παράλληλα και μια περίοδο που ευνοεί τη δημιουργία και εξήγησε: «Μιλώντας με γυναίκες που έχουν καταφέρει δύσκολα εγχειρήματα, ανεξάρτητα με τις δυσκολίες της εποχής, διαπίστωσα πως πρέπει να στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας. Στηρίζομαι στις δυνάμεις μου και στο περιβάλλον μου που στέκεται στο πλευρό μου. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση βρισκόμαστε ταυτόχρονα και σε μια εποχή δημιουργική, όπου οι καινοτόμες ιδέες μπορούν να σταθούν. Άλλωστε η γενιά μου συνήθως με άλλες σπουδές ξεκινάει και άλλο επάγγελμα κάνει τελικά. Δεν είναι κάτι αρνητικό. Άλλωστε όσο περισσότερες γνώσεις έχουμε τόσο πιο δημιουργικοί γινόμαστε».

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ;

Δεν θα μπορούσε όμως κάποιος να μην αναρωτηθεί, χρειάζονται οργάνωση οι ντουλάπες των γυναικών από επαγγελματία; Η Χριστίνα εξηγεί: «Χρειάζονται. Η εμπειρία μού έχει δείξει πως υπάρχουν ρούχα που αγοράζουμε και στη συνέχεια όχι μόνο δεν φοράμε αλλά δεν θυμόμαστε ότι τα έχουμε και αρκετές φορές βρίσκουμε ρούχα με το ταμπελάκι τους. Είναι όμως ρούχα τα οποία είτε μπορούν να συνδυαστούν έξυπνα με αυτά που έχουμε και να φτιάξουμε νέες επιλογές, είτε να δοθούν ή ακόμη και να ανακυκλωθούν. Επιπλέον, υπάρχουν ρούχα που έχουν συναισθηματική αξία άρα είναι σημαντικό να κάνουμε μια διευθέτηση και οργάνωση της ντουλάπας».

Στόχος όμως για την Χριστίνα, δεν είναι μόνο η οργάνωση και διευθέτηση μιας ντουλάπας, όπως εκείνες που βλέπουμε σε ιστοσελίδες ή σε διαφημίσεις, αλλά να δώσει σε κάθε γυναίκα μια νέα οπτική σε ό,τι αφορά τις στιλιστικές της επιλογές και κυρίως να τη βοηθήσει να εξοικονομήσει χώρο, χρόνο και χρήματα.
Άλλωστε, όπως εξηγεί η ίδια, στόχος της όταν έρχεται σε επαφή με τις γυναίκες που στρέφονται στην υπηρεσία, είναι μέσα από τη συμπλήρωση ενός απλού ερωτηματολογίου, να μπορέσει να δημιουργήσει το «προφίλ» της κάθε γυναίκας, τις προτιμήσεις της, στοιχεία για την προσωπικότητά της, το στυλ της και κυρίως «Τι θέλει να λέει το στυλ της για την ίδια» εξηγεί η Χριστίνα τονίζοντας πως το προσωπικό στυλ μιας γυναίκας είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία.

Επόμενο βήμα είναι να επισκεφτεί τον χώρο, όπου ξεκινάει και η διαδικασία διευθέτησης των ρούχων κυρίως με βάση εκείνα που χρησιμοποιούνται και όσα δεν βρίσκονται σε χρήση και στη συνέχεια ακολουθεί η επαγγελματική οργάνωση της ντουλάπας. Ταυτόχρονα, όπως εξηγεί η Χριστίνα Τριποδιανάκη: «δίνουμε συμβουλές για την σωστή συντήρηση των ρούχων που αποτελεί επίσης ένα σημαντικό σκέλος και τους σωστούς τρόπους να κάνουμε συνδυασμούς. Όταν πλέον έχουμε οργανώσει την ντουλάπα τότε στέλνω μια λίστα με τις πραγματικές ανάγκες της ντουλάπας αυτής σε ρούχα και προτείνω ιστότοπους και καταστήματα όπου μπορούμε να προμηθευτούμε αυτό που έχει ανάγκη η ντουλάπα κάνοντας αγορές σε προσιτό κόστος με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες. Η διάρκεια είναι δύο ή τρεις ημέρες και ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων που περιλαμβάνει η ντουλάπα» εξηγεί η Χριστίνα Τριποδιανάκη.

ΜΙΑ ΠΡΟΣΙΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στόχος για την Χριστίνα είναι όλες οι γυναίκες να έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στην υπηρεσία. Γι’ αυτό όπως εξηγεί η ίδια είναι μια προσιτή υπηρεσία που παρέχει πολλές και χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις, ανάλογα με το είδος του χώρου, τον αναγκαίο εξοπλισμό ώστε να προσαρμόζεται στην κάθε γυναίκα, σε κάθε προϋπολογισμό αλλά και το προσωπικό της στυλ.

«OΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Η ίδια μάλιστα στέλνει ένα μήνυμα και σε άλλους νέους που επιθυμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα επισημαίνοντας: «Όλοι, στην πορεία μας έχουμε συναντήσει ανθρώπους που είτε δεν πιστεύουν στις δυνατότητές μας, είτε δεν μας έχουν ικανούς να υλοποιήσουμε σκέψεις και όνειρα, είτε θεωρούν ότι δεν μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Σκεφτείτε ότι οι πραγματικοί «λιποτάκτες» της ζωής είναι οι ίδιοι, καθώς δεν έχουν την πυγμή και την θέληση να πάνε αντίθετα από αυτά που ουσιαστικά αποτελούν βάρος της καθημερινότητάς τους, απομακρύνοντας από εκείνη κάθετι καλό, νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να σωθούν! Θεωρείστε τους «σωτήρες» για τους δικούς σας στόχους, γιατί όλα τα όνειρα και οι ιδέες σας, έχουν θέση στο χάρτη της Ζωής. Γι’ αυτό μην λιποτακτήσετε ποτέ από αυτά».

Πληροφορίες για το CT’ STYLE PROJECT στην ιστοσελίδα : www.ctstyleproject.com

K.K.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Δερεδάκης: «Χρειάζεται έμφαση στους οικισμούς που κραυγάζουν ότι αργοπεθαίνουν»

Νίκος Δερεδάκης: «Χρειάζεται έμφαση στους οικισμούς που κραυγάζουν ότι αργοπεθαίνουν»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΙΝΟΥ
Ελευθερία Μιχάλα: Έμφαση σε πολιτισμό και καθημερινότητα

Ελευθερία Μιχάλα: Έμφαση σε πολιτισμό και καθημερινότητα

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ...
Γιώργος Ξηράκης: «Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε συλλογικά για το καλό του Ρεθύμνου»

Γιώργος Ξηράκης: «Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε συλλογικά για το καλό του Ρεθύμνου»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ ΤΗ «ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ»
Ντ. Φραγκάκος: «Ανανέωση,  ανοιχτές προοπτικές και δέσμευση για το μέλλον»

Ντ. Φραγκάκος: «Ανανέωση, ανοιχτές προοπτικές και δέσμευση για το μέλλον»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΞΙΖΕΙΣ» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ»...
Γρηγόρης Τσιομπίκας: «Βασική προτεραιότητα  η κοινωνική μέριμνα»

Γρηγόρης Τσιομπίκας: «Βασική προτεραιότητα η κοινωνική μέριμνα»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΜΕ ΤΗ «ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ»
Σταύρος Βουρβαχάκης: Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας ένα όραμα και μια ελπίδα  για ένα καλύτερο μέλλον

Σταύρος Βουρβαχάκης: Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας ένα όραμα και μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή