ΡΕΘΥΜΝΟ

Δώστε επιτέλους λύση!

10-08-2018 06:49
Δώστε επιτέλους λύση!

Όσο περνούν οι μέρες, όσο οι βρύσες των σπιτιών εξακολουθούν να μην τρέχουν νερό, όσο οι τουρίστες απορημένοι ρωτούν γιατί δεν μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο, τόσο αυξάνεται η οργή του κόσμου που βλέπει ότι κανείς δεν ασχολείται σοβαρά και ουσιαστικά για να λυθεί το πρόβλημα της λειψυδρίας στην πόλη.

Δήμος, ΔΕΥΑΡ και ΟΑΚ προσπαθούν με εμβαλωματικές λύσεις να αμβλύνουν το πρόβλημα, δυστυχώς όμως χωρίς επιτυχία. Την ίδια ώρα που καμιά ουσιαστική μακροπρόθεσμη λύση δεν φαίνεται να υπάρχει, γεγονός που μεγεθύνει την ανασφάλεια και το άγχος των πολιτών.

Γιατί έλλειψη βροχών δε σημειώθηκε μόνο στο Ρέθυμνο τον περασμένο χειμώνα. Δυστυχώς όμως μόνο στην πόλη μας φαίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη γύμνια στον σχεδιασμό με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε αντιμέτωποι σήμερα με αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση. Και το χειρότερο είναι ότι έστω και εκ των υστέρων, κανείς δεν φαίνεται να παίρνει την ευθύνη να ενημερώσει τους πολίτες και κυρίως να δώσει λύση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Σπυρίδων, Σπυρίδωνας, Σπύρος, Σπυρέτος, Σπυράκης, Σπυράκος, Σπυρούλα, Σπυρέτα, Σπυρίνα, Σπυριδούλα, Σπυρίδινα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ