ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάστηκε η βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου

24-06-2019 19:04
Εγκαινιάστηκε η βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου έγιναν τα εγκαίνια της Ανοιχτής Σχολικής βιβλιοθήκης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου «Παντελής Πρεβελάκης» η οποία είναι ενταγμένη στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών. Η δημιουργία της βιβλιοθήκης αποτελεί ένα εγχείρημα συλλογικής πολυεπίπεδης προσπάθειας και καλής συνεργασίας ανάμεσα σε μαθητές, δασκάλους, γονείς, φίλους του σχολείου και της κοινότητας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Στέλλα Σταματάκη, γονέα του σχολείου μας, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας και μας βοηθάει και αυτή την φορά χρηματοδότησε το κόστος κατασκευής της βιβλιοθήκης μας στη μνήμη του πατέρα της, Κων/νου Σταματάκη.

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε την  κ. Άννα Γαλλιάκη, γονέα του σχολείου μας,  για την αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου, τον  κ. Γιώργο Κορνιλάκη, γονέα του σχολείου μας,  για την αλλαγή όλων των κουρτινών του αμφιθεάτρου, τον κ. Γιώργο Μπαρμπούνη, φίλο του σχολείου, για την προσφορά της εργασίας του στην κατασκευή των γυψοσανίδων της βιβλιοθήκης, αλλά και για την βοήθεια που προσφέρει όλα τα χρόνια στο σχολείο αφιλοκερδώς, και τον κ. Δαρδάλη Σταύρο, γονέα του σχολείου, για την προσφορά μαξιλαριών στο χώρο του αμφιθεάτρου. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Τμήμα Παιδείας του Δ. Ρεθύμνης και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Γεωργαλή  για την ανακαίνιση του χώρου του αμφιθεάτρου, βάψιμο τοίχων και ηλεκτρολογικές εργασίες που έγιναν.

 

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο δ/ντής  του 2ου ΔΣ Ρεθύμνου

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Περί απολύσεων ο λόγος
Nίκος Μολδοβανίδης
Πάλι ο ΒΟΑΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αγάπη, Αγάπιος Αγαθόκλεια, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος Ελπίδα Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντία, Παντολεοντής, Παντολεοντή Πηλεύς, Πηλέας Πίστις, Πίστη Σόνια, Σώνια Σοφία, Σοφιανός, Σοφιανή, Σοφούλα, Σοφούλης, Σόφη, Σοφίτσα, Σοφίνα