ΡΕΘΥΜΝΟ

Έκοψαν την πίτα τους οι Βρακοφόροι της Κρήτης

10-02-2019 10:03
Έκοψαν την πίτα τους οι Βρακοφόροι της Κρήτης

ME ΚΕΦΙ, ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έκοψαν τη βασιλόπιτα ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ριζίτες και οι χορευτές του.

Στην περιοχή Ποταμών Αμαρίου και συγκεκριμένα στην ταβέρνα το «Φράγμα» η μεγάλη οικογένεια του Ομίλου Βρακοφόρων έκοψε τη βασιλόπιτα, χόρεψε, τραγούδησε και διασκέδασε με ένα καταπληκτικό παραδοσιακό μενού, άφθονο κρασί και κέφι. Οι καλλιτέχνες Τζανής Τζανιδάκης, Δημήτρης Παπαδομανωλάκης, Νικηφόρος Βολανάκης, Βαγγέλης Προβιάς, Μπάμπης Αγγελάκης, Ριτζάκης Γιώργος, Βεργιανάκης Κωστής, Πέτρος Κωνσταντάκης και Ζαμπετάκης Κωστής.

Συγκίνησαν οι βετεράνοι χορευτές του Ομίλου και οι ριζίτες με το ριζίτικο τραγούδι τους. Παρεβρέθησαν επίσης οικογενειακώς η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή ο Δικητής της V Μεραρχίας Κρητών Ταξίαρχος Γρηγόρης Κοκολάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης Κώστας Δανδουλάκης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Ρεθύμνου Θεόδωρος Νίνος, ο δημοτικός σύμβουλος Μποτόνης Μποτονάκης και πολλοί άλλοι.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Στέλιος Κιαγιαδάκης στο σύντομο χαιρετισμό του ανέπτυξε τους στόχους του μεγάλου συλλόγου της Κρήτης για το 2019 και ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου για την στήριξή τους.

Τέλος ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο χορευτής του Ομίλου Πέτρος ο Κωσταντάκης ο οποίος κέρδισε ένα υπέροχο ταξίδι στην Πελοπόννησο για δύο άτομα όλα πληρωμένα με τρεις διανυκτερεύσεις σε ένα από τα υπέροχα ξενοδοχεία της GRECOTEL στην Κυλήνη με τα αεροπορικά εισιτήρια από την AEGEAN και το αυτοκίνητο για τη μεταφορά του από τη HERTZ.

Ο Πέτρος Κωνσταντάκης ενθουσιασμένος από το μεγάλο δώρο ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και δήλωσε τυχερός που ανήκει στον Όμιλο των Βρακοφόρων της Κρήτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Ναθαναήλ, Ναθάνης, Ναθαναήλος, Ναθαναήλης, Ναθαναηλία, Ναθανηλία, Ναθανίτσα Νέαρχος, Νιάρχος Πάγκαλος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ