ΡΕΘΥΜΝΟ

Ελευθερία Μιχάλα: Έμφαση σε πολιτισμό και καθημερινότητα

23-05-2019 10:33
Ελευθερία Μιχάλα: Έμφαση σε πολιτισμό και καθημερινότητα

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Βρίσκεται ήδη εδώ και πέντε χρόνια στην δημοτική κοινότητα Ρεθύμνου και συνεχίζει να διεκδικεί για την πόλη που ζει και δραστηριοποιείται. Η υποψήφια σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ρεθύμνου με το συνδυασμό της «Νέας Αντίληψης», Ελευθερία Μιχάλα, παρότι τα ψηφοδέλτια είναι πλέον ανεξάρτητα από τους κεντρικούς συνδυασμούς, δηλώνει στο πλευρό του Γιώργου Μαρινάκη και εκφράζει την ικανοποίηση για τα όσα έχουν γίνει.

 

Τελικά ο ρόλος της Δημοτικής κοινότητας είναι σημαντικός και ουσιαστικός;

Ο ρόλος της κοινότητας είναι ουσιαστικός, γιατί γνωμοδοτεί για όλα τα θέματα τα οποία υπάγονται στο δήμο Ρεθύμνης. Ταυτόχρονα όλα τα μέλη που απαρτίζουν τη δημοτική κοινότητα τοποθετούνται και σε άλλες επιτροπές του δημοτικού συμβουλίου. Πριν από πέντε χρόνια μπήκα στην δημοτική κοινότητα και απορροφήθηκα στον πολιτισμό. Είμαι μουσικολόγος, οπότε αυτονόητο ήταν να ασχοληθώ κυρίως με τον τομέα του πολιτισμού.

 

  • Είστε ευχαριστημένη από το έργο που έχει επιτελέσει η Νέα Αντίληψη μέχρι σήμερα;

Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα και εννοείται ότι είμαι ευχαριστημένη. Προφανώς χρειάζεται να γίνουν ακόμα περισσότερα. Ο δήμαρχος μας Γιώργης Μαρινάκης όλα αυτά τα χρόνια δούλεψε με πάθος και ήθος και αποτελεσματικότητα και αυτό έχει φανεί και στην εικόνα της πόλης και στην εξωτερική παρουσία του Ρεθύμνου που έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς. Όλα αυτά μας κάνουν υπερήφανους για το έργο που έχει γίνει αλλά και αισιόδοξους για όσα έρχονται.

 

  • Τι έρχεται; Ποια είναι τα επόμενα σχέδια και για τη δημοτική κοινότητα;

Μας ενδιαφέρει πολύ η καθημερινότητα, η οποία βελτιώνεται με γοργά βήματα και κοιτάζουμε πώς θα γίνει αυτό ακόμα πιο εμφανές και καλύτερο για τους πολίτες. Ακούω πολλούς συνυποψηφίους μου να αναφέρουν το κυκλοφοριακό, το οποίο είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους. Το κυκλοφοριακό δεν λύνεται αν παίρνουμε συνεχώς το αυτοκίνητό μας για κοντινές αποστάσεις. Το Ρέθυμνο ευτυχώς δεν έχει μακρινές αποστάσεις και μπορούμε όλοι, κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να περπατάμε και να μετακινούμαστε.

Υπάρχει, λοιπόν, πρόβλημα αλλά πρέπει και εμείς να καταλάβουμε πως εμείς πρώτα θα βοηθήσουμε για την επίλυση του ζητήματος.

Και στην Παλιά Πόλη, όπου υπάρχει αναρχία και παρανομίες από τους ίδιους τους καταστηματάρχες, πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρέπει πρώτα εμείς συμμαζευτούμε για να κάνουμε καλύτερη την εικόνα της πόλης.

 

  • Ο πολιτισμός είναι ο τομέας σας, όπου δραστηριοποιείστε και επαγγελματικά και εθελοντικά. Υποτίθεται ότι είμαστε η πόλη των Γραμμάτων και των τεχνών. Ποια μπορούν να είναι τα μελλοντικά σχέδια;

Εννοείται ότι εξακολουθούμε να είμαστε η πόλη των Γραμμάτων και των τεχνών. Η παράδοση συνεχίζεται. Αυτά τα πέντε χρόνια που είμαι στο δήμο Ρεθύμνης, δουλέψαμε με πολλούς αξιόλογους συνεργάτες και δημιουργήσαμε πολλές σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες έγιναν γνωστές σε όλη την Ελλάδα. Και με τον Γιώργο τον Κουμεντάκη ο οποίος ήταν και είναι δίπλα μας και μας συμβουλεύει και μας καθοδηγεί, οπότε αυτό το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα μιλάει για το Ρέθυμνο και τον πολιτισμό που προσφέρει είναι ένα στοιχείο ότι συνεχίζουμε και είμαστε πόλη των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Μπορούμε να συνεχίσουμε και για αυτό είμαι και πάλι υποψήφια, γιατί θεωρώ ότι πολλά πράγματα δεν έχουν γίνει και οφείλουμε και οφείλω και εγώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα για να ανέβει ακόμα πιο πολύ ο πολιτισμός στο Ρέθυμνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκό με πρόβειο γιαούρτι στο ποτήρι #GlutenFree!

Γλυκό με πρόβειο γιαούρτι στο ποτήρι #GlutenFree!

Ένα γιαουρτογλυκό εντελώς διαφορετικό απο τα άλλα! Με πρόβειο γιαούρτι και Με gluten free μπισκοτάκια κανέλας! Μμμμμμούρλια!...
Το εργατικό κέντρο στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην Creta Farms

Το εργατικό κέντρο στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην Creta Farms

ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 
Αλέκος Καραβίτης: ένας πρωτομάστορας της κρητικής μουσικής που ζει ακόμα μέσα από τις κοντυλιές του

Αλέκος Καραβίτης: ένας πρωτομάστορας της κρητικής μουσικής που ζει ακόμα μέσα από τις κοντυλιές του

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΑΚΤΟΥΝΤΑ Πως θυμούνται τον μεγάλο καλλιτέχνη η κόρη του Υακίνθη, η εγγονή του Χριστίνα Πολίτη και η ανιψιά του Μαρία Πορίχη -...
Διακοπή νερού στον Αδελιανό Κάμπο

Διακοπή νερού στον Αδελιανό Κάμπο

Διακοπή νερού σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στον Αδελιανό Κάμπο λόγω διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης....
Άμεσα θα επέμβει η υπηρεσία για τον καθαρισμό στον Τίμιο Σταυρό

Άμεσα θα επέμβει η υπηρεσία για τον καθαρισμό στον Τίμιο Σταυρό

Η χθεσινή αναφορά της δικηγόρου Ελένης Τζέτζου στα σκουπίδια και τα κλαδιά στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού σχολιάζεται σε ανακοίνωση – απάντηση του δήμου...
Αποχωρεί από το νοσοκομείο ο Γιώργος Φραγκιαδάκης

Αποχωρεί από το νοσοκομείο ο Γιώργος Φραγκιαδάκης

Παραιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου ο Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο οποίος πήρε την απόφαση αυτή όχι για πολιτικούς...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αγαθόνικος Θεοπρέπιος, Θεοπρεπής, Θεοπρεπία, Θεοπρεπή