ΡΕΘΥΜΝΟ

Ελευθερία Μιχάλα: Έμφαση σε πολιτισμό και καθημερινότητα

23-05-2019 10:33
Ελευθερία Μιχάλα: Έμφαση σε πολιτισμό και καθημερινότητα

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Βρίσκεται ήδη εδώ και πέντε χρόνια στην δημοτική κοινότητα Ρεθύμνου και συνεχίζει να διεκδικεί για την πόλη που ζει και δραστηριοποιείται. Η υποψήφια σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ρεθύμνου με το συνδυασμό της «Νέας Αντίληψης», Ελευθερία Μιχάλα, παρότι τα ψηφοδέλτια είναι πλέον ανεξάρτητα από τους κεντρικούς συνδυασμούς, δηλώνει στο πλευρό του Γιώργου Μαρινάκη και εκφράζει την ικανοποίηση για τα όσα έχουν γίνει.

 

Τελικά ο ρόλος της Δημοτικής κοινότητας είναι σημαντικός και ουσιαστικός;

Ο ρόλος της κοινότητας είναι ουσιαστικός, γιατί γνωμοδοτεί για όλα τα θέματα τα οποία υπάγονται στο δήμο Ρεθύμνης. Ταυτόχρονα όλα τα μέλη που απαρτίζουν τη δημοτική κοινότητα τοποθετούνται και σε άλλες επιτροπές του δημοτικού συμβουλίου. Πριν από πέντε χρόνια μπήκα στην δημοτική κοινότητα και απορροφήθηκα στον πολιτισμό. Είμαι μουσικολόγος, οπότε αυτονόητο ήταν να ασχοληθώ κυρίως με τον τομέα του πολιτισμού.

 

  • Είστε ευχαριστημένη από το έργο που έχει επιτελέσει η Νέα Αντίληψη μέχρι σήμερα;

Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα και εννοείται ότι είμαι ευχαριστημένη. Προφανώς χρειάζεται να γίνουν ακόμα περισσότερα. Ο δήμαρχος μας Γιώργης Μαρινάκης όλα αυτά τα χρόνια δούλεψε με πάθος και ήθος και αποτελεσματικότητα και αυτό έχει φανεί και στην εικόνα της πόλης και στην εξωτερική παρουσία του Ρεθύμνου που έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς. Όλα αυτά μας κάνουν υπερήφανους για το έργο που έχει γίνει αλλά και αισιόδοξους για όσα έρχονται.

 

  • Τι έρχεται; Ποια είναι τα επόμενα σχέδια και για τη δημοτική κοινότητα;

Μας ενδιαφέρει πολύ η καθημερινότητα, η οποία βελτιώνεται με γοργά βήματα και κοιτάζουμε πώς θα γίνει αυτό ακόμα πιο εμφανές και καλύτερο για τους πολίτες. Ακούω πολλούς συνυποψηφίους μου να αναφέρουν το κυκλοφοριακό, το οποίο είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους. Το κυκλοφοριακό δεν λύνεται αν παίρνουμε συνεχώς το αυτοκίνητό μας για κοντινές αποστάσεις. Το Ρέθυμνο ευτυχώς δεν έχει μακρινές αποστάσεις και μπορούμε όλοι, κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να περπατάμε και να μετακινούμαστε.

Υπάρχει, λοιπόν, πρόβλημα αλλά πρέπει και εμείς να καταλάβουμε πως εμείς πρώτα θα βοηθήσουμε για την επίλυση του ζητήματος.

Και στην Παλιά Πόλη, όπου υπάρχει αναρχία και παρανομίες από τους ίδιους τους καταστηματάρχες, πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρέπει πρώτα εμείς συμμαζευτούμε για να κάνουμε καλύτερη την εικόνα της πόλης.

 

  • Ο πολιτισμός είναι ο τομέας σας, όπου δραστηριοποιείστε και επαγγελματικά και εθελοντικά. Υποτίθεται ότι είμαστε η πόλη των Γραμμάτων και των τεχνών. Ποια μπορούν να είναι τα μελλοντικά σχέδια;

Εννοείται ότι εξακολουθούμε να είμαστε η πόλη των Γραμμάτων και των τεχνών. Η παράδοση συνεχίζεται. Αυτά τα πέντε χρόνια που είμαι στο δήμο Ρεθύμνης, δουλέψαμε με πολλούς αξιόλογους συνεργάτες και δημιουργήσαμε πολλές σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες έγιναν γνωστές σε όλη την Ελλάδα. Και με τον Γιώργο τον Κουμεντάκη ο οποίος ήταν και είναι δίπλα μας και μας συμβουλεύει και μας καθοδηγεί, οπότε αυτό το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα μιλάει για το Ρέθυμνο και τον πολιτισμό που προσφέρει είναι ένα στοιχείο ότι συνεχίζουμε και είμαστε πόλη των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Μπορούμε να συνεχίσουμε και για αυτό είμαι και πάλι υποψήφια, γιατί θεωρώ ότι πολλά πράγματα δεν έχουν γίνει και οφείλουμε και οφείλω και εγώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα για να ανέβει ακόμα πιο πολύ ο πολιτισμός στο Ρέθυμνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εξερευνητές»: η καλοκαιρινή κατασκήνωση - ασχολία στον Λατζιμά!

«Εξερευνητές»: η καλοκαιρινή κατασκήνωση - ασχολία στον Λατζιμά!

Tροχαίο με εγκλωβισμό στο Ρέθυμνο

Tροχαίο με εγκλωβισμό στο Ρέθυμνο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στην Κοξαρέ , με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 19χρονου και ενός 50χρονου που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο...
Φωτισμός στον ΒΟΑΚ…και την ημέρα

Φωτισμός στον ΒΟΑΚ…και την ημέρα

Εγκαινιάζεται η αναστηλωμένη ιστορική μονή Αποστόλου Παύλου στον Γάλλο

Εγκαινιάζεται η αναστηλωμένη ιστορική μονή Αποστόλου Παύλου στον Γάλλο

Ανδρέας Ξανθός: « Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα δώσουμε αυτή τη μάχη»

Ανδρέας Ξανθός: « Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα δώσουμε αυτή τη μάχη»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ  ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΛΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...
Στόχος η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία!

Στόχος η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία!

Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Υπάρχει μία πραγματική πρόθεση τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από όλα τα στελέχη όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να προχωρήσουμε την...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Τίχων, Τύχων