ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπεσε η αυλαία των Try outs

06-08-2019 12:51
Έπεσε η αυλαία των Try outs

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα των Try outs του Ρέθυμνο Cretan Kings ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την έμπρακτη συμπαράσταση του Πανεπιστημίου Κρήτης και του υπεύθυνου αθλητισμού του Πανεπιστημίου, Νίκου Προβιά.

Στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου συγκεντρώθηκαν ταλέντα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με τις προπονήσεις των 24 καλαθοσφαιριστών, ηλικίας 15-26 ετών, να διαρκούν μία εβδομάδα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρόγραμμα. Στόχος ήταν η δημιουργία μίας «βάσης δεδομένων» με τα ταλέντα του νησιού (15-16 ετών), αλλά και η δοκιμή παικτών μεγαλύτερων ηλικιών για την άμεση προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας. Υπεύθυνος προπονητής του προγράμματος ήταν ο Σταύρος Μυκονιάτης, ενώ στο τεχνικό επιτελείο επίσης συμμετείχαν ο γυμναστής του Ρέθυμνο Cretan Kings Χρήστος Μαραυγάκης, ο προπονητή των τμημάτων υποδομών του Ρέθυμνο BC, Αντώνης Νταλιάνης και ο προπονητής Μιχάλης Τρούλης. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε και τους εκλεκτούς που θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Επίσης, στην Κυριακάτικη τελευταία προπόνηση παρευρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Κωστής Ζομπανάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Πανεπιστημίου Νίκος Προβιάς, ο Γενικός Διευθυντής και Β’ Αντιπρόεδρος Τάσος Τριαντάφυλλος, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Ρέθυμνο BC Γιάννης Καλαϊτζάκης και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Κούμουλος.

Με ανακοίνωση της η Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ ευχαρίθστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση. «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τον Νίκο Προβιά για τη φιλοξενία και τη βοήθεια τους στην ανάπτυξη της ομάδας μας και του αθλήματος και την εταιρεία Γευσήνους που βρέθηκε δίπλα μας για ακόμα μία φορά».

 

ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΒΙΑΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΘΕΣΜΟ»

Στη σημασία του προγράμματος των Try outs αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Προβιάς, ο οποίος επίσης σημείωσε πως στόχος είναι να αποτελέσει θεσμό και να επαναληφθεί τις επόμενες χρονιές, με την αμέριστη συμπαράσταση του Πανεπιστημίου Κρήτης. «Το Πανεπιστήμιο Κρήτης μαζί με το Ρέθυμνο Cretan Kings διοργάνωσαν για πρώτη φορά τα Try outs στον χώρο του Πανεπιστημιακού γυμναστηρίου, εκμεταλλευόμενοι την επαγγελματική ικανότητα του συλλόγου, τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, τη δυναμική της πόλης και τη δυναμική του αθλήματος του μπάσκετ στην Ελλάδα. Παιδιά από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο πρόγραμμα και προπονήθηκαν στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου μαζί με το τεχνικό τιμ του Ρέθυμνο Cretan Kings, που με επαγγελματισμό αγκάλιασε την όλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι τελειώνοντας, όλοι μαζί θα κάνουμε έναν απολογισμό αυτής της πρώτης προσπάθειας, θα τη βελτιώσουμε και θα την εξελίξουμε την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι αυτό που έγινε φέτος θα αποτελέσει θεσμό που θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, σε συνεργασία πάντα των δύο φορέων».

Για την πολύχρονη συνεργασία του Πανεπιστημίου με την ομάδα μας τόνισε:

«Είναι μία πόλη τόσο μικρή που δεν υπάρχουν περιθώρια και δεν περισσεύει κανείς. Θα πρέπει να συνδυάσουμε όλες τις δυνατές μονάδες της κοινωνίας για να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Ρέθυμνο Cretan Kings από την αρχή αγκάλιασε το Πανεπιστήμιο, και από τη μεριά του μέσω των εθελοντών και των φοιτητών αγκάλιασε την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι η δημιουργία φοιτητικής κερκίδας είναι μία από τις λίγες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι το Ρέθυμνο Cretan Kings βλέποντας τη δυναμική του Πανεπιστημίου και το κοινό που μπορεί να προσφέρει έχει χειριστεί πολύ έξυπνα την κατάσταση και έχει δημιουργήσει μία προστιθέμενη αξία στη συνεργασία Πανεπιστημίου και ομάδας».

 

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Από τη μεριά του Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Μανώλης Κεφαλογιάννης, τόνισε: «Τα try outs ήταν μία ευκαιρία για την ομάδα μας για να χαρτογραφήσουμε τα ταλέντα της Κρήτης και όχι μόνο. Πρόκειται για παιδιά που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον αλλά και στο παρόν. Αρχικός μας στόχος ήταν να δούμε τι διαθεσιμότητα υπάρχει στην Κρήτη γιατί είχαμε ακούσει πολλά θετικά για αρκετούς παίκτες και για αυτό θεωρήσαμε σκόπιμο να τους παρακολουθήσουμε και στην πράξη μέσα από ένα επαγγελματικό πρόγραμμα προπονήσεων. Από κει και πέρα, οι προπονητές θα είναι εκείνοι που θα έχουν τον τελικό λόγο για το πως θα προχωρήσουμε. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά άνω των 18 ετών τα οποία καλέσαμε από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Είναι παιδιά που ανήκουν σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, τα οποία ήταν στα ραντάρ μας εδώ και αρκετό καιρό και επί τη ευκαιρία θελήσαμε να τους δοκιμάσουμε μέσα στο γήπεδο, γιατί είναι διαφορετικό να βλέπεις ένα βίντεο και διαφορετικό να τους βλέπεις καθημερινά στο γήπεδο σου. Ήταν ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα, βγάζοντας πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πανεπιστήμιο για όλα όσα προσέφερε στη διοργάνωση, αλλά και στην εταιρεία Γευσήνους. Όπως και στον κ. Προβιά για την όλη συνεργασία και τη βοήθεια που μας προσέφερε σε αυτό το εγχείρημα. Το ξεκινήσαμε φέτος και θέλουμε να το καθιερώσουμε και να εξελίσσουμε χρόνο με τον χρόνο».

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ: «ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το πρόγραμμα εμφανίστηκε ο Υπεύθυνος προπονητής των Try outs, Σταύρος Μυκονιάτης, αναφερόμενος στον απολογισμό αυτής της εβδομάδας των προπονήσεων και των δοκιμών. «Ολοκληρώθηκαν τα try outs. Όλα πήγαν εξαιρετικά. Είδαμε παιδιά που είναι αξιόλογα και στις δύο κατηγορίες. Όλοι αξίζουν για το βήμα παραπάνω. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θεωρώ πως θα το συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν. Εύχομαι στα παιδιά που συμμετείχαν υγεία και ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική τους καριέρα. Σίγουρα τα παιδιά αυτά μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν είτε βραχυπρόθεσμα, είτε μακροπρόθεσμα. Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Γευσήνους για την πολύτιμη προσφορά τους σε αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα, καθώς χωρίς τη βοήθεια τους δε θα υπήρχε η δυνατότητα για την πραγματοποίηση του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο παιχνίδια σήμερα για το Κύπελλο ΕΠΣΡ

Δύο παιχνίδια σήμερα για το Κύπελλο ΕΠΣΡ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ (16.30) ΓΙΑ ΤΟΝ 5ο ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ-ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ (17.00) ΓΙΑ ΤΟΝ 4ο...
Επιτυχημένος ο «3ος Άμνιος Δρόμος»

Επιτυχημένος ο «3ος Άμνιος Δρόμος»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η σερί χρονιά την περασμένη Κυριακή...
Απέκτησε τον Βρεττό η Επισκοπή 2010

Απέκτησε τον Βρεττό η Επισκοπή 2010

Στην Επισκοπή 2010 θα συνεχίσει την καριέρα του ο 18χρόνος μέσος Ηλίας Βρεττός...
Ενίσχυση με δύο Κλάδους, αλλά και στον πάγκο για τα Λιβάδια!

Ενίσχυση με δύο Κλάδους, αλλά και στον πάγκο για τα Λιβάδια!

ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Ν. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ...
Διπλή ενίσχυση για Τάλως Μελιδονίου

Διπλή ενίσχυση για Τάλως Μελιδονίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ Γ. ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ Ε. ΣΩΠΑΣΗ
Ενίσχυση στην επίθεση με Στελίκο για την Ε.Α.Π.

Ενίσχυση στην επίθεση με Στελίκο για την Ε.Α.Π.

Ακόμη πιο ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η Ε.Α.Π. στην συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΡ...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αριάδνη, Αριάνα Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία