ΡΕΘΥΜΝΟ

Επικεφαλής της «Νέας Κίνησης Αμαρίου» ο Κωστής Κουτελιδάκης

15-01-2019 09:27
Επικεφαλής της «Νέας Κίνησης Αμαρίου» ο Κωστής Κουτελιδάκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 

Επικεφαλής της «Νέας Κίνησης Αμαρίου» που θα διεκδικήσει το Δήμο Αμαρίου στις επερχόμενες εκλογές θα είναι ο Κωστής Κουτελιδάκης.
Η νέα παράταξη στην ιδρυτική της διακήρυξη επισημαίνει τα εξής:
«Η Αυτοδιοίκηση α' βαθμού ως γνωστό είναι το πλησιέστερο στον πολίτη κέντρο εξουσίας .
Οι ΟΤΑ στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, όπως αυτό καθορίζεται από το νέο Νόμο Κλεισθένης Ι, έχουν ως κύριο θεσμικό ρόλο να συμβάλουν με τις ενέργειες και την δράση τους στην ανάπτυξη της Περιοχής τους. Σε συνεργασία με την Πολιτεία , τους Φορείς και με την ενεργή συμμετοχή των Δημοτών , υπερβαίνουν δυσκολίες , χαράζουν νέους δρόμους ,αφυπνίζουν συνειδήσεις , δημιουργούν και υλοποιούν οράματα .
Ο Δήμος Αμαρίου κινείται μακριά απ' όλα αυτά , φαινόμενα κακοδιοίκησης και αυταρχισμού , αδιαφάνεια, διαγραφές και απομακρύνσεις Δημοτικών Συμβούλων και άλλες αντιδημοκρατικές πρακτικές και αυθαιρεσίες , τον απομακρύνουν από τον βασικό σκοπό και τον θεσμικό του ρόλο .
Η Δημοτική Αρχή παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες και τις υποσχέσεις της , εξαντλεί το ενδιαφέρον της στα μικρά και τα τρέχοντα και από την αρχή της θητείας της ασχολείται με εκλογικές διεργασίες και ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις ,αφήνοντας στην τύχη τους τα μείζονα ζητήματα που αφορούν την αναπτυξιακή προοπτική και το μέλλον της Περιοχής μας .
Είναι διαπιστωμένη η αδιαφορία - αδυναμία του Δήμου Αμαρίου να εντάξει την Περιοχή σε Εθνικά και Κοινοτικά Προγράμματα , όπως και η πρωτοφανής ανικανότητα του να εκτελέσει τα ήδη χρηματοδοτημένα από την Πολιτεία έργα .
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρη την θητεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ένα σημαντικό έργο γενικού αναπτυξιακού χαρακτήρα δεν έχει υλοποιηθεί στο Αμάρι ,αλλά ακόμη και αυτά που έχουν σχεδιαστεί και δρομολογηθεί στο παρελθόν αφήνονται σε στασιμότητα ή παραπέμπονται στις καλένδες ,ενώ σε κανένα σχεδόν Οικισμό οι κάτοικοι δεν έχουν δει ένα αξιόλογο έργο να ολοκληρώνεται .
Τα παραπάνω έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην πορεία του τόπου, επιδεινώνουν την αναπτυξιακή του υστέρηση και τον απαξιώνουν .
Μπροστά σ' αυτή την απογοητευτική πραγματικότητα δεν μπορούμε να παραμένουμε θεατές .
Η σημερινή Αυτοδιοικητική διαχείριση του τόπου πρέπει ν' αλλάξει ,το μέλλον δεν περιμένει, χάνεται πολύτιμος χρόνος .
Με αίσθημα ευθύνης και χρέους προς τον τόπο , προχωρούμε στη Δημιουργία Νέας Δημοτικής Παράταξης .
Επικεφαλής , κατόπιν συλλογικής μας απόφασης , θα είναι ο Κουτελιδάκης Κωστής ,ένας νέος Αμαριώτης με δυνατότητες να κινητοποιήσει τοπικές δυνάμεις ,πλαισιωμένος από παλαιούς και νέους αυτοδιοικητικούς , που στο διάστημα ενασχόλησής του με την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου παρήγαγε έργο ουσιαστικό και αξιόλογο .
Το όνομα της Παράταξης είναι «ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΑΡΙΟΥ» και συμβολίζει τη νέα προσπάθεια για ανάταξη της αυτοδιοικητικής πορεία του τόπου .
Η συμμετοχή στην Κίνηση παλαιών και κυρίως νέων προσώπων με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, καθώς και η Δημοκρατική λειτουργία της , εγγυώνται την εφαρμογή του δημοτικού προγράμματος το οποίο διέπεται από τις παρακάτω Αρχές :
- Όραμα για την ανάπτυξη του τόπου με σεβασμό στον Άνθρωπο και στο Περιβάλλον .
- Ισότιμη συμμετοχή χωριών και δημοτών μακριά από τοπικισμούς και πολιτικές οριοθετήσεις .
- Σχετική αυτονόμηση και ενίσχυση των Τοπικών Κοινοτήτων για να μπορέσουν ν'ανταποκριθούν στο νέο τους ρόλο ,όπως πρόσφατα νομοθετήθηκε.
- Θεσμική λειτουργία του Δήμου , διαβούλευση , ενθάρρυνση της συμμετοχής των δημοτών , συλλογικές αποφάσεις ,ενίσχυση της Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα και τις λειτουργίες του Δήμου .
- Διαφάνεια παντού ,θεσμοθέτηση Τακτικών Συνελεύσεων , λογοδοσία .
Με βάση τις παραπάνω Αρχές ,απευθυνόμαστε σε κάθε Αμαριώτη που κατανοεί την σημερινή δεινή πραγματικότητα και τον καλούμε σε συμμετοχή και συμπόρευση . Θα υλοποιήσουμε με συνέπεια το Δημοτικό μας Πρόγραμμα, που θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα και θα εξειδικεύει τις παραπάνω αρχές . Θα συνεργαστούμε στενά με την Πολιτεία ,τους φορείς ,με κάθε ένα κάτοικο και θα συνδέσουμε δημιουργικά την εμπειρία των παλαιοτέρων με τον ενθουσιασμό των νέων, ώστε με Όραμα και Ρεαλισμό να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο .
Φιλοδοξούμε όχι απλά την εκλογή Νέας Δημοτικής Αρχής ,αλλά την Αλλαγή Σελίδας στο Αμάρι».
Ο ΚΩΣΤΗΣ ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ
Ο Κωστής Κουτελιδάκης γεννήθηκε το 1983 και είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Αλίκη Τρουλλινού . Γονείς του είναι ο Αντώνης Κουτελιδάκης με ενεργή παρουσία στα αυτοδιοιητικά του τόπου επί σειρά ετών και η Δόξα Νικολούδη.
Απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Τ.Ε.Ι. , δίδαξε σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού και διετέλεσε επιμορφωτής σε προγράμματα που αφορούσαν την παραδοσιακή μουσική και τον πολιτισμό του τόπου .
Συμμετείχε σε μουσικές παραδοσιακές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς και μουσικούς αγώνες, όπου απέσπασε διάφορα βραβεία και διακρίσεις .
Έχει διατελέσει μέλος του Αμαριώτικου Συλλόγου Ρεθύμνου και για μια διετία επιτυχημένος πρόεδρος της Αμάρι Α.Ε.
Τελευταία δραστηριοποιείται και ως επιχειρηματίας στο Χωριό του το Γερακάρι .
Η αγάπη για τον Τόπο του , το Όραμα του για την ανάπτυξή του , η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά , σε συνδυασμό με την παρότρυνση και την πλαισίωση πολλών δημοτών , τον έφεραν επικεφαλής της «Νέας Κίνησης Αμαρίου» , με στόχο μια Νέα Δημοτική Αρχή και την Αλλαγή Σελίδας στο Αμάρι .

Γνώμες

του Όθωνα Χριστουλάκη
Μείωση ΦΠΑ: Μια άλλη προσέγγιση
Νίκος Μολδοβανίδης
Το «ελληνικό» μαγαζί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος έστειλαν και φέτος τα ξενοδοχεία της Iberostar Creta Marine και Creta Panorama και Mare

Το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος έστειλαν και φέτος τα ξενοδοχεία της Iberostar Creta Marine και Creta Panorama και Mare

Πιστά στο ραντεβού τουςτα ξενοδοχεία τηςIBEROSTAR,CretaMarineκαι Creta Panorama & Mareιδιοκτησίας κυρίου Δ. Γρηγοριάδη στο Πάνορμο Ρεθύμνου,  συμμετείχαν...
Προβληματισμός για τις κηλίδες ρύπανσης (;  ) στην θαλάσσια περιοχή του Κουμπέ

Προβληματισμός για τις κηλίδες ρύπανσης (; ) στην θαλάσσια περιοχή του Κουμπέ

Συναντήσεις με Δ. Κόκκινο, Γ. Ταταράκη και Π. Μουρτζανό πραγματοποίησε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Συναντήσεις με Δ. Κόκκινο, Γ. Ταταράκη και Π. Μουρτζανό πραγματοποίησε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Συνεχίζει τη σειρά επαφών με τις θεσμικές αρχές και τους παραγωγικούς φορείς του Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 7ης...
«Εξερευνητές»: η καλοκαιρινή κατασκήνωση - ασχολία στον Λατζιμά!

«Εξερευνητές»: η καλοκαιρινή κατασκήνωση - ασχολία στον Λατζιμά!

Tροχαίο με εγκλωβισμό στο Ρέθυμνο

Tροχαίο με εγκλωβισμό στο Ρέθυμνο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στην Κοξαρέ , με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 19χρονου και ενός 50χρονου που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο...
Φωτισμός στον ΒΟΑΚ…και την ημέρα

Φωτισμός στον ΒΟΑΚ…και την ημέρα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη Ισμαήλ, Ισμαήλης, Ισμαήλος, Σμαήλης, Σμαήλος, Μαήλης, Μαήλος Αγίου Πνεύματος,Τριάδα, Τριάς, Κόρη, Κορίνα, Κορίνος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ