ΡΕΘΥΜΝΟ

«Επόμενη ημέρα» με προτάσεις και στάση ευθύνης το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας

11-02-2019 20:59
«Επόμενη ημέρα» με προτάσεις και στάση ευθύνης το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας

ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΆΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση σε επίπεδο εθνικών, αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών βρίσκει την Νέα Δημοκρατία σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς το κόμμα θα πορευτεί προς την «επόμενη ημέρα» μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα και προτάσεις με «αλήθεια, σοβαρότητα και ευθύνη».

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

 «Το μήνυμα σε όλες τις κάλπες είναι ότι θα επικρατήσει η αλήθεια, η σοβαρότητα και η ευθύνη» επεσήμανε το Σάββατο από το Ρέθυμνο η Βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου και πρόσθεσε: «Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις που θα υλοποιηθούν την επόμενη ημέρα, από σοβαρούς και υπεύθυνος ανθρώπους και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η κα Ασημακοπούλου επισκέφτηκε το Σάββατο το Ρέθυμνο, όπου συναντήθηκε με φορείς και φίλους της παράταξης ενώ παρέστη ως επίτιμη προσκεκλημένη στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Achillion Palace”, παρουσία του Βουλευτή Ρεθύμνης της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη, του προέδρου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης Μανώλη Φουρφουλάκη, στελεχών και φίλων της παράταξης στο Ρέθυμνο.

Νωρίτερα πάντως η κα Ασημακοπούλου περπάτησε στην πόλη του Ρεθύμνου συναντήθηκε με φίλους της παράταξης και πολίτες ενώ το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε στο Επιμελητήριο με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης Γιώργο Γιακουμάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης στην προσπάθεια τους ενόψει των εκλογών μίλησαν και όλοι οι υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης που στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα οι υποψήφιοι δήμαρχοι: Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος, ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης, ο δήμαρχος Μυλοποτάμου Δημητρης Κόκκινος, και ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρίου, Κώστας Κουτελιδάκης, καθώς και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Μαλλιαρός και Θωμάς Λεχωβίτης.

«ΕΙΚΟΝΑ ΘΛΙΨΗΣ, ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ»

Σε δηλώσεις της η κα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις πολιτικές εξελίξεις και επεσήμανε: «Βλέπουμε μια εικόνα θλίψης, σήψης και παρακμής σε όλα τα επίπεδα, στον κοινοβουλευτισμό και τις διαδικασίες και ελπίζω ότι πολύ σύντομα με μια κοινοβουλευτική αλλαγή, αυτή τη χρονιά, θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε και να αλλάξουμε επίπεδο τουλάχιστον σε ό, τι αφορά αυτά τα θέματα».

Ερωτηθείσα αναφορικά με τις μετακινήσεις βουλευτών με αφορμή τις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα η κα Ασημακοπούλου σχολίασε πως είναι: «προφανές και τραγελαφικό το γεγονός ότι ενώ οι βουλευτές ορκιζόμαστε να τηρούμε το Σύνταγμα και τους Νόμους και να ψηφίζουμε κατά συνείδηση, έχουμε βουλευτές οι οποίοι εκχωρούν τις συνειδήσεις τους δια της ψήφου τους στον κο Τσίπρα και στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία χωρίς όρους. Το χειρότερο είναι ότι πλέον απειλούν με απαξίωση σε τέτοιο βαθμό τους θεσμούς που είναι επικίνδυνα ακόμη και για τη δημοκρατία μας. Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας είναι σοβαρότητα, υπευθυνότητα και το βλέμμα στην επόμενη ημέρα».

«Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ»

Όπως επεσήμανε η υποψήφια ευρωβουλευτής και Βουλευτής Β’ Αθηνών το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις κάλπες η Νέα Δημοκρατία είναι ότι: «θα επικρατήσει η αλήθεια, η σοβαρότητα και η ευθύνη και στις ευρωεκλογές και στις αυτοδοικητικές και στις εθνικές εκλογές. Η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον ξεκινήσει. Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη εδώ και καιρό. Το μήνυμα δεν είναι απλά να φύγει η κυβέρνηση αυτή, αλλά να φτιάξουμε μια χώρα όπως μας αξίζει και να πείσουμε τον κόσμο ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Γι’ αυτό και σε όλη την προεκλογική περίοδο, όλα τα στελέχη στο δρόμο για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές θα παρουσιάζουμε με πολύ λεπτομέρεια το πρόγραμμα τις Νέας Δημοκρατίας για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις για την επόμενη ημέρα, για μια καλύτερη ζωή για όλους μας».

Η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένες προτάσεις για κρίσιμους τους τομείς, μεταξύ των οποίων η υγεία, η ασφάλεια, η εκπαίδευση και η δημόσια διοίκηση, όπως επεσήμανε η ίδια και πρόσθεσε: «που θα υλοποιηθούν την επόμενη ημέρα, από σοβαρούς και υπεύθυνος ανθρώπους και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές, η κα Ασημακοπούλου τόνισε πως είναι άμεσα συνδεμένες, τουλάχιστον στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση και με την ευρύτερη εκλογική συγκυρία. Η ίδια εξήγησε συγκεκριμένα: «Αν θα γίνονται εθνικές εκλογές ταυτόχρονα προφανώς η έμφαση θα είναι εκεί, στο διακύβευμα των εθνικών εκλογών. Εάν πάλι δεν γίνονται εθνικές εκλογές , θα έχει χαρακτήρα αν θέλετε δημοψηφίσματος, όπως είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφατα στη Βουλή. Φοβάμαι ότι λίγο θα συζητήσουμε τα ουσιαστικά θέματα της Ευρώπης που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Αισθάνεται ο κόσμος ότι η Ευρώπη είναι πιο μακριά από όλα αυτά για τα οποία δημιουργήθηκε δηλαδή να έχουμε ειρήνη, να έχουμε ευημερία, αλληλεγγύη, καλύτερες δουλειές, ελευθερία. Αυτός ο διάλογος φαντάζομαι ότι θα υποβαθμιστεί στις εκλογές, τουλάχιστον στη χώρα μας. Όμως έχουμε την ευκαιρία στις εκλογές αυτές, ιδίως αν είναι η μάχη των μαχών και πρόκριμα για τις εθνικές εκλογές, να κάνουμε κάτι πάρα πολύ σπουδαίο για την Ελλάδα ,η οποία έχει χάσει την αξιοπιστία της τα τελευταία χρόνια και στην Ευρώπη με ένα πρωθυπουργό ο οποίος μόλις πρόσφατα βγήκε στην Ευρώπη και είπε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που διαφωνεί μαζί του για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι μη σκεπτόμενοι. Όταν έχει υποστεί τέτοιο πλήγμα η αξιοπιστία της χώρας μας διεθνώς από το στόμα του ίδιου του Πρωθυπουργού, καταλαβαίνετε πόση δουλειά έχουμε να κάνουμε στην Ευρώπη. Η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να είναι η αιχμή του δόρατος στην νίκη κατά του λαϊκισμού και στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές».

Γ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ, ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ»

Σε δηλώσεις του ο ΚΕ και Βουλευτής Ρεθύμνης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την παράταξη που σηματοδοτεί μια άλλη πολιτική νοοτροπία και πορεύεται βάσει: «συγκεκριμένου σχεδίου και προγράμματος». Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η Νέα Δημοκρατία είναι απόλυτα έτοιμη ακόμη κι αν γίνουν οι εκλογές την επόμενη Κυριακή, τόσο σε επίπεδο οργανωτικό, όσο και σε επίπεδο ιδεών και προτάσεων. Επομένως εμείς νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι εφ’ όσων μας εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός, να μπορέσουμε να τιμήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη και την επόμενη ημέρα να υλοποιήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις που έχουμε. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πήγαμε πολύ πίσω σε μια σειρά από ζητήματα που τουλάχιστον απ’ όσο παρακολουθώ εγώ τα κοινά δεν τα έχουμε ξανασυναντήσει. Βλέπουμε να διακυβέυεται η σταθερότητα των θεσμών και της ίδιας της Δημοκρατίας. Όσα γίνονται εντός του κοινοβουλίου είναι ένα πλήγμα ενάντια στον κοινοβουλευτισμό και στη δημοκρατία και οι μόνοι που βγαίνουν κερδισμένοι από αυτό είναι οι εχθροί της δημοκρατίας που ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι».

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Ο κος Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο σε σχέση με τα τοπικά ψηφοδέλτια και επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Σε επίπεδο βουλευτικού ψηφοδελτίου όσο και σε επίπεδο αυτοδιοικητικών συνδυασμών που στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, είναι σχεδόν στελεχωμένα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τα αρμόδια όργανα. Σε ό,τι αφορά το Βουλευτικό ψηφοδέλτιο υπάρχει μια επιτροπή στα κεντρικά του κόμματος και η τελική απόφαση είναι του αρχηγού του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη και σε ό,τι αφορά τους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς είναι αποφάσεις που λαμβάνονται μέσα στους συνδυασμούς. Εμείς είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι, δεν κρυβόμαστε σε ό,τι αφορά το ποιους συνδυασμούς στηρίζουμε και μπορώ να πω ότι μου προκάλεσαν και μια θυμηδία κάποιες δηλώσεις που άκουσα τις προηγούμενες ημέρες περί δήθεν αυτοδιοικητικών συνδυασμών όταν ξέρουμε πολύ καλά ότι στηρίζονται και από συγκεκριμένα κόμματα».

Μ. ΦΟΥΡΦΟΥΛΑΚΗΣ: «Η ΝΟΔΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Στην ομιλία του στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου Μανώλης Φουρφουλάκης ευχαρίστησε τα στελέχη της παράταξης για την διαρκή παρουσία τους και επεσήμανε: «Η ΝΟΔΕ Ρεθύμνης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αξιοζήλευτη θέση από πλευράς ετοιμότητας, μαχητικότητας και συντροφικότητας. Όλα αυτά είναι ένας τίτλος τιμής ταυτόχρονα μια ευθύνη, να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να έρθει η παράταξή μας πρώτη στις επόμενες εθνικές εκλογές και να ξαναδεί ο κόσμος έναν τουλάχιστον νομό της Κρήτης, το Ρέθυμνο, με γαλάζιο χρώμα. Αυτό είναι ένα στοίχημα που έχουμε βάλει και σε αυτό θέλουμε τη βοήθειά σας».

Ο κος Φουρφουλάκης αναφέρθηκε στην απόφαση της ΝΟΔΕ οι συνεδριάσεις του οργάνου να είναι ανοιχτές και επεσήμανε: «Έχουμε αποφασίσει, το έχουμε συζητήσει στις συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης, ότι οι συνεδριάσεις του οργάνου θα είναι ανοιχτές. Δεν περιοριζόμαστε μόνο στα μέλη που έχουν εκλεγεί στις εσωκομματικές εκλογές αλλά καλούμε και όποιον από εσάς θέλει να είναι παρών. Βεβαίως σε θέματα που ενδεχομένως να υπάρξουν διαφωνίες, εάν υπάρξει ψηφοφορία αυτή θα διεξάγεται μεταξύ των εκλεγμένων, όμως η πολυφωνία και ο διάλογος μόνο καλός και θετικός είναι. Μέχρι στιγμής όλες οι αποφάσεις που έχει πάρει η ΝΟΔΕ Ρεθύμνης είναι ομόφωνες».

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου πρόσθεσε: « Σε ό,τι αφορά την κομματική ηθική, το όνειρό μας είναι να πηγαίνουμε όλοι μαζί σε κάθε εκλογή που είναι ταυτόχρονα και μια μάχη συντεταγμένη. Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν θεωρώ ότι η παράταξη μας και η οργάνωσή μας στο Ρέθυμνο, έχει τα καλύτερα στελέχη σε όλες τις ηλικίες και τους πλέον νοήμονες ψηφοφόρους και αυτό το έχω ξαναπεί στο παρελθόν. Όλοι μαζί δεν φοβόμαστε κανέναν απολύτως. Θεμιτές είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες πρέπει όμως να υποχωρούν μπροστά στο ευρύτερο συμφέρον της παράταξής μας σε όλο το Νομό Ρεθύμνης και σε ολόκληρη βέβαια την Κρήτη».

 

 

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
ΜΛ ΚΚΕ ή ΚΚΕ (μ-λ)
Του Αντώνη Ρούλιου, Υποψήφιου βουλευτή Ρεθύμνου ΚΚΕ
Νέα δεινά για τους αγρότες με την αναθεώρηση της νέας ΚΑΠ 2020-2027

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμβάσεις έργων  ύψους 200 χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Αμαρίου

Συμβάσεις έργων ύψους 200 χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Αμαρίου

Για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο
Ξεκινάει το έργο αντικατάστασης των σωληνώσεων στο νοσοκομείο

Ξεκινάει το έργο αντικατάστασης των σωληνώσεων στο νοσοκομείο

Ο διοικητής του ιδρύματος υπέγραψε τη σύμβαση για την αντικατάσταση σωληνώσεων 4 χιλιάδων μέτρων!...
Εισαγγελέας στη δίκη Γιακουμάκη: πρότεινε ενοχή για οκτώ και αθώωση για έναν

Εισαγγελέας στη δίκη Γιακουμάκη: πρότεινε ενοχή για οκτώ και αθώωση για έναν

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων....
Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση «κλειδί» για την πρόληψη από τις εξαρτήσεις

Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση «κλειδί» για την πρόληψη από τις εξαρτήσεις

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ  ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ...
Eπίσκεψη στο αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου έκανε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Μαλλιαρός

Eπίσκεψη στο αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου έκανε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Μαλλιαρός

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο και τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Μαλλιαρός....
Νέος εκσκαφέας στη διάθεση του  Δήμου Ρεθύμνης

Νέος εκσκαφέας στη διάθεση του Δήμου Ρεθύμνης

Τη Δευτέρα έγινε η παραλαβή του 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Έρως, Έρωτας Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα