ΡΕΘΥΜΝΟ

Ετοιμάζεται ο Γιώργος Παπακωνσταντής

11-01-2019 08:56
Ετοιμάζεται ο Γιώργος Παπακωνσταντής

Την απόφαση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Μυλοπόταμο την έχει πάρει εδώ και καιρό ο Γιώργος Παπακωνσταντής, απέναντι σε έναν καθόλου εύκολο αντίπαλο: τον Δημήτρη Κόκκινο, που είναι δήμαρχος από το 1998, πρώτα στον δήμο Κουλούκωνα και ακολούθως στο δήμο Μυλοποτάμου.
Ο κ. Παπακωνσταντής μπήκε στη νέα εκλογική χρονιά με μία ανάρτηση στο facebook δίνοντας το στίγμα της παρουσίας του, με φόντο τον χιονισμένο Μυλοπόταμο: «Με φόντο το Χιονισμένο Ψηλορείτη και την κοιλάδα του Μυλοποτάμου, από το Σπήλαιο Μελιδονίου, ξεκινάμε έναν όμορφο αγώνα για την αλλαγή στο Μυλοπόταμο.
Ο Μυλοπόταμος είναι στο κέντρο της Κρήτης. Έχει ιστορία, πολιτισμό, έχει κοινωνική και οικονομική δυναμική, όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν αντιστοιχεί στις δυνατότητές του. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Να είμαστε υπερήφανοι για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα δήμο πρότυπο»!
Πληροφορίες της στήλης λένε ότι ήδη έχει καταρτίσει ένα μεγάλος μέρος του ψηφοδελτίου του και η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού του αναμένεται εντός του Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δρόσος Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ