ΕΛΛΑΔΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φιλοξενία…Χωρίς Συντηρητικά

21-03-2019 16:34
Φιλοξενία…Χωρίς Συντηρητικά

Η CRETA FARMS στην Έκθεση Food Expo 2019 δίνει λύσεις στους επαγγελματίες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα

 

Αισθητή η παρουσία της κρητικής εταιρίας στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της ΝΑ Ευρώπης ανάμεσα σε 1.300 εταιρίες από 34 χώρες. Φιλόξενη, όπως πάντα, αγκάλιασε τους συνεργάτες της και εντυπωσίασε τους εν δυνάμει, παρέχοντας λύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. 

cretasd1
cretasd4
 


Με δύο νέα λανσαρίσματα ορόσημα του οξύμωρου DNA της, «παράδοση και καινοτομία», η CRETA FRAMS παρουσίασε στην Food Expo 2019 δύο κατηγορίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα και στον χώρο της εστίασης.Φέτος, καινοτομεί επενδύοντας σε δύο μεγάλα διατροφικά trends:

 
- Απουσία πρόσθετων & συντηρητικών σε αλλαντικά και γύρο

- Παραγωγή γύρου από χοιρινό ειδικής εκτροφής

Όντας ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην χώρα μας με τη μοναδική καθετοποιημένη μονάδα, λανσάρει για 1η φόρα στην Ελλάδα προψημένο κατεψυγμένο γύρο από 100% ελληνικό κρέας Εν Ελλάδι ειδικής εκτροφής. Η κρητική εταιρία ενισχύει την γκάμα του γύρου, επενδύοντας στην αγορά του προψημένου και λανσάρει γύρο Εν Ελλάδι έτοιμο σε 6’. Τη γκάμα συμπληρώνει ο γύρος κοτόπουλο Εν Ελλάδι από κοτόπουλα ελληνικής προέλευσης που εκτρέφονται με επιλεγμένο ισορροπημένο σιτηρέσιο.

cretasd3
cretasd2
 


Ο CEO της CRETA FARMS, Κωνσταντίνος Δομαζάκης, προσθέτει: «Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών σας, εντοπίζουμε τις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις και απενοχοποιούμε κατηγορίες που δε θέλει κανείς να βγάλει από τη ζωή του. Η κατανάλωση του γύρου αυξάνεται παγκοσμίως. Προχωράμε μαζί, εξελισσόμαστε και δημιουργούμε για πρώτη φορά προψημένο κατεψυγμένο γύρο από κρέας ειδικής κρητικής εκτροφής που θα απογειώσει τα μενού και τις πωλήσεις των συνεργατών μας.»

Η κρητική εταιρία συνεχίζει την επένδυση σε τρόφιμα χωρίς συντηρητικά καθώς δημιούργησε την πρώτη γευστική σειρά αλλαντικών χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χρωστικές και χωρίς γλουτένη. Η νέα σειρά αλλαντικών χωρίς είναι αλλαντικά στην πιο φυσική τους μορφή, διατηρώντας την αυθεντική γεύση πάντα με την εγγύηση της ποιότητας της CRETA FARMS για τους καταναλωτές που ανησυχούν για την ύπαρξη συντηρητικών και αγγίζουν το 80% του πληθυσμού. 

cretasd5


O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CRETA FARMS Μάνος Δομαζάκις στην ομιλία του στο Forum της έκθεσης μίλησε για την ανάπτυξη του κλάδου των προϊόντων επεξεργασίας κρέατος και την συμβολή των επιχειρήσεων. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «Η ανάπτυξη επιτυγχάνεται μέσα από 3 πυλώνες: τον υγιή ανταγωνισμό, την εξωστρέφεια και τις νέες επενδύσεις.»

CRETA FARMS 

Η CRETA FARMS, όντας ο μεγαλύτερος Έλληνας παραγωγός χοιρινού κρέατος και ο μοναδικός καθετοποιημένος, έχει κατοχυρώσει 20 πατέντες διεθνώς. Επενδύοντας ετησίως πάνω από 8εκατ. σε έρευνα και ανάπτυξη, προβλέπει την μετεξέλιξη του ηγέτη της εγχώριας αγοράς αλλαντικών στον ηγέτη μιας εταιρίας τροφίμων. Στόχος της κρητικής εταιρίας είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας. 
 

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Πολιτικά παιχνίδια
Νίκος Ανδρουλάκης
Ψήφος κατά της οπισθοδρόμησης
Νίκος Μολδοβανίδης
Με 1 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μαρίνα, Μαρίνος