ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανικός Τύπος: «Το Brexit πονάει»

26-11-2018 09:35
Γερμανικός Τύπος: «Το Brexit πονάει»

Το θέμα που κυριαρχεί στα σχόλια του Τύπου είναι η συμφωνία ΕΕ και Ηνωμένου Βασιλείου για το Brexit.
H Süddeutsche Zeitung σημειώνει για τη συμφωνία Ε.Ε. και Ηνωμένου Βασιλείου για το Brexit: «Το άμεσο μέλλον θα καταδείξει ότι η απομόνωση δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι εξαιρετικό. Οι ΗΠΑ υπό τον Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι αξιόπιστοι εταίροι για τους Βρετανούς. Καλύτερους εμπορικούς εταίρους από τις χώρες της Ε.Ε. δεν πρόκειται να βρουν. Και η ελευθερία και η εθνική κυριαρχία που τους είναι τόσο σημαντικά, δεν θα μπορούν πια μόνοι τους να τα υπερασπιστούν τόσο αποτελεσματικά. Όλα αυτά – ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση στο βρετανικό κοινοβούλιο για το Brexit – θα μετατρέψουν μια μερίδα των Βρετανών στο μέλλον και πάλι σε συνειδητούς Ευρωπαίους».
Η Frankfurter Allgemeine Zeitung επιγράφει το σχόλιό της στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «Ο χωρισμός πονάει» και σημειώνει: «Το δράμα γύρω από το Brexit δεν τελείωσε ακόμα αλλά με τη συμφωνία εξόδου που επισφραγίστηκε από τους 27 εταίρους της Ε.Ε και τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι καθώς και την πολιτική διακήρυξη για το μελλοντικό καθεστώς των σχέσεων των δυο πλευρών, τελείωσε ακόμα ένα ενδιαφέρον αλλά τραγικά παιγμένο κεφάλαιο. Πολλά συνηγορούν στο ότι το Brexit τελικά μόνο χαμένους θα έχει και στις δυο πλευρές της Μάγχης. Ο χωρισμός πονάει».
Για το ίδιο θέμα η Stuttgarter Zeitung σχολιάζει: «Σε αντίθεση με ό,τι μέχρι σήμερα φοβόντουσαν πολλοί, η επιθυμία των Βρετανών για έξοδο από την Ε.Ε. δεν είχε μεταδοτικές συνέπειες σε άλλα κράτη-μέλη. Αντιθέτως. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων οι 27 φάνηκαν ενωμένοι. Δεν απομένει παρά να ελπίσουμε ότι αυτή τη διάθεση ενότητας θα την επιδείξουν και σε άλλους τομείς της πολιτικής, όπως για παράδειγμα στο προσφυγικό».

nauftemporiki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Θεόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Ντόρα, Θόδωρος, Θοδώρα, Θοδωρής, Θοδωράκης, Θώδης, Θώδος, Δώρης Χλόη, Κλόη Τελώνου και Φαρισαίου - Αρχή Τριωδίου