ΡΕΘΥΜΝΟ

«Η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο και μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην κανονικότητα»

09-02-2019 12:11
«Η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο και μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην κανονικότητα»

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΑΜ FM ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ  

Τις πολιτικές εξελίξεις που έχουν ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο , τις Ευρωεκλογές , τη θέση που πρέπει να διεκδικήσει η Ελλάδα στην Ευρώπη αλλά και την «επόμενη  ημέρα» μετά τις εκλογές σχολίασε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΤΕΑΜ FM η Βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου τονίζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σχέδιο, θέλει και μπορεί» να οδηγήσει την Ελλάδα στην επόμενη ημέρα και την κανονικότητα.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Αξίζει να σημειωθεί πως η  κα Ασημακοπούλου θα βρίσκεται σήμερα στο Ρέθυμνο όπου θα παραβρεθεί το απόγευμα στις 18.30 στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου στο ξενοδοχείο Achillion παρουσία του Βουλευτή Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Κεφαλογιάννη και θα συναντηθεί με τα τοπικά στελέχη της παράταξης.

Η κα Ασημακοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επίσκεψή της στην Κρήτη και το Ρέθυμνο τονίζοντας μάλιστα πως η επίσκεψή της αποτελεί μια ευκαιρία να συναντηθεί με τα τοπικά στελέχη του κόμματος και να συζητήσει τα τοπικά θέματα και τόνισε αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές πως: «αν ευοδωθεί η προσπάθειά μου, ο προσωπικός μου αγώνας θα μπορώ να είμαι συμπαραστάτης σε όλα τα θέματα που υπάρχουν και αφορούν την ευρύτερη περιοχή» .

Η  Βουλευτής της ΝΔ σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις των ημερών κάνοντας λόγο , για  «ευτελισμό και προσβολή της νοημοσύνης των Ελλήνων και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας σε θεσμικό επίπεδο». Η  Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε συγκεκριμένα: «Ο κάθε βουλευτής όταν ορκίζεται,  παίρνει έναν όρκο να υπηρετεί το Σύνταγμα και να ψηφίζει κατά συνείδηση. Δεν μπορείς μετά τη συνείδησή σου αυτή να την εκχωρείς οπουδήποτε. Ο πρόεδρος της Βουλής έχει υποχρέωση πρωτίστως να προστατεύει το θεσμό που υπηρετεί. Δεν μπορεί ο κος Βούρτσης επειδή προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ , να εξυπηρετεί τον ΣΥΡΙΖΑ . Σε μια δημοκρατία δεν μπορεί να έρχεται ένα γράμμα από τον πρωθυπουργό στον πρόεδρο της Βουλής και να του λέει τι να κάνει με τον κανονισμό της Βουλής. Αυτό είναι δική μας δουλειά στη Βουλή, έτσι λειτουργεί η δημοκρατία».

Η ίδια αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και την παραίτηση Παπαχρηστόπουλου και τόνισε πως : «όλα αυτά προκαλούν αποστροφή στον κόσμο γιατί δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και όρια στη συμπεριφορά τους» και πρόσθεσε «όποτε και να γίνουν οι εκλογές θα πάρουν την απάντησή τους».

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να οδηγήσει τη χώρα «στην κανονικότητα, να φτιάξει μια Ελλάδα παραγωγική και μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα» και πρόσθεσε: «Ότι και να λέει η κυβερνητική πλειοψηφία εμείς ζούμε στον πραγματικό κόσμο. Όποιος ζει σε αυτόν ξέρει και ποια είναι η κατάσταση στη πραγματική οικονομία. Έχουμε βαλτώσει.  Με αυτό το επίπεδο φορολογίας η μεσαία τάξη κοντεύει να αφανιστεί , η επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να κινηθεί, οι τράπεζες είναι μπλοκαρισμένες από τα κόκκινα δάνεια , δεν υπάρχει ρευστότητα. Ό Κυριάκος Μητσοτάκης έχει και σχέδιο και θέλει και μπορεί να το κάνει, γιατί πρέπει να συντρέχουν και οι τρεις προϋποθέσεις».

«ΌΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ»

Σε ο,τι αφορά τον χρόνο των εκλογών , η κα Ασημακοπούλου ερωτηθείσα για το αν τελικά μπορεί να υπάρχει βεβαιότητα για εκλογές τον Μαΐο  η ίδια τόνισε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτή η κατάσταση θεσμικής παρακμής, σήψης και ευτελισμού να κρατήσει παραπάνω , ακόμα και αν τυπικά υπάρχει πλειοψηφία. Αλλά αυτά τα κρίνει κανείς με όρους προσωπικής ηθικής, τάξης και κατανόησης των πραγμάτων και προφανώς έχουμε μια τελείως διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων , του τι είναι σωστό, τι είναι επιτρεπτό και τι μπορεί να σταθεί όρθιο από πλευράς ηθικής και πολιτικής στην προκειμένη περίπτωση. Εγώ ξέρω ότι έχουμε εκλογές στις 26 Μαΐου. Έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές και επειδή και εγώ έχει στρατευτεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη μάχη των ευρωεκλογών είμαι πιο πολύ στην ψυχολογία ότι οι εκλογές έρχονται. Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη των τομεαρχών που είχαμε αλλά και από το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα επανέλαβε ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Είτε γίνουν οι εθνικές εκλογές στις 26 Μαΐου μαζί με τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές θα έχουμε τη μάχη των μαχών. Αλλά ακόμη και αν δεν γίνουν τότε οι εθνικές , οι ευρωεκλογές θα είναι η μάχη των μαχών, γιατί εκεί θα πρέπει να τους δώσουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ότι φεύγουν από την εξουσία».

«Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΥΜΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ»

Στο ερώτημα για το αν οι ευρωεκλογές θα έπρεπε να έχουν μια διαφορετική θέση η ίδια τόνισε πως στην παρούσα συγκυρία «και εφ όσων δεν γίνουν εθνικές εκλογές, οι ευρωεκλογές θα έχουν διαφορετικό εθνικό πρόσημο, αγωνιστικού χαρακτήρα και συστράτευσης» και πρόσθεσε: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός, η Νέα Δημοκρατία θα είναι το πρώτο κόμμα και η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που έχει δώσει ένα σήμα νίκης του λαϊκισμού αν γίνουν εθνικές εκλογές και αλλάξει σελίδα. Θα είναι η πρώτη στην Ευρώπη που θα έχει βάλει φρένο και ανάχωμα σε αυτό το επικίνδυνο κύμα λαϊκισμού που έχει σαρώσει την Ευρώπη , επειδή έχει απογοητεύσει η Ευρώπη τους πολίτες της».

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές η ίδια εξήγησε: «Στη ζωή πρέπει να δίνεις τις μάχες σαν στρατιώτης εκεί που σε βάζουν να πολεμήσεις, αλλά πρέπει να σε συγκινεί κιόλας η μάχη. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή αυτό που διακυβεύεται στην Ευρώπη είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τη χώρα μας . Νομίζω λοιπόν ότι εκεί θα είμαι λοιπόν πιο χρήσιμη αυτή τη φορά».

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Σε σχέση με την ευρωπαϊκή προοπτική αλλά και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη , η κα Ασημακοπούλου τόνισε πως ακόμη και στη δύσκολη συγκυρία «η Νέα Δημοκρατία ήταν πάλι η παράταξη που έδειξε το δρόμο της εθνικής ευθύνης για να μπορέσουμε να γλυτώσουμε από το κακό που παραλίγο να μας βρει στο χείλος του γκρεμού. Η ευρωπαϊκή προοπτική δεν διακινδυνεύει αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε είναι να είμαστε σίγουροι ότι η Ευρώπη έχει τα οφέλη που πρέπει να έχει για τη χώρα μας και ότι εμείς έχουμε τη θέση που μας αξίζει στην Ευρώπη». Δεν παρέλειψε να σημειώσει πως σήμερα η εικόνα της Ελλάδας δεν είναι αυτή που της αρμόζει στην Ευρώπη ενώ ανέφερε: «Όσο βολικός ηγέτης και να είναι ο Τσίπρας για τους Ευρωπαίους αυτό δε σημαίνει ότι έχουν τον σεβασμό απέναντι μας που μας αξίζει σαν Έλληνες. Χρειαζόμαστε φωνές στην Ευρώπη οι οποίες θα φωνάξουν μαχητικά υπέρ των Ελλήνων και της Ελλάδας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις φλόγες τυλίχθηκε μοτοσικλέτα

Στις φλόγες τυλίχθηκε μοτοσικλέτα

Ολιγοήμερη ανάπαυλα για τον Δήμαρχο Ρεθυμνης

Ολιγοήμερη ανάπαυλα για τον Δήμαρχο Ρεθυμνης

Ολιγοήμερες διακοπές πραγματοποιεί ο δήμαρχος Ρεθυμνης Γιώργης Μαρινακης ο οποιος βρίσκεται εκτός Ρεθύμνου με την οικογένεια του....
Νέος κύκλος ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών στο Ρέθυμνο

Νέος κύκλος ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών στο Ρέθυμνο

Συνεχίζονται οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ...
Σύλληψη 46χρονου για όπλα στο Ρέθυμνο

Σύλληψη 46χρονου για όπλα στο Ρέθυμνο

Μοσχαράκι με ρύζι! Μαμαδοφαγάκι με μυστικά!

Μοσχαράκι με ρύζι! Μαμαδοφαγάκι με μυστικά!

Υψηλός δείκτης επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Ρέθυμνο

Υψηλός δείκτης επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Ρέθυμνο

Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική Υπηρεσία- Συστάσεις προς τους πολίτες

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Λευκοθεα, Λευκοθεη Μύρων, Μύρα, Μίρκα Στράτων, Στράτος, Στράτης, Στράτα, Στρατία, Στρατίνα, Στρατούλα