ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η οικογένεια του «Cretan Kings Assist» γιόρτασε με All Star Party

15-05-2019 11:16
Η οικογένεια του «Cretan Kings Assist» γιόρτασε με All Star Party

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Η αυλαία του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, «Cretan Kings Assist», έπεσε την Κυριακή με φαντασμαγορικό τρόπο, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Το 5ο All Star Party σήμανε το τέλος της 5ης σεζόν προσφοράς και εθελοντισμού, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Πλήθος μαθητών και κόσμου συνέρρευσαν στο κλειστό του Ρεθύμνου και έγιναν όλοι τους αρωγοί αυτής της μεγάλης προσπάθειας για την ανάδειξη του εθελοντισμού, του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Τα επίλεκτα 24 παιδιά που συμμετείχαν στις ομάδες Δύση και Ανατολή, από τα 18 συνεργαζόμενα Δημοτικά Σχολεία, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με κέρδος φυσικά τη χαρά της συμμετοχής. Οι μικροί μαθητές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και πήραν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Τσικνάκης, σύμφωνα με την κοινή απόφαση των προπονητών, παραλαμβάνοντας τα δώρα του από το διαδικτυακό κατάστημα Heavenofbrands.com. Παράλληλα, στην ανάπαυλα του αγώνα πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός βολών, όπου αναμετρήθηκαν 17 παιδιά, με τον Γιώργο Μαρίνοβ (1ο Δημοτικό Σχ. Ρεθύμνου) να αναδεικνύεται ευστοχότερος όλων. Από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείψει ο Κερατούκλης ο οποίος ανέλαβε την ψυχαγωγία τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο τεχνικός Διευθυντής του Ρέθυμνο Cretan Kings Γιώργος Κούμουλος.

Μετά το πέρας της αγωνιστικής παράστασης, ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των χορηγών, των σχολείων, των μαθητών και των εθελοντών.

Επίσης, βραβεύτηκε η καλύτερη 5άδα του φετινού «Cretan Kings Assist Basketball», με τους Γιάννη Τσικνάκη, Δήμητρα Θεοδοσουλάκη, Στέλιο Λελεδάκη, Γιώργο Σταγκουράκη και Μύρωνα Ανυφαντάκη να παραλαμβάνουν τα βραβεία. Δύο ξεχωριστά βραβεία που δόθηκαν ήταν εκείνα των πρότυπων σχολείων, τα οποία παρέλαβαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου και το Δημοτικό Σχολείο Πλακιά.

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου σήκωσε την... κούπα του 5ου Cretan Kings Assist Basketball, στην απονομή των ομάδων που συμμετείχαν στο Final – 4, με το 13ο Δημοτικό να καταλαμβάνει τη 2η θέση, το 1ο Δημοτικό Ρεθύμνου την 3η και το 2ο Δημοτικό Ρεθύμνου την 4η θέση.

Ακόμη, βραβεύτηκαν οι δασκάλες των αγγλικών Μαρία Καλούδη, Λίλυ Κρομμύδα, Ρίτα Μητρογώγου και Μαρία Κοτσιφάκη για την προσφορά τους και την άψογη συνεργασία στη δράση «Time out for Enlgish». Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές – αθλητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου παρέδωσαν μία αναμνηστική φωτογραφία στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Κωστή Ζομπανάκη, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Ρεθύμνου τίμησε τον προπονητή της ομάδας τους, Χρήστο Γκογκίτσα.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΕΦ
Η γιορτή μόλις είχε ξεκινήσει, με τη «σκυτάλη» από τη δράση Αθλητισμού να περνάει στη δράση «Little Farmers». Μετά το πέρας του αγωνιστικού μέρους, η γιορτή μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τα παιδιά, τους γονείς και όλο τον φίλαθλο κόσμο να γίνονται ένα. Με την αρωγή της εταιρείας Catering «Γευσήνους» στήθηκε μπουφές, όπου άπαντες απήλαυσαν θεσπέσιες λιχουδιές, οι οποίες μάλιστα περιελάμβαναν λαχανικά που είχαν παράγει οι ίδιοι οι μαθητές στα ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια, στο πλαίσιο της δράσης «Μικροί Αγρότες». Τον ρόλο των σεφ είχαν οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings και εθελοντές, οι οποίοι δε δίστασαν να φορέσουν τις ανάλογες ποδιές, σερβίροντας φαγητό σε μικρούς και μεγάλους.
Στη διοργάνωση το «παρών» έδωσαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λελεδάκης, ο Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Ρεθύμνου Θοδωρής Νίνος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Νίκος Ρεϊζάκης, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Κωνσταντίνος Σπανουδάκης ο Πρόεδρος Κωστής Ζομπανάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος – Ταμίας ΕΣΑΚΕ Μανώλης Κεφαλογιάννης, τα μέλη της Διοίκησης Ηρακλής Μανουκαράκης, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Καλαϊτζάκης.
Επίσης παρόντες ήταν ο Τιβέριος Σονέας (Σύλλογος Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου), μέλη των Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου και Διευθυντές των Σχολείων, οι οποίοι βραβεύτηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS
Η Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη φετινή διοργάνωση του «Cretan Kings Assist», τονίζοντας: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του 5ου All Star Party που προσέφεραν ανιδιοτελώς τη βοήθεια τους, την AEGEAN, το ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών Heavenofbrands.com, τα supermarkets SYN.KA, την εταιρεία catering Γευσήνους και τον μέτοχο Σταύρο Λιαναντωνάκη, τα νερά ΡΟΥΒΑΣ, τη Μανουκαράκης ΑΕ, το Aqua Power Vitamin Water, το Vantaris Hotels, τη Royal Blue Luxury Events, την εταιρεία P Petrocheilos Groups, τις Εκδόσεις Καλαϊτζάκης, την Ελένη Ζεμπίλη, την Ανθοτεχνική Φραγκούλης, τη Ροδούλα Λεμπιδάκη, τη Λαδάκης Farm, το Public, την εταιρεία ήχου «Entasis» και το «Πολύφωνο». Επίσης, τους εθελοντές του Ρέθυμνο Cretan Kings που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την άρτια αυτή διοργάνωση, την εταιρεία ήχου «Πολύφωνο» Μανώλης Βερδινάκης, τον Τιβέριο Σονέα και τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου και το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου “Μελίνα Μερκούρη”».

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 5ου ALL STAR PARTY
MVP
Γιάννης Τσικνάκης (15ο Δημ. Σχ. Ρεθύμνου)
Διαγωνισμός Βολών
Γιώργος Μαρίνοβ (1ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)
Καλύτερη 5άδα
Γιάννης Τσικνάκης (15ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)
Δήμητρα Θεοδοσουλάκη (16ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)
Στέλιος Λελεδάκης (1ο Δημ. Σχ. Ατσιποπούλου)
Γεώργιος Σταγκουράκης (13ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)
Μύρων Ανυφαντάκης (13ο Δημ. Σχ. Ρεθ.)

Τα Σχολεία πρότυπα του 5ου «Cretan Kings Assist Basketball»
2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου
Δημοτικό Σχολείο Πλακιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραυματίστηκε και ο Μπράουν,

Τραυματίστηκε και ο Μπράουν, "πάει" για Χάρις

ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ...
Γιώργος Γαρέζος... η τελευταία προσθήκη

Γιώργος Γαρέζος... η τελευταία προσθήκη

ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ  
Ξεκίνησε το

Ξεκίνησε το "χτίσιμο" του Ρέθυμνο Cretan Kings

ΣΤΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Ο Λαναράς ο εκλεκτός του Ρέθυμνο Cretan Kings

Ο Λαναράς ο εκλεκτός του Ρέθυμνο Cretan Kings

Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΓΚΑΡΝΤ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ TRY OUTS
Βαγγέλης Ζιάγκος... για όλους και για όλα

Βαγγέλης Ζιάγκος... για όλους και για όλα

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Μία αλησμόνητη χρονιά, μία χρονιά μοναδική...

Μία αλησμόνητη χρονιά, μία χρονιά μοναδική...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΡ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή