ΡΕΘΥΜΝΟ

Καμία περίπτωση αλλαγής έδρας η μεταφοράς υπηρεσιών από το Ρέθυμνο

12-01-2019 10:54
Καμία περίπτωση αλλαγής έδρας η μεταφοράς υπηρεσιών από το Ρέθυμνο

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Ο. ΖΩΡΑ ΚΑΙ Γ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Συνάντηση εργασίας με τον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Κρήτης κ. Οδυσσέα Ζώρα πραγματοποίησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης, με στόχο να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα αλλά και οι προοπτικές για την ενίσχυση του Πανεπιστημίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η κυβερνητική πρόταση για το νέο Πανεπιστήμιο στην Κρήτη, το ζήτημα του νέου οργανογράμματος του Π.Κ., η ανάγκη ενίσχυσης του Ιδρύματος σε πόρους, υποδομές και προσωπικό, καθώς και η σχολή Τουρισμού.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Κεφαλογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Με τον κ. Πρύτανη είχαμε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να συνομιλήσουμε εποικοδομητικά για το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν το Πανεπιστήμιο για το οποίο διεκδικούμε σταθερά την ενίσχυση και την ανάπτυξή του μέσα από ξεκάθαρες λύσεις. Έθεσα την πάγια θέση όλων των πολιτών του Ρεθύμνου ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία υποβάθμιση της έδρας του Ιδρύματος ή κάποια μεταφορά διευθύνσεων ή διοικητικών υπηρεσιών και με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μεταβολή στην υφιστάμενη κατάσταση. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτενώς τα επόμενα βήματα για τη σχολή Τουρισμού που παραμένει ο μεγάλος στρατηγικός στόχος για την αναβάθμιση του Ιδρύματος στο Ρέθυμνο με σύγχρονα ακαδημαϊκά αντικείμενα, κάτι το οποίο αποτελεί για μένα προσωπικό στοίχημα. Συζητήσαμε για τα προβλήματα υποστελέχωσης, καθώς και για τα προβλήματα των υποδομών, όπως για παράδειγμα την επέκταση της Βιβλιοθήκης και του νέου κτιρίου για τις διοικητικές υπηρεσίες. Τέλος, ως προς το προωθούμενο νέο Πανεπιστήμιο στην Κρήτη, του ξεκαθάρισα την πλήρη αντίθεσή μουκαι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση για την ενίσχυση του υφιστάμενου ακαδημαϊκού οικοσυστήματος του νησιού αντί να επιχειρείται μια ονομαστική αναβάθμιση κενή περιεχομένου».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρείς φωτιές στο Ρέθυμνο κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

Τρείς φωτιές στο Ρέθυμνο κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

Τρείς φωτιές εκδηλώθηκαν χθες σε περιοχές του Ρεθύμνου κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας....
Σημαντικός στόχος το εθνικό στρατηγικό σχέδιο ενόψει της νέας ΚΑΠ

Σημαντικός στόχος το εθνικό στρατηγικό σχέδιο ενόψει της νέας ΚΑΠ

Τα προβλήματα του αγροτικού τομέα συζητήθηκαν σε εκδήλωση του Γιάννη Κεφαλογιάννη παρουσία του πρώην υπουργού Δημήτρη Μελά...
Η Δική μου

Η Δική μου "Υπέρβαση"

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγάπη Kακλιδάκη μιλάει για την υποψηφιότητα της...
Ίδρυση Τμήματος Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας  στο Δήμο Αγίου Βασίλειου

Ίδρυση Τμήματος Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Δήμο Αγίου Βασίλειου

Υπεγράφη η απόφαση που αφορά στην ίδρυση Τμήματος Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) στο Δήμο Αγίου Βασιλείου...
Ανδρέας Βροντάκης: «Θέλουμε να έχουμε ισχυρή φωνή στην Βουλή»

Ανδρέας Βροντάκης: «Θέλουμε να έχουμε ισχυρή φωνή στην Βουλή»

Με στόχο την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής, την αύξηση των ποσοστών του και την δημιουργία μίας ισχυρής φωνής στην Βουλή, ο υποψήφιος βουλευτής στο Ρέθυμνο,...
Νίκος Μαλλιαρός: «Ανάπτυξη, δημιουργία, σταθερότητα και πολιτική συνεννόηση»

Νίκος Μαλλιαρός: «Ανάπτυξη, δημιουργία, σταθερότητα και πολιτική συνεννόηση»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ»...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μεθόδιος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ