ΡΕΘΥΜΝΟ

Κλειστά παρέμειναν τα σχολεία σήμερα σε Αμάρι, Ανώγεια, Άγιο Βασίλειο και ορεινό Μυλοπόταμο

16-01-2019 10:36
Κλειστά παρέμειναν τα σχολεία σήμερα σε Αμάρι, Ανώγεια, Άγιο Βασίλειο και ορεινό Μυλοπόταμο

Η χθεσινοβραδινή ραγδαία επιδείνωση του καιρού έφερε και αρκετά προβλήματα στο νομό καθώς πέραν των ισχυρών βροχοπτώσεων που παρατηρήθηκαν στην πόλη του Ρεθύμνου, υπήρξαν και χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Σαν αποτέλεσμα η κίνηση στο ορεινό οδικό δίκτυο γίνεται με μεγάλη δυσκολία ενώ και στα ημιορεινά στους επαρχιακούς δρόμους Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου η κίνηση στους δρόμους γίνεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες λόγο του χιονιού. Παράλληλα, ο δρόμος Γερακάρι – Σπηλίου έκλεισε ενώ και στο ανατολικό Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή των Μυριοκεφάλων υπάρχουν προβλήματα από την ισχυρή χιονόπτωση. Ίδια είναι η εικόνα και στον ορεινό Μυλοπόταμο, καθώς υπήρξε έντονη χιονόπτωση στην περιοχή των Ανωγείων και στα ορεινά χωριά από το βράδυ της Τρίτης έως και τα ξημερώματα της Τετάρτης. Με βάση τα παραπάνω καιρικά δεδομένα και τα προβλήματα που έφερε η κακοκαιρία αποφασίστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όλα τα σχολεία στο νομό να παραμείνουν κλειστά πλην του Μητροπολιτικού δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος Λάζαρος, Λάζος