ΡΕΘΥΜΝΟ

«Κοινή πορεία στο μέλλον» για τον Γιάννη Ταταράκη

13-11-2018 21:33
«Κοινή πορεία στο μέλλον» για τον Γιάννη Ταταράκη

ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

Μια σημαντική εκδήλωση τόσο σε μαζικότητα όσο και σε πολυσυλλεκτικότητα των παρευρισκόμενων πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσίαση των βασικών αρχών του συνδυασμού «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»  και των  υποψηφίων του από τον Δήμαρχο Γιάννη Ταταράκη. Τέσσερα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και ΑΝΕΛ) μαζί με πλήθος κόσμου και τοπικών φορέων εξέφρασαν την υποστήριξη τους πιστώνοντας στον Δήμαρχο «μια προσωπική, κοινωνική και πολιτική νίκη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους, μεταξύ των οποίων και ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος πήρε το λόγο μετά την ομιλία του νυν και υποψηφίου δημάρχου. Αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια για το όραμα και το πάθος του κ. Ταταράκη, για την προσφορά, την εργατικότητα και την μεθοδικότητα του, ενώ έκανε ιδιαίτερη  αναφορά στην αποφασιστικότητα και την  έντονη διεκδικητικότητα του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα ο περιφερειακός σύμβουλος, Νίκος Κακογιαννάκης, ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός, οι αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου, Γιώργος Σκορδίλης και Δημήτρης Λελεδάκης, ο αντιδήμαρχος Σφακίων, Πέτρος Σοφούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Βασίλης Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χαμαλευρίου, Δημήτρης Σερλής, ο πρόεδρος της ΤΚ Άδελε, Αντώνης Βαρούχας.

Ακόμα, παρόντες ήταν εκπρόσωποι κομμάτων, όπως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Μανώλης Φουρφουλάκης, καθώς και οι κ.κ. Μανώλης Αυγενάκης και Γιώργος Βλαστός από τον ΣΥΡΙΖΑ και Ηλίας Τσικόγιας από τους ΑΝΕΛ.

 

«Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ»

Ο κ. Ταταράκης στην ομιλία του τόνισε ότι “χάρη στην καλή συνεργασία, κοινή προσπάθεια, έχει παραχθεί σημαντικό έργο προς όφελος της κοινωνίας, του τόπου ,που αναγνωρίζεται και θα συνεχίσουμε το έργο μας και την νέα περίοδο στηριζόμενοι στο τρίπτυχο: Ενότητα, συνεργασία-δουλειά, Ανάπτυξη”. Για την νέα περίοδο-πρόσθεσε- «είμαστε ακόμα περισσότερο ενωμένοι και δυνατοί καθώς ποτέ άλλοτε δεν είχαμε στον συνδυασμό μας, όπως τώρα, τόσους πολλούς υποψήφιους από τόσους πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, σε ένα ενωτικό-υπερκομματικό ψηφοδέλτιο».

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στο έργο που έχει γίνει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη για την έμπρακτη -όπως είπε -στήριξη του, ενώ επίσης έκανε αναφορά ευχαριστώντας την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιανή, και τον παριστάμενο Περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Κακογιαννάκη για το συνεχές ενδιαφέρον του.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων, τόνισε ο κ. Ταταράκης:

«Απόψε λοιπόν ο Δήμος Αγίου Βασιλείου αλλάζει σελίδα και αντικρίζει το μέλλον με μια νέα φιλοσοφία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Χαρακτήρισα ιστορική αυτή την μέρα αφού ποτέ ξανά δεν συναντήθηκαν τόσοι πολλοί ενεργοί πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το να δώσει λύση στα καθημερινά του προβλήματα του Δημότη, να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του δίδοντας παράλληλα μια νέα προοπτική ανάπτυξης.

Αυτό άλλωστε είναι και το επίκεντρο της δημοκρατικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των Δήμων. Για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού και μόνο δημιουργήθηκε ο υπερκομματικός συνδυασμός μας.

Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τα πολιτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Κίνημα Αλλαγής και τους ΑΝΕΛ που μας εξέφρασαν την υποστήριξη τους με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια, για το καθαρό προγραμματικό μας λόγο άλλα και την αποτελεσματικότητα μας.

…Βάλαμε ένα στοίχημα, να καταφέρουμε να φέρουμε το Δήμο μας στη θέση που του αξίζει. Δουλέψαμε και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Φυσικά κάναμε και λάθη αφού αυτό είναι το τίμημα της άσκησης διοίκησης όμως κάναμε την αυτοκριτική μας. Ενδεχομένως να κάνουμε ξανά, όμως έχουμε την πολιτική γενναιότητα να τα διορθώσουμε και να μην επιμένουμε σε αδιέξοδα.

Πριν από 1,5 χρόνο είχα επιλέξει σε νεκρό πολιτικό χρόνο να κάνω ένα δημόσιο απολογισμό έργων και δράσεων, όχι υπό την πίεση προεκλογικού αγώνα αλλά με σκοπό την ουσιαστική αποτίμηση. ο Δημόσιος Απολογισμός αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του νέου ήθους και του νέου ύφους εξουσίας με το οποίο ασκούμε τα καθήκοντα μας.

Ο κατάλογος όμως των έργων και δράσεων είναι πλέον πολύ μακρύς και δεν θέλω να καταχραστώ την υπομονή σας για αυτό θα αναφερθώ σε τομείς δράσεις οι οποίοι ήταν και οι βασικές προτεραιότητες όπως τις είχαμε καταθέσει και προεκλογικά στο δημόσιο διάλογο.

Αυτές είναι η χρηστή οικονομική διαχείριση, η αποτελεσματική Διοίκηση και αντιμετώπιση καθημερινότητας, η άσκηση ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής, η στήριξη του Τουρισμού, του Πρωτογενή τομέα και συνολικά  Επιχειρηματικότητας. Ακόμα η αναβάθμιση της εικόνας του δήμου με την αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων μέσα από το πρόγραμμα Τεχνικών έργων.

Συνολικά λοιπόν έχουμε δημοπρατήσει ή είναι προς δημοπράτηση έργα ύψους 25,5 εκ ευρώ σε μόλις 4 χρόνια ενώ αναμένουμε εγκρίσεις για άλλα 5,5 εκ ευρώ

Τα  έργα  επιμερίζονται ως εξής:

 1. Ύδρευση- Άρδευση συνολικού ύψους 6,25 εκ
 2. Αποχέτευση-Διαχείριση λυμάτων-Βιολογικοί καθαρισμοί 2,4 εκ
 3. Οδοποιία 12 εκ
 4. Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων 2 εκ
 5. Αθλητικές εγκαταστάσεις 460.000
 6. Κτιριακές παρεμβάσεις 1.560.000
 7. Εκπόνηση μελέτων 159.000
 8. Ηλεκτροφωτισμοί 300.000
 9. Προμήθειες 340.000

Συγκεκριμένα από Υπουργεία Εσωτερικών, Υποδομών και Οικονομίας και Ανάπτυξης έχουμε λάβει χρηματοδοτήσεις ύψους 16εκ και από την Περιφέρεια Κρήτης 9,5.

Θα ήθελα με την ευκαιρία που δίνεται να ευχαριστήσω τόσο την σημερινή Κυβέρνηση όσο και την προηγούμενη. Τον Υπουργό Υγείας κ Ανδρέα Ξανθό, τον πρ. Υπουργό Εσωτερικών και νυν Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, τον πρ Υπουργό Μανώλη Όθωνα και τον Βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη για την συμβολή τους και την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα μας.

Και βέβαια να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη έναν διορατικό και έμπειρο αυτοδιοικητικό, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαίρη Λιονή και τον Περιφερειακό Σύμβουλο και συντοπίτη μας κ Νίκο Κακογιαννάκη για το ουσιαστικό ενδιαφέρον, την έμπρακτη στήριξη του Δήμου μας με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα μακριά από μικροκομματικές αντιλήψεις. Άλλωστε τα προαναφερθέντα ποσά το αποδεικνύουν. Σε αγαστή συνεργασία ιεραρχήσαμε τις ανάγκες του τόπου προκειμένου η ίδια η Περιφέρεια να εκτελέσει έργα ζωτικής σημασίας για την περιοχή όπως ο Βιολογικός Πλακία προϋπολογισμού 13 εκ και ο Αγιοβασιλιώτικος Δρόμος τμήμα Αρμένοι-Παλέ αρχικού προϋπολογισμού 17 εκ.

Ο κατάλογος των έργων όμως δεν σταματά εδώ. Από πόρους του Δήμου καθημερινά υλοποιούνται έργα σε όλους του οικισμούς με σκοπό να επιλύουν καθημερινά προβλήματα αλλά και να αναβαθμίζουν την εικόνα των χωριών μας, έργα που είναι αδύνατον να απαριθμήσω λόγο χρόνου. Ενδεικτικά θα σας αναφέρω ότι σύμφωνα με τα στοιχεία μας έχουν κατασκευαστεί 20.650 μέτρα δικτύων ύδρευσης, 8.200 μέτρα δικτύων άρδευσης,  1.650 μέτρα αποχέτευσης,  2000 μέτρα σιδεροκατασκευών καθώς και λιθοδομές, χρωματισμοί, εξωραϊσμοί, συντηρήσεις σχολείων και πολλά άλλα.

Παράλληλα υλοποιούμε δεκάδες μελέτες όπως υπαγορεύει το επιχειρησιακό μας σχέδιο προκειμένου να τις υποβάλουμε για χρηματοδότηση

Με τολμηρές πολιτικές αποφάσεις, με εξωστρέφεια, με προτάσεις, με στρατηγικό σχεδιασμό, με μελέτες, με υποδειγματική συνεργασία με την κεντρική εξουσία , με αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, με ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν την καθημερινότητα  του δημότη, άμεσες και  αποτελεσματικές παράξαμε ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Δήμου μας και  πλούσιο δημοτικό έργο για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι.

Με αυτή την πλούσια παρακαταθήκη καλούμε την τοπική κοινωνία του Δήμου Αγίου Βασιλείου να ανανεώσει την στήριξη της στην αυτοδιοικητική μας κίνηση.

 

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Σε αυτή την νέα μας προσπάθεια  προτάσσουμε, το πάθος και το όραμα για τον τόπο μας, την αγάπη για την αυτοδιοίκηση αλλά και τις βασικές αρχές του συνδυασμού μας που είναι:

 1. Χρηστή οικονομική διαχείριση, αξιοκρατία και διαφάνεια παντού.
 2. Ενεργοποίηση και αξιοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας
 3. Αποτελεσματική αντιμετώπιση καθημερινότητας του δημότη και βελτίωση της ποιότητας ζωής του.
 4. Κοινωνική ευαισθησία και στήριξη με κάθε μέσο των ευπαθών ομάδων με την ενίσχυση δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών και της κοινωνικής μέριμνας.
 5. Προτάσσοντας την ανάπτυξη, την πρόοδο, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά απέναντι σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού, όπως τα φαινόμενα ρατσισμού, ξενοφοβίας ή ομοφοβίας και προασπιζόμαστε τα δικαιώματα κάθε δημότη.
 6. Ενίσχυση της λαϊκής συμμετοχής με την ενεργοποίηση των τοπικών συνελεύσεων για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και την λογοδοσία στις λαϊκές συγκεντρώσεις.
 7. Υποβολή ενός νέου αναπτυξιακού σχεδίου για το 2019-2023 βασισμένο στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τις αρμοδιότητες που μας δίνει ο νέος νόμος της Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ»
 8. Ισόρροπη ανάπτυξη για όλους τους οικισμούς με στόχο τη συγκράτηση και επιστροφή των νέων κυρίως στην περιοχή
 9. Αναζήτηση εναλλακτικών πόρων χρηματοδότησης έργων και δράσεων του Δήμου (ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, Τομεακά Προγράμματα Υπουργείων) με σκοπό την υλοποίηση έργων μεγάλης και μικρής κλίμακας με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, στα πλαίσια της αειφόρου ανάπτυξης και της αλληλέγγυας οικονομίας για την μείωση της ανεργίας.
 10. Στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση όλων των πυλώνων της τοπικής οικονομίας: αγροτική παραγωγή – τουρισμός – επιχειρηματικότητα - παροχή υπηρεσιών

Βασικοί άξονες του σχεδιασμού μας θα είναι η ανακατεύθυνση της τοπικής μας οικονομίας, η εξειδικευμένη κοινωνική πολιτική και η αλληλεγγύη απέναντι στους συνανθρώπους μας, η αύξηση της απασχόληση και η ενίσχυση της εκπαίδευσης.

Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τις παραγωγικές μας δυνάμεις στους τομείς της Γεωργίας και να αναζητήσουμε τρόπους ανάδειξης των τοπικών μας προϊόντων. Να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων

Να εφαρμόσουμε ένα μακρόπνοο σχέδιο ανάπτυξης που θα προστατεύει και θα αξιοποιεί το πλούσιο ιστορικό και πολιτιστικό απόθεμά μας και τον φυσικό μας πλούτο, χωρίς να αντιμάχεται την καλαισθησία και την ποιότητα ζωής μας προς όφελος εφήμερου κέρδους και άναρχης ανάπτυξης.

Ως υποψήφιος Δήμαρχος μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους στο ψηφοδέλτιό μας, σας καλώ να συμπορευτούμε σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας δυναμικά και ενεργά στην πρωτοβουλία ενότητας ευθύνης και δημιουργίας.

Αυτός ο τόπος με τους ανθρώπους του, με το φιλότιμο και την ειλικρίνεια τους, με την εργατικότητα και τον καθημερινό τους μόχθο, είναι για εμένα όλη η ζωή μου. Κι αυτό με κάνει ακόμα πιο περήφανο.

Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την επιλογή σας να με στηρίξετε σε αυτήν την προσπάθεια.

Θα συνεχίσω να μην είμαι Δήμαρχος των λίγων και των εκλεκτών αλλά Δήμαρχος όλων, ανεξαρτήτως που βρίσκονταν χθες ή που θα βρεθούν αύριο. Θα συνεχίσω αποφασιστικά μαζί με όλους εσάς, να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο. Να κάνουμε βήματα μπροστά και να οικοδομήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, πρότυπο, σύγχρονο, ευρωπαϊκό και καινοτόμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων μας.

Βαθιά πιστεύω, πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών και προβολής. Είναι χώρος σκληρής δουλειάς, αδιάκοπης προσπάθειας και πάνω από όλα προσφοράς. Προσφοράς στον συνάνθρωπο, προσφοράς στον τόπο που αγαπάς.

Πιστεύω σταθερά και αταλάντευτα στους δημοκρατικούς θεσμούς, στις συλλογικές διαδικασίες, στην δημόσια λογοδοσία, στις ίσες ευκαιρίες, στην κοινωνική αλληλεγγύη, στον σεβασμό προς τον δημότη ως πρόσωπο, στην αλλαγή νοοτροπίας στο δημόσιο βίο.

Πιστεύω στην νέα γενιά και ζητώ την ενεργό συμμετοχή της νεολαίας μας και καλώ τους νέους ανθρώπους να καταθέσουν ιδέες και απόψεις, να βγουν στο προσκήνιο και να διεκδικήσουν μαζί μας τον ρόλο τους στη διαμόρφωση του σήμερα και του αύριο.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για το έργο μας. Όμως είμαι ακόμα πιο πολύ υπερήφανος για αυτή την πλατιά κοινωνική και πολιτική συμμαχία που θεμελιώθηκε αυτά τα χρόνια μέσα από τις καθημερινές μάχες.

Θεωρώ ότι αυτή η ευρεία κοινωνική συναίνεση που φαίνεται και από τις αποψινές παρουσίες είναι  το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της δικής μας Δημοτικής Αρχής. Είναι, αν θέλετε, η πιο μεγάλη παρακαταθήκη μου».

ΣΤ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ : ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ

Στην συνεργασία όλων για την ενίσχυση της ενδοχώρας της Κρήτης με έργα υποδομής και ανάπτυξης, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ζωή στην ύπαιθρο και να μην σβήσει κανένα χωριό, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στην εκδήλωση. Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του τόνισε την καλή συνεργασία Περιφέρειας με την Αυτοδιοίκηση, τους φορείς, επισημαίνοντας παράλληλα τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής Αγ. Βασίλειου αλλά και γενικότερα της ενδοχώρας της Κρήτης και την προετοιμασία-προώθηση μελετών, και υλοποίηση σειράς έργων, ενώ επίσης έκρινε αναγκαίο να υπάρξει σε κάθε περιοχή ένα μικρό ολοκληρωμένο τοπικό σχέδιο. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιάννη Ταταράκη για την καλή, γόνιμη συνεργασία που έχουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην προώθηση των έργων υποδομής και ανάπτυξης. Παράλληλα ευχήθηκε στον Δήμαρχο και στους συνεργάτες του καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους επικροτώντας παράλληλα το ενωτικό πνεύμα που υπάρχει στην περιοχή για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην διάρκεια των ευχαριστήριων του Δημάρχου Γιάννη Ταταράκη προς τον Περιφερειάρχη για την στήριξη στο έργο του Δήμου, έκανε παράλληλα δημόσια ανακοίνωση στήριξης στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές στο πρόσωπο του κ Αρναουτάκη. «Σας Διαβεβαιώνουμε κε Περιφερειάρχη ότι στην «ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ» που αναγγείλατε εμείς θα είμαστε βασικοί παίχτες” είπε  χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγ Βασίλειου Γιάννης Ταταράκης.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

 Δ.Ε. ΛΑΜΠΗΣ

 1. ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ:  Τ.Κ. ΜΟΥΡΝΕ, Απόφοιτος Ενιαίου λυκείου και Τεχνικού λυκείου με κατεύθυνση οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων. Εργάζεται ως βοηθός φαρμακοποιού. Έχει διατελέσει για 7 χρόνια Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρνέ.

  ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΤΕΛΗ: T.K. ΚΕΡΑΜΕ, Απόφοιτος Ι.Ε.Κ Λογιστικής. Έχει απασχοληθεί για 4 χρόνια σε λογιστικό γραφείο, επίσης ως ξενοδοχοϋπάλληλος και ως συμβασιούχος στο Υπουργείο Πολιτισμού. Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμέ.

  ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τ.Κ. ΜΙΞΟΡΡΟΥΜΑ, Απόφοιτος ιδιωτικής σχολής ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος (Alpha Bank), Ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιξορρούματος.

  ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Τ.Κ. ΑΚΟΥΜΙΑ, Είναι αγρότης-κτηνοτρόφος.  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίου Βασιλείου από το 2014 μέχρι σήμερα, ενώ έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος.

  ΚΑΒΑΛΑΡΑΚΗ-ΣΚΟΡΔΑΛΟΥ ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τ.Κ. ΣΠΗΛΙ, Απόφοιτος Βοηθός Μικροβιολόγου, Έχει εργαστεί στο Ιπποκράτειο Ιατρικό Κέντρο Ηρακλείου και σήμερα δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης.

  ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: T.K. ΚΑΡΙΝΕΣ, Συνταξιούχος ΙΚΑ(οδηγός). Έχει διατελέσει Πρόεδρος Οδηγών Ταξί, καθώς και Κοινοτικός Σύμβουλος Καρινών.

  ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Τ.Κ. ΑΚΟΥΜΙΑ, Εργάζεται ως χειριστής μηχανημάτων. Από το 2007 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος.

  ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΜΙΧΑΗΛ: T.K. ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ, Απόφοιτος σχολής Τεχνικών Δικτύων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Ασχολείται με τον τουριστικό τομέα στα Σακτούρια (επιπλωμένες κατοικίες).

  ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΗΛΙΑ: Τ.Κ. ΜΕΛΑΜΠΕΣ, Συνταξιούχος Δημοτικός υπάλληλος, Έχει διατελέσει Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαρχίας Αγίου Βασιλείου, Πρόεδρος Συλλόγου Μελαμπιανών, Αντιπρόεδρος Παγκρήτιας Ένωσης Αττικής, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Χειριστών μηχανημάτων τεχνικών έργων.

  ΠΕΛΑΝΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: T.K ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ,  Εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα. Σε τοπικό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια μέλος του Δ/Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Κρύας Βρύσης, Μέλος Δ/Σ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κρύας Βρύσης, Ιδρυτικό μέλος και μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Φραγκόσυκου. Σε Παγκρήτιο επίπεδο καταστατικό μέλος και η πρώτη Γενική Γραμματέας της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων και καταστατικό μέλος και Αντιπρόεδρος του προσωρινού Δ/Σ του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας.

  ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ: T.K ΛΑΜΠΗΝΗ, Εργάζεται ως χειριστής μηχανημάτων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Κοινότητας Λαμπηνής από το 1986-1998. Από το 1998 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος.

  ΣΧΟΙΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ: T.K ΚΑΡΙΝΕΣ: Εργάζεται στην ΑΣΕΑΡ. Είναι Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Δημοτικής Οργάνωσης Δήμου Αγίου Βασιλείου του ΚΙΝΑΛ.

  ΤΣΙΓΔΙΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: T.K ΚΙΣΣΟΣ, Απόφοιτος Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στον Ελληνικό Πολιτισμό. Απασχολείται ως καθηγήτρια ειδικής αγωγής. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Κισσού από το  2010-2014.

  ΤΣΙΡΙΝΔΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ: T.K. ΣΠΗΛΙ, Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης. Δημοτικός σύμβουλος για 8 χρόνια, Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Σπηλίου, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για 2,5 χρόνια και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σπηλίου (νυν Αντιπρόεδρος).

  ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Τ.Κ. ΜΕΛΑΜΠΕΣ, Απόφοιτος  Πανεπιστημίου Κρήτης τμήμα Φυσικής - Ηλεκτρονική-Υπολογιστές.
  Είναι Προϊστάμενος – επιμορφωτής ΚΕΕ Ρεθύμνου, και εργάζεται ως καθηγητής 2ουΛυκείου Ρεθύμνου. Είναι Πρόεδρος νεολαίας και Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάμπων, έχει διατελλέσει -Αντιδήμαρχος επί Δήμου Λάμπης και  Αγίου Βασιλείου. Σήμερα είναι- Υπεύθυνος Παιδείας-Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών  και Προέδρος ΔΣ Δήμου Αγίου Βασιλείου

   

  ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Τ.Κ. ΣΑΚΤΟΥΡΙΑ, Εργάζεται ως υπάλληλος στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου. Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σακτουρίων.

   

  Δ.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑ

  LAWLESS AINE-ELIZABETH συζ. ΓΑΒΑΛΑ του DESMOND: Τ.Κ. ΜΥΡΘΙΟΣ, Έχει τελειώσει την Ανώτατη Σχολή Γραμματέων του Δουβλίνου. Διαμένει μόνιμα στην Κρήτη από το 1987 και έχει 2 παιδιά. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον Πλακιά.

  ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ: T.K. ΚΟΞΑΡΕ, Είναι αγρότης-κτηνοτρόφος. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος τοπικής κοινότητας Κοξαρέ, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος κοινότητας Κοξαρέ από το 1998-2006, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2007-2010. Από το 2014 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ τον τελευταίο χρόνο διατελεί ως αντιδήμαρχος.

  ΒΑΡΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: T.K. ΜΥΡΘΙΟΣ, Απόφοιτος τμήματος Λογιστικής. Εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πλακιά, ενώ είναι Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Πλακιά μέχρι σήμερα και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Αγίου Βασιλείου.

  ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΙΩΣΗΦ του ΜΑΡΚΟΥ: Τ.Κ. ΣΕΛΛΙΑ, Απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου – Τμήματος Πολιτικός Επιστημών και Ιστορίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Marketing. Είναι Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Φοίνικα Σελλίων, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγίου Βασιλείου, και Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 έως σήμερα. Διετέλεσε Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου στον τ. Δήμο Φοίνικα και στον Δήμο Αγίου Βασιλείου.

  ΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ: T.K. ΣΕΛΛΙΑ, Είναι αγρότης-κτηνοτρόφος, ενώ δραστηριοποιείται και στον τουριστικό τομέα (ενοικιαζόμενα δωμάτια). Έχει διατελέσει μέλος αλλά και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σελλίων.

  ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ: T.K. ΛΕΥΚΟΓΕΙΑ, Δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα (ιδιοκτήτης ξενοδοχείου), καθώς και στον αγροτικό. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 έως σήμερα και έχει θητεύσει και ως Αντιδήμαρχος.

  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: T.K ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Συνταξιούχος Αστυνομικός υπάλληλος. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αϊ Γιάννη, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Βασιλείου και Αντιδήμαρχος.

  ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ: T.K. ΡΟΔΑΚΙΝΟ,  Εργάστηκε στις Επιχειρήσεις του Ομίλου Βαρδινογιάννη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνταξιοδοτήθηκε από την Ε.Α.Σ. Ρεθύμνης. Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2006-2010. Από το 2010 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Βασιλείου, ενώ έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος.

  ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Τ.Κ. ΑΓΚΟΥΣΕΛΙΑΝΑ, Απόφοιτος τεχνικής σχολής ηλεκτρολόγων αυτοκινήτων. Έχει εργαστεί στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο Αθηνών-Πειραιώς  και τα τελευταία 7 χρόνια στο Υπουργείο Πολιτισμού. Έχει συνδικαλιστική παρουσία στον ΗΣΑΠ και στο Σωματείο φυλάκων αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, ενώ είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκουσελιανών και στον Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνης «Δότες Ζωής».

  ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ: T.Κ. ΑΣΩΜΑΤΟΣ, Απόφοιτος Λυκείου. Εργάζεται στον τουριστικό τομέα.

  ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ: T.K ΛΕΥΚΟΓΕΙΑ, Απόφοιτος Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης. Απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα με φροντιστηριακά μαθήματα. Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Δημοτικής Οργάνωσης Δήμου Αγίου Βασιλείου του ΚΙΝΑΛ.     

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχαν κάνει τις κλοπές...επαγγελμα

Είχαν κάνει τις κλοπές...επαγγελμα

Σύλληψη δυο ατόμων 18 και 26 ετών στο Ρέθυμνο
Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου: Η φύση «οδηγός» για την προαγωγή της υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος

Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου: Η φύση «οδηγός» για την προαγωγή της υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος

ΠΛΗΘΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΥΓΙΗ ΠΡΟΤΥΠΑ
Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν και ενώνουν την κοινωνία για καλό σκοπό!

Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν και ενώνουν την κοινωνία για καλό σκοπό!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
Από τη Δευτέρα θα απομακρύνονται τα υλικά εκσκαφής στην Αγία Ειρήνη

Από τη Δευτέρα θα απομακρύνονται τα υλικά εκσκαφής στην Αγία Ειρήνη

Άμεση ήταν η απάντηση από την Π.Ε. Ρεθύμνου για το έργο στην Αγία Ειρήνη, για το οποίο υπάρχουν διαμαρτυρίες από κατοίκους ότι εκτελείται με αργούς ρυθμούς....
Ηλεκτροκίνητα πατίνια: ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα μόδα

Ηλεκτροκίνητα πατίνια: ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα μόδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ
Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου που έσωσαν πολίτες από τις πλημμύρες

Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου που έσωσαν πολίτες από τις πλημμύρες

Τους αστυνομικούς που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση έσωσαν πολίτες από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου στην Κρήτη, βράβευσε χθες ο Γενικός...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Βαρθολομαίος, Μπαρθόλομιου Τιτος, Τιτης, Τιτα, Τιτη