ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ματθαίος Ιγγλεζάκης : Ένας αστυνομικός με κουλτούρα ...

03-12-2018 23:09
Ματθαίος Ιγγλεζάκης : Ένας αστυνομικός με κουλτούρα ...

Ο Ματθαίος Ιγγλεζάκης είναι Αστυνομικός, φέρει το βαθμό του Υπαστυνόμου Α΄ και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Τον ελεύθερο του χρόνου ασχολείται με την αγάπη του, τη ζωγραφική.

Το ερχόμενο Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο wine bar La Βodega στο Παλιό Λιμάνι στα Χανιά (έναρξη και για τις 2 ημέρες η 11:00΄ ώρα) θα πραγματοποιηθεί Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “31” όπου θα παρουσιαστούν 31 έργα τέχνης του ταλαντούχου συναδέλφου μας που έχουν ως κύριο θέμα καθημερινά αντικείμενα και πρόσωπα από το παρόν και το παρελθόν όπως αποτυπώθηκαν από τον ίδιο σε μία προσπάθεια επικοινωνίας μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης προσκαλεί οποιονδήποτε επιθυμεί να απολαύσει τα έργα αυτά στο χώρο της Έκθεσης και παράλληλα συγχαίρει το μέλος μας Ματθαίο Ιγγλεζάκη για την ενασχόλησή του αυτή που προάγει την πνευματική του καλλιέργεια και την υλική του πρόοδο. Άλλωστε είναι σε όλους γνωστό ότι αισθητική έκφραση κάθε πολιτισμού, κάθε εποχής είναι και η τέχνη της ζωγραφικής, επειδή κάθε έργο τέχνης, κάθε μεγάλη δημιουργία αποτελούν μία σύνθεση όλων των στοιχείων του πολιτισμού μας.


Ενδεικτικά μερικά από τα έργα του Ιγγλεζάκη …


Βοσκοπούλα - Shepherdess. Λάδι σε καμβά. Oil on canvas

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή