ΚΡΗΤΗ

Με καταθέσεις αστυνομικών και ένταση από κατηγορούμενο συνεχίστηκε η δίκη

11-01-2019 10:08
Με καταθέσεις αστυνομικών και ένταση από κατηγορούμενο συνεχίστηκε η δίκη

ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ


Με καταθέσεις αστυνομικών συνεχίστηκε χθες, μετά από διακοπή περίπου 10 ημερών, η δίκη για την υπόθεση απαγωγής του ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στο Ηράκλειο. Η δίκη διακόπηκε στις 12.30 το μεσημέρι και θα συνεχιστεί σήμερα με τις καταθέσεις δύο ακόμα αστυνομικών, ενώ θα ακολουθήσουν τα αναγνωστέα έγγραφα και οι μάρτυρες υπεράσπισης.
Δεν έλειψε ούτε χθες η ένταση στη δικαστική αίθουσα, όταν και πάλι ο 46χρονος κατηγορούμενος επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο που αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση για δεύτερη φορά, όπως και πριν από μέρες, εκνευρίστηκε με την κατάθεση αστυνομικού της Ομάδας Ειδικών Αποστολών που προχώρησε σε έρευνες στην πολύκροτη υπόθεση, και άρχισε να φωνάζει και με βαριές εκφράσεις επιτέθηκε στον αστυνομικό.
«Είσαι ψεύτης, είσαι τρισάθλιος. Ορκίσου στα παιδιά σου… Εκτός αν είσαι στείρος όπως και στο μυαλό», είπε, μεταξύ άλλων, εξοργισμένος προκαλώντας την έντονη αντίδραση της έδρας που του ζήτησε να ηρεμήσει και να μην παρεμβαίνει στην διαδικασία και ακολούθησε η διακοπή. Ο κατηγορούμενος επανέλαβε προς το δικαστήριο πως «είναι 14 μήνες άδικα μέσα στην φυλακή», αρνούμενος για μία ακόμα φορά πως δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση.
Ο αστυνομικός κατέθεσε νωρίτερα ότι στη διάρκεια των ερευνών – πριν την απελευθέρωση Λεμπιδάκη- και όταν πήγαν στο χώρο του 45χρονου, εκείνος ήταν εριστικός και αντιδραστικός. Έτσι, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση της αναγκαίας βίας, όπως είπε χαρακτηριστικά, και τον χτύπησαν ελαφρά.
Συνολικά, κατέθεσαν πέντε αστυνομικοί, που αναφέρθηκαν στις έρευνες που έγιναν στην περιοχή των Σφακίων, αλλά και στην ημέρα της απελευθέρωσης του ηρακλειώτη επιχειρηματία και στις έρευνες που έγιναν για την σύλληψη των κατηγορουμένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δρόσος Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ