ΚΡΗΤΗ

Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης συναντήθηκε ο Αλ. Μαρκογιαννάκης

22-04-2019 15:55
Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης συναντήθηκε ο Αλ. Μαρκογιαννάκης

Στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας με τους φορείς και τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης– συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού του «Η Κρήτη Μπροστά» – επισκέφτηκε σήμερα τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέα Ζώρα.

Στη συνάντηση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξέφρασε για άλλη μια φορά τη στήριξη του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπως και σε όλα τα Εκπαιδευτικά και Ερευνητικά Ιδρύματα του νησιού για το έργο που παράγουν προς όφελος των φοιτητών, της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα έργα υποδομής, όπως στην επέκταση της φοιτητικής εστίας αλλά και στην αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων που κάηκαν το περασμένο φθινόπωρο. Κυρίως δε αναφέρθηκαν στην αξιοποίηση των ερευνητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού εν γένει από την Περιφέρεια σε θέματα επιμόρφωσης των πολιτών και σε θέματα που διασυνδέουν την παραγωγή, την επιχειρηματικότητα και την έρευνα.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μεταξύ άλλων επισήμανε: «Έχω τονίσει πολλές φορές ότι η Περιφέρεια Κρήτης οφείλει να στηρίζει την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση στο νησί και να συντελεί στην ενίσχυσή της προς όφελος των φοιτητών και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.  Πρέπει να συνδράμουμε στην εξωστρέφεια των προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου και δη των ξενόγλωσσων τμημάτων του προκειμένου να εξασφαλίσει μια ανταγωνιστική θέση στον νέο χάρτη των ΑΕΙ που διαγράφεται στην Ευρώπη. Υπάρχουν ακόμη πολλοί τρόποι να αξιοποιήσει κανείς το εξαιρετικό επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχει στο νησί μας, αρκεί να υπάρχει πρωτοβουλία και θέληση. Πρότεινα τη δημιουργία ενός Κέντρου Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας» στα πρότυπα του επιχειρηματικού πάρκου της Βαρκελώνης, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης με στόχο την εξωστρεφή στήριξη των επιχειρήσεων και την υποστήριξη δράσεων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας».

Γνώμες

Δέσποινα Μαυράκη - Μαύρου
Πολιτισμική ταυτότητα… επενδύουμε σ’ αυτήν;
Μαριάννα Καμπουρούδη
Γιατί πατάνε τα όνειρά μας;
Μανόλης Πενθερουδάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Θοδωρής Δουλουμπέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής – ακούστε τη φωνή της νέας γενιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη Μαρκιανή, Μαρκιάνα Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα