ΡΕΘΥΜΝΟ

Μία σημαντική διάκριση για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

14-09-2018 10:50
Μία σημαντική διάκριση για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Τη χρυσή διάκριση (Gold), για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας του Νοσοκομείου ως αποτέλεσμα της χρηστής διαχείρισης και την εξαιρετική επίδοση που ξεχώρισαν και αναγνωρίστηκαν από ειδικούς της υγείας, έλαβε το Γ.Ν. Ρεθύμνου στα Healthcare Business Awards 2018.

Το βραβείο παρέλαβε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του με ανάρτηση στο facebook. «Η τιμητική διάκριση αυτή αφορά στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ανάπτυξης ιατρικών υπηρεσιών, στη βελτίωση κάλυψης υγειονομικών αναγκών των πολιτών, στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας του Οργανισμού, στην ενίσχυση της απασχόλησης και γενικότερα στη θετική πορεία υλοποίησης στρατηγικού σχεδιασμού του Νοσοκομείου.

Μπράβο, σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αφοσίωση και εργατικότητά του! Ευχαριστούμε την 7η ΥΠΕ και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την υποστήριξη και συμπαράστασή τους», σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη & responsive ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Συνδρομητική υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με ποικιλία themes - templates & τεχνική υποστήριξη.

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα sunspices.gr

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικά, συνταγές, μείγματα, αρωματικά φυτά, είδη ζαχαροπλαστικής, τροφές πουλιών & αφεψήματα.

Your Cretan Local

Explore Crete like a local! Private tours & excursions in Crete. Activities in Rethymno, Chania, Heraklion & Lasithi, Crete. Custom & private tours & VIP services.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Πλάτων, Πλάτωνας, Πλατωνία, Πλατώνα