ΡΕΘΥΜΝΟ

Μήνυμα ζωής με ένα βίντεο με playmobil από τους Δότες Ζωής για τα τροχαία και την αιμοδοσία (ΒΙΝΤΕΟ)

17-06-2019 18:26
Μήνυμα ζωής με ένα βίντεο με playmobil από τους Δότες Ζωής για τα τροχαία και την αιμοδοσία (ΒΙΝΤΕΟ)

"Το αίμα ενώνει ψυχές"

Με έναν ξεχωριστό τρόπο στέλνουν το μήνυμα τους για την εθελοντική αιμοδοσία αλλά και την νηφάλια οδήγηση οι "Δότες Ζωής". Στις 14 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο του Γιώργου Λελεδάκη, που με πρωταγωνιστές ...playmobil κάνουν σαφές το μήνυμα τους.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις του συλλόγου Δότες Ζωής τις προηγούμενες ημέρες. Μέλη του συλλόγου συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της ΠΟΣΕΑ που έγινε το διήμερο 8/9 Ιουνίου στο Υπουργείο Υγείας, όπου εκλέχθηκε νέο Δ.Σ της Ομοσπονδίας.

Αντιπροσωπεία βρέθηκε στην εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου ''Κωστάκης Μεσογίτης'', στην Μεταμόρφωση Αττικής, όπου τίμησαν την μνήμη της Ελεάννας Ναβροζίδη.

Στης 14 Ιουνίου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, έγινε εθελοντική αιμοδοσία-γιορτή στο δημαρχείο Ρεθύμνου, τιμώντας τον εθελοντή αιμοδότη και ενημερώνοντας τον κόσμο. Πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι του συλλόγου γιόρτασαν μαζί, προσφέροντας ότι πιο πολύτιμο δώρο μπορούσαν, ζωή από το αίμα τους, στον άγνωστο συνάνθρωπό τους.

Επί της ευκαιρίας ,οι Δότες Ζωής θέλουν να ευχαριστήσουν την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, για την στήριξη, τον Δήμο Ρεθύμνου, για την φιλοξενία, το νοσοκομείο Ρεθύμνου και ιδιαίτερα το τμήμα αιμοδοσίας για την άριστη συνεργασία, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, την οικογένεια της καφετέριας Barrio, για την συμμετοχή με πολυάριθμους αιμοδότες, τον ΟΚΑ Πρέβελη για την πολύτιμη βοήθεια, τον Fly fm και τον Περικλή Ροδουσάκη, για την ηχητική κάλυψη και όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την βοήθειά τους και για το βήμα που μας έδωσαν ώστε να γίνουν γνωστές οι δράσεις μας. Επίσης όλους τους φορείς και τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ξεχωριστή αναφορά για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε, στον σύνδεσμο κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, μέλη του οποίου αιμοδότησαν και στήριξαν την προσπάθειά μας.

Στην διάρκεια της ημέρας και στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, βγήκε στον αέρα το βίντεο με τίτλο ''Το αίμα ενώνει ψυχές''. Ένα βίντεο του βραβευμένου μικρού σκηνοθέτη και μελλοντικού Δότη Ζωής, Γιώργου Λελεδάκη, που με την βοήθεια των Playmobil,προσπαθεί να περάσει πολλαπλά μηνύματα. Το βίντεο χαίρει ευρείας αποδοχής και έχει αποσπάσει πλήθος θετικών κριτικών, τον λίγο καιρό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, κάνοντάς μας να κοιτάζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο κύκλος των δράσεων συνεχίστηκε με την εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώθηκε στην Ασή Γωνιά, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασηγωνιωτών την Κυριακή 16 Ιουνίου. Μια αιμοδοσία-συνεργασία που αποτελεί πλέον θεσμό.

Οι δράσεις του συλλόγου Δότες Ζωής συνεχίζονται και μην ξεχνάμε...Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες...γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι...γινόμαστε δότες ζωής!!

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Πολιτικά παιχνίδια
Νίκος Ανδρουλάκης
Ψήφος κατά της οπισθοδρόμησης
Νίκος Μολδοβανίδης
Με 1 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τμήματα Τυροκομίας GRANT

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τμήματα Τυροκομίας GRANT

Χ. Στρατιδάκης: “Μοιραζόμενοι τα χρήματά μας φτωχαίνουμε, μοιραζόμενοι τις ιδέες μας πλουτίζουμε!»

Χ. Στρατιδάκης: “Μοιραζόμενοι τα χρήματά μας φτωχαίνουμε, μοιραζόμενοι τις ιδέες μας πλουτίζουμε!»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΛΟΓΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ»...
Το Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου στην Zalamea de laSerena της Ισπανίας!

Το Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου στην Zalamea de laSerena της Ισπανίας!

Η καλλιέργεια της συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων συνεχίστηκαν και διευρύνθηκαν. Εξάλλου, αυτός είναι ο τρόπος για να αποδοθεί μέσα από...
Πιθανότατα στις 22 Ιουλίου η έναρξη των δρομολογίων του Olympus

Πιθανότατα στις 22 Ιουλίου η έναρξη των δρομολογίων του Olympus

Η εικόνα ντροπής και οι ευθύνες μας

Η εικόνα ντροπής και οι ευθύνες μας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο μεγάλος πόλος της προοδευτικής παράταξης»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο μεγάλος πόλος της προοδευτικής παράταξης»

Ο Ανδρέας Ξανθός για το κεντρικό αποτέλεσμα, τα ποσοστά του Ρεθύμνου, αλλά και για τον Βασίλη Κικίλια...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μαρίνα, Μαρίνος