ΡΕΘΥΜΝΟ

Μουσικός Νοέμβριος για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ "Μαζί Μπορούμε"

07-12-2018 09:13
Μουσικός Νοέμβριος για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ

Το εξωτερικό πρόγραμμα του ΚΔΑΠ ΑμεΑ "Μαζί Μπορούμε" αφιέρωσε το Νοέμβριο στην τέχνη της μουσικής! Ξεκινήσαμε δυναμικά παρακολουθώντας το εργαστήριο του κου Χριστόφορου Πιτσιδήμου, στον χώρο του Τζεπέτο, όπου μας δίδαξε να παίζουμε ρυθμικά μοτίβα σε κρουστά όργανα, φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά! Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μουσικά κομμάτια καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα και να ακούσουμε τα αγαπημένα μας! Παίξαμε με τον μαγικό τρόπο που έχει η μουσική να μας αλλάζει το συναίσθημα και μάθαμε να αναγνωρίζουμε διαφορετικά όργανα από τον ήχο τους. Ο μήνας μας έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την επίσκεψή μας στη Φιλαρμονική του δήμου Ρεθύμνου! Οι μουσικοί και τα παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο, μας ξενάγησαν στον φανταστικό κόσμο της μελωδίας, παίζοντας ένα ένα τα όργανα για να τα γνωρίσουμε, αλλά και τραγουδώντας μαζί μας χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Ευχαριστούμε πάρα πολύ το τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας και Μουσικής Παιδείας, τον κο Αποστολάκη Στέλιο, την κα Αραμπατζόγλου Αντιγόνη και φυσικά όλους τους υπέροχους μουσικούς που άνοιξαν την πόρτα της Φιλαρμονικής για εμάς!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αιμίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλιος, Μίλια Κόδρος, Κόδρα