ΡΕΘΥΜΝΟ

Νίκος Μαλλιαρός: «Ανάπτυξη, δημιουργία, σταθερότητα και πολιτική συνεννόηση»

20-06-2019 08:02
Νίκος Μαλλιαρός: «Ανάπτυξη, δημιουργία, σταθερότητα και πολιτική συνεννόηση»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ»

Με το βλέμμα στραμμένο σε άξονες όπως η  «ανάπτυξη, η δημιουργία, η σταθερότητα και η πολιτική συνεννόηση» πορεύεται προς την επόμενη ημέρα η Νέα Δημοκρατία, που έχει στόχο την αυτοδυναμία και μια ισχυρή εντολή για την διακυβέρνηση της χώρας, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η δημιουργία σταθερού πλαισίου για την προσέλκυση νέων επενδύσεων και η ενότητα στα εθνικά ζητήματα αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες για την παράταξη, όπως εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΤΕΑΜ FM και τον Γιάννη Καλαΐτζάκη, ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία , Νίκος Μαλλιαρός.

Η Νέα Δημοκρατία οδηγείται σε αυτή την εκλογική μάχη με σαφέστατο στόχο την αυτοδυναμία έτσι δεν είναι;

Ακριβώς. Στόχος από αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι η αυτοδυναμία. Κύριος στόχος για όλους μας είναι να υπάρξει μια σταθερή κατάσταση στη χώρα. Μια κατάσταση η οποία δεν θα κοιτάξει το χθες, θα προσπαθήσει να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και θα προσπαθήσει να αποφύγει όλα όσα μας έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση, να κινηθεί προς την ανάπτυξη, τη δημιουργία , τη σοβαρότητα και τη λογική και σίγουρα να αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια σε μια στοιχειώδη πολιτική συνεννόηση με όλες τις παρατάξεις και όλους όσοι ασχολούνται με τα κοινά. Είναι κάτι που έλλειπε όλο αυτό το διάστημα και που η παρούσα κυβέρνηση σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα απέφευγε και αυτό ήταν ένα μεγάλο μειονέκτημα. Η παρούσα κυβέρνηση κινούνταν στα όρια του λαϊκισμού, των πολιτικών σκοπιμοτήτων και σε ακραίες καταστάσεις πολιτικού τυχοδιωκτισμού. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν αυτό το οποίο δεν άρεσε στον κόσμο και γι αυτό είχαν αυτό το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.

Η Νέα Δημοκρατία τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο που να είναι ρεαλιστικό κα υλοποιήσιμο προκειμένου να μην επανέλθει αυτή η κατάσταση;

Το πρώτο πράγμα που θα κυνηγήσει η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι να στηρίξει το επιχειρείν και να αρχίσει να παράγεται ξανά πλούτος στη χώρα.  Σίγουρα η κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί με την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τα ζητήματα που υπάρχουν , πέραν των όσων έχει ήδη πει  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, των εισφορών , της φορολογίας. Δεν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα του επιχειρείν αλλά και πολλά άλλα ,διαδικαστικά πράγματα τα οποία μπορούν να λυθούν και πάντα με γνώμονα μια πολιτική συνεννόηση. Γι αυτό και το κεντρικό μας σύνθημα είναι το «Ενωμένοι Μπορούμε» και δεν εννοούμε φυσικά μεταξύ μας αλλά ευρύτερα σαν χώρα, σαν πολιτικό σύστημα. Το κύριο πράγμα που θα μπορούσε κάποιος να καταλογίσει στην παρούσα κυβέρνηση είναι ότι , επειδή ο κόσμος στην Ελλάδα είχε στην αρχή τη διάθεση να τους τα συγχωρήσει όλα , θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη νοοτροπία διακυβέρνησης αυτής της χώρας. Συνέχισε όμως να κυβερνά τη χώρα με έναν παλιό λανθασμένο τρόπο . Αυτό το πλήρωσε στις πρόσφατες εκλογές. Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε μονομερώς , σαν το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα να ήταν εχθρός. Μπορεί τα πράγματα να τα βλέπουμε με διαφορετικό τρόπο, όμως ο στόχος είναι κοινός, να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία η οποία διεκδικεί μια αυτοδύναμη παρουσία στην κυβέρνηση και διεκδικεί ξεκάθαρα τα ινία, πως σκοπεύει να κινηθεί την επόμενη ημέρα σε ό,τι αφορά την ελεύθερη οικονομία;

Η Νέα Δημοκρατία έχει ανακοινώσει στο πρόγραμμά της άξονες που έχουν να κάνουν με τη μείωση συντελεστών ΕΝΦΙΑ, φόρου επιχειρήσεων, κύριων εισφορών . Όλα αυτά δεν αρκούν στο επιχειρείν. Βοήθεια στην επιχειρηματικότητα είναι και άλλα πράγματα όπως αυτό που ανέφερε πρόσφατα ο πρόεδρος της παράταξής μας, ότι με δύο υπουργικές αποφάσεις θα λυθεί το θέμα της επένδυσης του Ελληνικού. Αυτά είναι τα πρώτα θέματα , όπως είναι αυτή η επένδυση ύψους 8 δις , που θα δώσει θέσεις εργασίας σε περίπου 30 χιλιάδες εργαζόμενους άμεσα και παραμένει στάσιμη χρόνια όπως και τόσες άλλες.  Και όλα αυτά τα δημοσιεύει και ο διεθνής τύπος με αποτέλεσμα τη δυσφήμηση της χώρας. Υπάρχουν πολλά χρήματα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τα οποία είναι έτοιμα να επενδυθούν στην χώρα, αυτό είναι γνωστό. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει ο επενδυτές να αισθανθούν ασφάλεια και σιγουριά την οποία υπόσχεται να φέρει η Νέα Δημοκρατία.

Ο Νίκος Μαλλιαρός γιατί δίνει το παρόν σε αυτές τις εκλογές;

Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της παράταξης που με επέλεξε και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Ξανθός

Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Ξανθός

Τον τομέα που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στον ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Ξανθός κατά την κατανομή των υπευθύνων που έγινε χθες από τα...
Η πανηγυρις του ιερου ενοριακου ναου Αγιας Μαρινης Κούφης

Η πανηγυρις του ιερου ενοριακου ναου Αγιας Μαρινης Κούφης

Το τραπέζι του Κρητικού γάμου!

Το τραπέζι του Κρητικού γάμου!

Το τραπέζι του Κρητικού γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για την επιτυχία ενός γαμήλιου γλεντιού....
Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα  Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα το ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, παρουσία και του...
Ενδυνάμωση του έργου της Πυροσβεστικής

Ενδυνάμωση του έργου της Πυροσβεστικής

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ *Επισημάνσεις στο ΣΤΟ για μεγάλη προσοχή από τους πολίτες...
Δύσκολη χρονιά για τα τουριστικά καταστήματα του Ρεθύμνου

Δύσκολη χρονιά για τα τουριστικά καταστήματα του Ρεθύμνου

Τι λένε ιδιοκτήτες στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Διός, Δίας Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά Μακρίνα