ΡΕΘΥΜΝΟ

Ντ. Φραγκάκος: «Ανανέωση, ανοιχτές προοπτικές και δέσμευση για το μέλλον»

23-05-2019 10:30
Ντ. Φραγκάκος: «Ανανέωση,  ανοιχτές προοπτικές και δέσμευση για το μέλλον»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΞΙΖΕΙΣ» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ»

Με τη δέσμευση για βελτιώσεις σε κρίσιμους τομείς στην ευρύτερη περιοχή του Νικηφόρου Φωκά, την διεύρυνση της προοπτικής για το  μέλλον μέσα από την ανανέωση στο Δήμο Ρεθύμνης, βλέπει την «επόμενη ημέρα» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτικ΄Ενότητα Νικηφόρου Φωκά , με τον συνδυασμό του Θοδωρή Νίνου Ρέθυμνο Αξίζεις, Ντίνος Φραγκάκος.

Η περιοχή του Νικηφόρου Φωκά είναι μια ιδιαίτερη περιοχή, αστική και ύπαιθρος ταυτόχρονα.

Είναι μια περιοχή που έχει εγκαταλειφτεί στην τύχη της αυτά τα δεκατρία χρόνια δημαρχίας Μαρινάκη.  Με πολύ λίγες υποδομές, χωρίς εκτεταμένο αγροτικό δίκτυο, με τεράστια προβλήματα στην ύδρευση και άρδευση , με έναν φωτισμό ο οποίος είναι ελλιπέστατος και με μηδέν αθλητικές υποδομές. Είναι μια περιοχή η οποία έχει χορτάσει από υποσχέσεις.

Εσείς τι ονειρεύεστε γι’ αυτή την περιοχή και πως ιεραρχείτε τις ανάγκες;

Δεσμευόμαστε για πράγματα. Δεσμευόμαστε κατ’ αρχάς για την ανάπτυξη του αποχετευτικού δικτύου το οποίο είναι ένα έργο το οποίο είναι στις απαιτήσεις του κόσμου της περιοχής. Είναι ένα έργο το οποίο για δεκατρία χρόνια  υπήρχε η υπόσχεση δεκατρία χρόνια και ξαφνικά τώρα όλα ωριμάζουν  βάσει των μελετών και των υποσχέσεων που έχουν δοθεί. Υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα με τη αγροτική οδοποιία. Δεσμευόμαστε ότι οι δρόμοι αυτοί θα εξεταστούν όλοι εξ αρχής, θα επισκευαστούν και θα επεκταθούν. Δεσμευόμαστε για την ύδρευση, ότι ο κόσμος θα έχει νερό και για την ποιότητα του νερού, ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε οι μαθητές από όλα αυτά τα χωριά να πηγαίνουν στην ώρα τους στο σχολείο και να έχουν συγκοινωνία, ο φωτισμός να είναι πλήρης, χωρίς ελλείψεις λαμπτήρων, ένα χρόνιο πρόβλημα με δεσμεύσεις χρόνων όπου η ευθύνη μετατοπίζεται στον εργολάβο.

ΚΕΔΗΡ. Πως πιστεύετε ότι πρέπει να πορευτεί ο δήμος στο μέλλον;

Η ΚΕΔΗΡ είναι ένα πολύ καλό αναπτυξιακό εργαλείο στο δήμο, με απίστευτες δυνατότητες, που όλο αυτό το διάστημα δεν είχε βγάλει προς τα έξω όλο το καλό αναπτυξιακό της πρόσωπο και είχε χρησιμοποιηθεί για ψηφοθηρικές αποστολές. Είναι απαραίτητο ο κανονισμός λειτουργίας να επικαιροποιηθεί και θα πρέπει να είναι έτοιμη να εκπονήσει μελέτες που θα πρέπει να μπουν σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Θα πρέπει να μπει επιστημονικό προσωπικό γιατί έχει και ένα πολύ σοβαρό κομμάτι στις δομές. Έχει στη χρήση της εγκαταστάσεις οι οποίες χρήζουν επισκευής και επέκτασης. Η ΚΕΔΗΡ θα μπορούσε την επόμενη ημέρα να φέρει το καρναβάλι σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο με τη δημιουργία αποθηκών , οι οποίες θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν όλο αυτό το μηχανικό κομμάτι που έχει να κάνει με τα άρματα των ομάδων. Θα μπορούσε να γίνει το μουσείο που θα είναι προσβάσιμο στον κόσμο καθ όλη τη διάρκεια του έτους . Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το feedback που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια από το καρναβάλι και να φτιάξει έναν οδηγό τεχνικών προδιαγραφών για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή. Αναγεννησιακό φεστιβάλ. Θα μπορούσε και αυτό μέσα από τη συνεργασία με το πανεπιστήμιο να έχουμε μια καλύτερη αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το θεματικό αλλά και τον συντονισμό και τη διοργάνωση. Έχει προοπτικές αλλά όλο αυτό το διάστημα υπήρξε μια κακοδιοίκηση, κακοδιαχείριση των όλων project με επιπολαιότητα και δεν υπήρχε ο έλεγχος που θα έπρεπε.

Γιατί το Ρέθυμνο Αξίζεις πρέπει να ηγηθεί στο Δήμο Ρεθύμνου;

Είμαι οπαδός της ανανέωσης. Όσο καλός και να είναι κάποιος πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να είναι καλύτερος. Δεκατρία χρόνια ο κος Μαρινάκης και η ομάδα του έδωσε ο,τι είχε να δώσει . Ήρθε η ώρα της αλλαγής και της ανανέωσης με τον Θοδωρή Νίνο.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εξερευνητές»: η καλοκαιρινή κατασκήνωση - ασχολία στον Λατζιμά!

«Εξερευνητές»: η καλοκαιρινή κατασκήνωση - ασχολία στον Λατζιμά!

Tροχαίο με εγκλωβισμό στο Ρέθυμνο

Tροχαίο με εγκλωβισμό στο Ρέθυμνο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στην Κοξαρέ , με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 19χρονου και ενός 50χρονου που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο...
Φωτισμός στον ΒΟΑΚ…και την ημέρα

Φωτισμός στον ΒΟΑΚ…και την ημέρα

Εγκαινιάζεται η αναστηλωμένη ιστορική μονή Αποστόλου Παύλου στον Γάλλο

Εγκαινιάζεται η αναστηλωμένη ιστορική μονή Αποστόλου Παύλου στον Γάλλο

Ανδρέας Ξανθός: « Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα δώσουμε αυτή τη μάχη»

Ανδρέας Ξανθός: « Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα δώσουμε αυτή τη μάχη»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ  ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΛΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...
Στόχος η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία!

Στόχος η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία!

Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Υπάρχει μία πραγματική πρόθεση τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από όλα τα στελέχη όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να προχωρήσουμε την...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη Λιβύη, Λίβιος, Λίβας Μόνικα, Μόνα Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ