ΡΕΘΥΜΝΟ

Ντ. Φραγκάκος: «Ανανέωση, ανοιχτές προοπτικές και δέσμευση για το μέλλον»

23-05-2019 10:30
Ντ. Φραγκάκος: «Ανανέωση,  ανοιχτές προοπτικές και δέσμευση για το μέλλον»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΞΙΖΕΙΣ» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ»

Με τη δέσμευση για βελτιώσεις σε κρίσιμους τομείς στην ευρύτερη περιοχή του Νικηφόρου Φωκά, την διεύρυνση της προοπτικής για το  μέλλον μέσα από την ανανέωση στο Δήμο Ρεθύμνης, βλέπει την «επόμενη ημέρα» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτικ΄Ενότητα Νικηφόρου Φωκά , με τον συνδυασμό του Θοδωρή Νίνου Ρέθυμνο Αξίζεις, Ντίνος Φραγκάκος.

Η περιοχή του Νικηφόρου Φωκά είναι μια ιδιαίτερη περιοχή, αστική και ύπαιθρος ταυτόχρονα.

Είναι μια περιοχή που έχει εγκαταλειφτεί στην τύχη της αυτά τα δεκατρία χρόνια δημαρχίας Μαρινάκη.  Με πολύ λίγες υποδομές, χωρίς εκτεταμένο αγροτικό δίκτυο, με τεράστια προβλήματα στην ύδρευση και άρδευση , με έναν φωτισμό ο οποίος είναι ελλιπέστατος και με μηδέν αθλητικές υποδομές. Είναι μια περιοχή η οποία έχει χορτάσει από υποσχέσεις.

Εσείς τι ονειρεύεστε γι’ αυτή την περιοχή και πως ιεραρχείτε τις ανάγκες;

Δεσμευόμαστε για πράγματα. Δεσμευόμαστε κατ’ αρχάς για την ανάπτυξη του αποχετευτικού δικτύου το οποίο είναι ένα έργο το οποίο είναι στις απαιτήσεις του κόσμου της περιοχής. Είναι ένα έργο το οποίο για δεκατρία χρόνια  υπήρχε η υπόσχεση δεκατρία χρόνια και ξαφνικά τώρα όλα ωριμάζουν  βάσει των μελετών και των υποσχέσεων που έχουν δοθεί. Υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα με τη αγροτική οδοποιία. Δεσμευόμαστε ότι οι δρόμοι αυτοί θα εξεταστούν όλοι εξ αρχής, θα επισκευαστούν και θα επεκταθούν. Δεσμευόμαστε για την ύδρευση, ότι ο κόσμος θα έχει νερό και για την ποιότητα του νερού, ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε οι μαθητές από όλα αυτά τα χωριά να πηγαίνουν στην ώρα τους στο σχολείο και να έχουν συγκοινωνία, ο φωτισμός να είναι πλήρης, χωρίς ελλείψεις λαμπτήρων, ένα χρόνιο πρόβλημα με δεσμεύσεις χρόνων όπου η ευθύνη μετατοπίζεται στον εργολάβο.

ΚΕΔΗΡ. Πως πιστεύετε ότι πρέπει να πορευτεί ο δήμος στο μέλλον;

Η ΚΕΔΗΡ είναι ένα πολύ καλό αναπτυξιακό εργαλείο στο δήμο, με απίστευτες δυνατότητες, που όλο αυτό το διάστημα δεν είχε βγάλει προς τα έξω όλο το καλό αναπτυξιακό της πρόσωπο και είχε χρησιμοποιηθεί για ψηφοθηρικές αποστολές. Είναι απαραίτητο ο κανονισμός λειτουργίας να επικαιροποιηθεί και θα πρέπει να είναι έτοιμη να εκπονήσει μελέτες που θα πρέπει να μπουν σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Θα πρέπει να μπει επιστημονικό προσωπικό γιατί έχει και ένα πολύ σοβαρό κομμάτι στις δομές. Έχει στη χρήση της εγκαταστάσεις οι οποίες χρήζουν επισκευής και επέκτασης. Η ΚΕΔΗΡ θα μπορούσε την επόμενη ημέρα να φέρει το καρναβάλι σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο με τη δημιουργία αποθηκών , οι οποίες θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν όλο αυτό το μηχανικό κομμάτι που έχει να κάνει με τα άρματα των ομάδων. Θα μπορούσε να γίνει το μουσείο που θα είναι προσβάσιμο στον κόσμο καθ όλη τη διάρκεια του έτους . Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το feedback που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια από το καρναβάλι και να φτιάξει έναν οδηγό τεχνικών προδιαγραφών για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή. Αναγεννησιακό φεστιβάλ. Θα μπορούσε και αυτό μέσα από τη συνεργασία με το πανεπιστήμιο να έχουμε μια καλύτερη αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά το θεματικό αλλά και τον συντονισμό και τη διοργάνωση. Έχει προοπτικές αλλά όλο αυτό το διάστημα υπήρξε μια κακοδιοίκηση, κακοδιαχείριση των όλων project με επιπολαιότητα και δεν υπήρχε ο έλεγχος που θα έπρεπε.

Γιατί το Ρέθυμνο Αξίζεις πρέπει να ηγηθεί στο Δήμο Ρεθύμνου;

Είμαι οπαδός της ανανέωσης. Όσο καλός και να είναι κάποιος πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να είναι καλύτερος. Δεκατρία χρόνια ο κος Μαρινάκης και η ομάδα του έδωσε ο,τι είχε να δώσει . Ήρθε η ώρα της αλλαγής και της ανανέωσης με τον Θοδωρή Νίνο.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκό με πρόβειο γιαούρτι στο ποτήρι #GlutenFree!

Γλυκό με πρόβειο γιαούρτι στο ποτήρι #GlutenFree!

Ένα γιαουρτογλυκό εντελώς διαφορετικό απο τα άλλα! Με πρόβειο γιαούρτι και Με gluten free μπισκοτάκια κανέλας! Μμμμμμούρλια!...
Το εργατικό κέντρο στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην Creta Farms

Το εργατικό κέντρο στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην Creta Farms

ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 
Αλέκος Καραβίτης: ένας πρωτομάστορας της κρητικής μουσικής που ζει ακόμα μέσα από τις κοντυλιές του

Αλέκος Καραβίτης: ένας πρωτομάστορας της κρητικής μουσικής που ζει ακόμα μέσα από τις κοντυλιές του

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΑΚΤΟΥΝΤΑ Πως θυμούνται τον μεγάλο καλλιτέχνη η κόρη του Υακίνθη, η εγγονή του Χριστίνα Πολίτη και η ανιψιά του Μαρία Πορίχη -...
Διακοπή νερού στον Αδελιανό Κάμπο

Διακοπή νερού στον Αδελιανό Κάμπο

Διακοπή νερού σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στον Αδελιανό Κάμπο λόγω διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης....
Άμεσα θα επέμβει η υπηρεσία για τον καθαρισμό στον Τίμιο Σταυρό

Άμεσα θα επέμβει η υπηρεσία για τον καθαρισμό στον Τίμιο Σταυρό

Η χθεσινή αναφορά της δικηγόρου Ελένης Τζέτζου στα σκουπίδια και τα κλαδιά στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού σχολιάζεται σε ανακοίνωση – απάντηση του δήμου...
Αποχωρεί από το νοσοκομείο ο Γιώργος Φραγκιαδάκης

Αποχωρεί από το νοσοκομείο ο Γιώργος Φραγκιαδάκης

Παραιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου ο Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο οποίος πήρε την απόφαση αυτή όχι για πολιτικούς...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αγαθόνικος Θεοπρέπιος, Θεοπρεπής, Θεοπρεπία, Θεοπρεπή