ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο λαχνός 9567 κερδίζει το μηχανάκι του ΟΦΑ

07-12-2018 10:52
Ο λαχνός 9567 κερδίζει το μηχανάκι του ΟΦΑ

Ο λαχνός 9567 είναι ο τυχερός αριθμός της λαχειοφόρου αγοράς του ΟΦ Αρμένων, που κερδίζει το μηχανάκι μάρκας Crypton S 115, όπως σχετικά ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΟΦ Αρμένων. «Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κλήρωση της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς που έκαναν το προηγούμενο διάστημα οι άνθρωποι του Δ.Σ. της ομάδας μας για την περαιτέρω οικονομική της ενίσχυση.
Η κλήρωση για ένα μηχανάκι μάρκας CRYPTON S 115 κ.ε. μοντέλο 2018 έγινε παράλληλα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου καθώς ο νικητής προέκυψε από τους 4 τελευταίους αριθμούς του τυχερού λαχείου. Τυχερός αριθμός λοιπόν είναι ο 9567.
Ο κάτοχος του συγκεκριμένου λαχνού παρακαλείται να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Συλλόγου μας στο τηλ. 6977587906 προκειμένου να ενημερωθεί για τον τρόπο που θα παραλάβει το δώρο του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ