ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ποινές στους ποδοσφαιριστές…

06-12-2018 11:05
Οι ποινές στους ποδοσφαιριστές…

ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΣΡ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΤΗΣ 11ης ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ Α’ ΚΑΙ Β’ ΕΠΣΡ

Τις ποινές που επέβαλλε στους ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν από τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής σε Α’ και Β’ ΕΠΣΡ το περασμένο Σαββατοκύριακο, γνωστοποίησε η Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΡ. Η αρμόδια επιτροπή της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης συνεδρίασε την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και επιλήφθηκε των όσων αναγράφοντα στα φύλλα αγώνα των εν λόγω αναμετρήσεων, αναφορικά με τα παραπτώματα που υπέπεσαν οι ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΡ είναι η ακόλουθη:
«Τιμωρίες ποδοσφαιριστών
Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 3-12-2018, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:
Αγώνες Α’ Κατηγορίας (11η Αγωνιστική)

1) Στον ποδ/στή Κουρνιανό Ιωάννη του σωματείου ΑΟ Ψηλορείτης με αριθ. Δελ. 567250 Επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για απώθηση αντιπάλου ποδοσφαιριστή εκτός φάσης. (έσπρωξε αντίπαλο στο στήθος και τον έριξε κάτω)}. Η προαναφερόμενη ενέργεια λόγω των αντικειμενικών ποιοτικών χαρακτηριστικών της διακρίνεται από τη βίαιη μορφή απώθησης που συνιστά βιαιοπραγία υπαγόμενη στην περίπτωση της απλής απώθησης – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΑΟ Ποσειδών – ΑΟ Ψηλορείτης της 2-12-2018.

Αγώνες Β’ Κατηγορίας (11η Αγωνιστική)
1) Στον ποδ/στή Παρασύρη Ελευθέριο του σωματείου Τάλως Γαράζο με αριθ. Δελ. 1382335 Επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (δ) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για καθυστέρηση της επανέναρξης του παιχνιδιού)} – στον αγώνα Β’ Κατηγορίας Τάλως Γαράζου – ΑΟ Μελάμπων της 2-12-2018.
2) Στον ποδ/στή Κόκκινο Κωνσταντίνο του σωματείου Τάλως Γαράζου με αριθ. Δελ. 1382336 Επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (β) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για διαμαρτυρία – κριτική απόφασης} – στον αγώνα Β’ Κατηγορίας Τάλως Γαράζου – ΑΟ Μελάμπων της 2-12-2018.
3) Στον ποδ/στή Μερταράκη Γεώργιο του σωματείου ΑΟ Απόλλων με αριθ. Δελ. 1368162 Επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (τράβηγμα φανέλας αντιπάλου)} – στον αγώνα Β’ Κατηγορίας ΑΟ Απόλλων – Φλόγα Ρουστίκων της 2-12-2018.
4) Στον ποδ/στή Λεονταράκη Εμμανουήλ του σωματείου Φλόγα Ρουστίκων με αριθ. Δελ. 1475575 Επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (Laws of the Game) (ανέκοψε αντικανονικά υποσχόμενη επίθεση της αντίπαλης ομάδος)} – στον αγώνα Β’ Κατηγορίας ΑΟ Απόλλων – Φλόγα Ρουστίκων της 2-12-2018».
Γ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και της Γ.Γ. της ΕΦΕΟΖΖ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και της Γ.Γ. της ΕΦΕΟΖΖ

ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ
«Time Out για Αγγλικά» στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

«Time Out για Αγγλικά» στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

ΚΛΑΝΤΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΚΟΥΝΑΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ
Στο Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ο ΝΟΡ

Στο Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ο ΝΟΡ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ – Β’
Έκοψε την πίτα του ο ΠΑΣ Άτλας

Έκοψε την πίτα του ο ΠΑΣ Άτλας

Με απόλυτη επιτυχία και την παρουσία όλων των αθλητών και φίλων του ΠΑΣ Άτλαντα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα...
Με τα χρώματα της Εθνικής η Αργυρώ Μηλάκη

Με τα χρώματα της Εθνικής η Αργυρώ Μηλάκη

Εκπρόσωπο στον διεθνή ποδηλατικό γύρο στο Ισραήλ θα έχει το Ρέθυμνο και συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Άτλας...
Παραλίγο την έκπληξη η Ακαδημία Ρεθύμνου

Παραλίγο την έκπληξη η Ακαδημία Ρεθύμνου

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ, ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Παμφύλη, Παμφίλη Πάμφιλος Σέλευκος, Σελεύκα, Σελεύκη, Σελεύκεια