ΡΕΘΥΜΝΟ

«Ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης του Μυλοποτάμου» παρουσίασε ο Γιώργος Παπακωνσταντής

23-05-2019 18:12
«Ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης του Μυλοποτάμου» παρουσίασε ο Γιώργος Παπακωνσταντής

Μεγάλη ήταν  η προσέλευση του κόσμου στο ανοικτό θέατρο Περάματος κατά την κεντρική προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο», την Τετάρτη το βράδυ στο ανοικτό θέατρο Περάματος, όπου μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπακωνσταντής. Ο κ. Παπακωνσταντής, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, ανέπτυξε τους άξονες του προγράμματος του  για το δήμο.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο σχέδιό του για την ανάπτυξη της περιοχής  τα επόμενα χρόνια,  και επικεντρώθηκε σε μια σειρά προτάσεων για τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, για τις υποδομές και τα έργα, για την παιδεία τον πολιτισμό και τον τουρισμό, για την αγροτοκτηνοτροφία, το περιβάλλον και την κοινωνική πολιτική.

Ανέφερε ότι θα επιδιώξει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την ανάπτυξη του Μυλοποτάμου δίνοντας προτεραιότητα σε έργα υποδομής, τόνισε την ανάγκη αγροτικών δρόμων μόνιμου χαρακτήρα και διαμόρφωση του Οδικού δικτύου από τα παραλιακά προς τα ορεινά χωριά. Εκτίμησε επίσης πως υπάρχει ανάγκη για μεγάλα αναπτυξιακά έργα στην περιοχή, έδωσε ιδιαίτερη  έμφαση στην παιδεία και στην αλλαγή αναπτυξιακής νοοτροπίας, περιγράφοντας το σχέδιο του για συνεργασία με το πανεπιστήμιο Κρήτης για την εκπόνηση μελετών για την αντιμετώπιση της σχολικής διαρροής. Ανακοίνωσε επίσης την καθιέρωση αντιδημάρχου τουρισμού.

Ιδιαίτερη σημασία επίσης έδωσε στην ανάγκη ίδρυσης γηροκομείου στον Μυλοπόταμο και στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων, καθώς και του ιδιαίτερου περιβάλλοντος της περιοχής  για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Ανέφερε επίσης μια σειρά προτάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την προσέλκυση επενδύσεων. Απευθυνόμενος στην απερχόμενη δημοτική αρχή έκανε λόγο για την κατασπατάληση πόρων για προσωπικούς και ψηφοθηρικούς λόγους για την ανεπάρκεια των υποδομών και για την ανορθολογική  πορεία  του δήμου.

Καυτηρίασε επίσης ιδιαίτερα την κατάσταση στο Πέραμα, αναφερόμενος σε δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητά τους «με την έλλειψη χώρων στάθμευσης, το κυκλοφοριακό κομφούζιο, τις κυκλοφοριακές διευθετήσεις στην είσοδο της κωμόπολης και την  έλλειψη ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων».

Ακολούθως ο Κος Παπακωνσταντής παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με κρητική μουσική από το συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη.

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
NO SMOKING
Νίκος Μολδοβανίδης
Οδηγώντας…
Νίκος Δερεδάκης
Νέα πλατεία στα Περιβόλια
Νίκος Μολδοβανίδης
Ευρωπαϊκές διαδρομές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η άμεση αντίδραση του πολιτιστικού συλλόγου Ακτούντα

Η άμεση αντίδραση του πολιτιστικού συλλόγου Ακτούντα

Άμεσα και με ιδιαίτερη ευαισθησία αντέδρασε η διοίκηση και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακτούντα στο σχόλιο για την αφίσα που κάποιοι φρόντισαν να...
Τυχερή 59χρονη ρεθυμνιώτισσα που παρασύρθηκε από τα κύματα στο «Φωτεινάρι» του Πλακιά και σώθηκε από τους ναυαγοσώστες

Τυχερή 59χρονη ρεθυμνιώτισσα που παρασύρθηκε από τα κύματα στο «Φωτεινάρι» του Πλακιά και σώθηκε από τους ναυαγοσώστες

Εντοπίστηκε τρία μίλια ανοιχτά της ακτής
«Aνάχωμα» στις παραβάσεις στο ιστορικό κέντρο με την ενεργοποίηση των καμερών

«Aνάχωμα» στις παραβάσεις στο ιστορικό κέντρο με την ενεργοποίηση των καμερών

Επιχειρεί να βάλει ο δήμος Ρεθύμνης- Σε εξέλιξη οι διαδικασίες
Ημέρα μιτάτου και φέτος στο Πετρομούρι

Ημέρα μιτάτου και φέτος στο Πετρομούρι

Στο Πετρομούρι ψηλά στον Ψηλορείτη γιόρτασε και φέτος τη μέρα μιτάτου ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού Καλογέρου Αμαρίου....
Προσβολή για τους νεκρούς, για τους καλλιτέχνες, για το χωριό...

Προσβολή για τους νεκρούς, για τους καλλιτέχνες, για το χωριό...

Τι δουλειά μπορεί να έχουν οι κρητικοί καλλιτέχνες στα ταμπλό με τα αγγελτήρια μνημοσυνών και κηδειών;...
Τι γίνεται με τα έργα στην Αγία Ειρήνη;

Τι γίνεται με τα έργα στην Αγία Ειρήνη;

Τις τελευταίες ημέρες έχουν σταματήσει τα έργα στην Αγία Ειρήνη, στο σημείο όπου τον Φεβρουάριο σημειώθηκε η μεγάλη κατολίσθηση λόγω των ακραίων καιρικών...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜEΡΑ ΘYΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡIΟΥ ΣΚΛAΒΩΝ ΚΑI ΤΗΣ ΑΠΑΓOΡΕΥΣHΣ ΤΟΥ