ΡΕΘΥΜΝΟ

Ομιλία με θέμα το αλκοόλ στο δήμο Μυλοποτάμου

22-04-2019 15:53
Ομιλία με θέμα το αλκοόλ στο δήμο Μυλοποτάμου

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου διοργάνωσε την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Περάματος, ενημερωτική δράση με θέμα «Αλκοόλ και Νέοι» η οποία απευθυνόταν στους 90 μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου με στόχο την παροχή ενημέρωσης και την πρόληψη των εξαρτήσεων από το αλκοόλ.

Μέσα από την εισήγηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της θεματικής εβδομάδας του σχολείου κατά τις 2 αυτές ημέρες,  οι μαθητές κατανεμημένοι σε 4 ομάδες (2 ανά ημέρα) είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους από την κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία και να θέσουν τα ερωτήματα τους.

Η εισήγηση έγινε από τα ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Ρεθύμνου, μέλη του Δικτύου Συνεργαζόμενων Υπαλλήλων με την 7η ΥΠΕ στην ενότητα « Αλκοόλ και Νέοι»

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ευχαριστεί θερμά την  Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Ρεθύμνου για την συνεργασία καθώς και τα στελέχη της, κα.Τζεμοπούλου Ευσταθία-Επισκέπτρια Υγείας, κα.Χαμηλάκη Ειρήνη-Κοινωνιολόγο και κα.Πενθερουδάκη Ειρήνη-Νομικό με MSc στην «Δημόσια Υγεία», για την πολύτιμη και χρήσιμη ενημέρωση που παρείχαν.

          Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Γνώμες

Δέσποινα Μαυράκη - Μαύρου
Πολιτισμική ταυτότητα… επενδύουμε σ’ αυτήν;
Μαριάννα Καμπουρούδη
Γιατί πατάνε τα όνειρά μας;
Μανόλης Πενθερουδάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Θοδωρής Δουλουμπέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής – ακούστε τη φωνή της νέας γενιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη Μαρκιανή, Μαρκιάνα Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα